אהבה בתוך אהבה

d a n a 0

New member
אהבה בתוך אהבה

עד לאחרונה היית בזוגיות בת ארבע שנים לפני כשנה התאהבתי בגבר אחר בזמן שאני אמורה להיות מאוהבת בבן זוגי. הוא לא נשאר אדיש (הגבר האחר) כלפיי אבל בשנינו לא היה האומץ לעשות צעד משמעותי ולממש. בנתיים אני נשארתי בזוגיות שלי וזנחתי את הרעיון של להיות ביחד לאחר שהבהיר שהוא לא מעוניין בי אלא בסקס בלבד. אני בטוחה שגם הוא התאהב בי אני בטוחה אבל היום לאחר שנה של כמה מפגשים מרגשים וקשים ( בסתר כמובן) הוא לא מעוניין בי עוד. הוא המשיך בדרכו ואני נשארתי מאוהבת. הלואי והניצוץ ידלק בנינו שוב. מה הייתם עושים במקומי?

d a n a 0

New member
תגובה..

אני כבר לא עם בן זוגי והוא גם לעולם לא יתן לנו להיות ביחד הבחור שאני מאוהבת בו יודע את זה לכן עשה לעצמו חישוב מהיר והבין שהוא לא מתכוון לסכן עצמו וכל מה שייש לו בשבילי לקשר בנינו יהיו המון מתנגדים בגלל בן זוגי הישן הלואי והכל ישתנה יש בי את האמונה שזה יקרה בזמן הנכון השאלה מתי?

למה מתנגדים לקשר בניכם????האם זה..

הבדלי גיל???? האם אתה באמת אוהבת אותו???? לדעתי את צריכה ללכת אחרי ליבך ולא לתת לבן זוגך הישן שלא נמצא איתך ...לנהל או להכתיב לך את חייך , מה אומר על כך הבחור החדש? האם את באמת מאוהבת בו? או שזו רק תשוקה? את צריכה לשבת ולנהל שיחה בוגרת עם הבחור בו את מאוהבת ולדעת היכן אתם עומדים ולקחת החלטה. הצלחה בכל... חיה.

d a n a 0

New member
את בהחלט.

עכשיו חזרתי מיום עמוס רגשית ועם הרבה תובנות חדשות בעיקר תחושות, מן תחושת שכרון לכמה שעות. זה התחיל בבוקר הרגשתי כבר שאיני יכולה עוד אני נסחפת לבד לתוך הצורך העז שמשתלט עליי רק לראות אותו. אזרתי אומץ החלטתי ללכת לנחל עם חברים שזה בדרך אליו בדיוק. ידעתי שהוא לא יאהב את זה וזו טעות מצידי אך נפלתי.. עברתי הצצתי עליו במבוכה רבה מרגישה את רב שערי נוטה לפניי ומסתיר. אני לא מאמינה שאני מרשה לעצמי להסחף למקומות האלו ובטח שלא עכשיו אני מבזבזת המון אנרגיה המון זמן מחשבה שהולך אליו. הוא הביט בי הסיט עיניו והמשכתי הלאה. אח הוא מבלבל אותי עצם השהיי לידו להיות קרובה אליו מזרימה בי אנרגיות חזקות היי טבעי. הוא לא אהב את זה עכשיו אני כבר בטוחה עניו כבר לא היו מזמינות כתמיד. שטנו בנחל שלוות נפש. לקראת סיום המסלול בן זוגי שהיה הגיע עצרנו בגדה ונשארנו לשבת לרגע היה נדמה לי שאני שאני מצליחה להרגיש ניצוצות של לא מרגישה אלייך כלום עוד אבל עדיין הייתי מבולבלת לא יודעת מה להרגיש מה גם שמזמן לא נפגשנו. ובמקרה.. בערב יש לחבר משותף יום הולדת חבר טוב לשנינו. נפגשנו שם אבל הפעם הוא הפתיע בגדול את כולם ובעיקר אותי הרגשתי איך קצב הלב שלי עולה באופן מסחרר הולם בי הגוף מתחיל לרעוד בנוסף יש המון אנשים כולם קרובים יודעים ששנינו יחד המון זמן. הוא עולה במדרגות אני כבר מזהה שזה הוא לפי הרקיעות הכבדות במדרגות. הוא נכנס חיוך מרוח על פניו ולאחר כמה שניות הפתעה נכנסת בלונדית בהירה נחמדה מאוד אפילו נאה בדרכה שלה החוורתי קפאתי ליבי נעצר. החלטתי להיות חזקה ולהתעלם. שיחקתי אותה קולית כל הערב שמרתי על חזות נעימה ושרדתי ברחתי לי עם עצמי פנטזטתי על האחר דמיינתי אותנו יחד במסיבה רואה כל רגע כאילו הוא קיים. .אני יודעת עכשיו ובטוחה לא משנה מה אני מרגישה אוהבת יותר או פחות את זה אני לא רוצה עוד רוצה להיות בלעדיו מה דעתך? אני משתגעת מלבד סיפורי אהבה יש התמודדות עם החיים השרדות שאיפות ורצון עז להגשים את עצמך מה עושים כשהכל מתבלאגן??

קשה לי להגיד לך אבל

שוכחת אותו !!! לי נראה שמאחורי הווידוי שלך מסתתרת בחורה מקסימה , שלא שווה שתתענה בגלל גברים קומי קחי את עצמך בידיים... מצאי לך בחור שיעריך ועניק , יתמוך. והכי חשוב שתואהבי אותו והוא אותך. מגיעה לך משהו טוב יותר. תתעודדי ...ואל תשכחי אין יאוש כלל בעולם יקירתי שולחת לך חיבוק ואם את רוצה צרי קשר במסר.

ירון יקירי

היא במצב לא כלכך מסובך..תאמין לי שעם קצת רצון ויכולת ..ומשמעת עצמית היא יוצאת מזה כמו גדולה אני באופן אישי מאוד מאמינה בה!!! אני יודעת שהיא תצליח.... והכי חשוב להיות בשמחה תמיד... וכל ירידה היא לצורך עליה בכל תחומי החיים בהצלחה בחיים גם לך וגם לה. חיה.

d a n a 0

New member
את לא תאמיני

הכרתי מישהו אני חייבת לברוח.. יכול להיות שכל מה שאני מרגישה שקרי? איך שאני מרגישה לכולם לכל אחד בדרכי מוזר? אני מוצפת אין לי רגע פנאי בחיי הרגשיים.

יקירתי מאחלת לך...

שתכירי את אהבת חייך ... שהוא יאהב אותך יותר מגופו!!!!!!!תזרמי עם הרגשות תהני מהחיים אל תבכי בשביל אף אחד..... הלוואי שרק יהיה לך טוב. מחבקת אותך הכל ליבי חיה. אם תרצי את יכולה לכתוב לי למסר האישי כל טו והצלחה בכל!!!!!

למעלה