אהבה בשנות ה-20...

lana intel

New member
אהבה בשנות ה-20...

היי לכולם, אני אגיע ישר ולעניין בלי לסבך אתכם בסיפורים.... אני כבר בת 21 ורציתי לדבר מה אתם הגברים צריכים בשביל להתאהב באישה? לפעמיים אני חושבת שאני טובה מידי נחמדה מידי ולכן אני לא יכולה למצוא בן זוג לחיים...או שפשוט איו לי ניסיון...ואין לי מושג לפעמים כיצד צריך להתנהג במצבים....שונים.... מה אתם חושבים על המצב?.. אשמח לקרוא את תגובתכם...

רגע רגע...

אפתח בשאלה: נגיד שתקבלי פה רשימת מכולת של "מה גברים צריכים בשביל להתאהב". האם זה אומר שתשני את עצמך ואת תכונותיך ואת אופיך בשביל להתאים למודל
אני מקווה שהתשובה היא לא
. ועוד שני דברים חשובים: 1. אין מודל אחיד. לכל גבר הדברים שהוא רוצה\מחפש\נמשך אליהם. 2. תמיד כדאי לזכור שהפורום הוא מראה של אילו שנמצאים בו,ולא של המציאות. ועכשיו,יש לי בקשה. בואי תפרטי קצת למה את שואלת פה את מה ששאלת

lana intel

New member
מכוון ש...

אני לא מבינה לפעמים למה עדיין לא מצאתי אהבה? אולי היא לא מגיעה? כי יש לי דברים אחרים...ואי אפשר לקבל הכל בחיים... לפעמים מתקבלת לי התחושה... אני נורא רוצה למצוא מישהו ולשתף אותו בחיי והוא בחיו....אבל ..משום מה עדיין לא מצאתי... ואני די עצובה מזה....הגעתי לאיזה פרשת דרכים עכשיו בחיים שלי... עזבתי את הבית בשביל ללמוד במקום אחר...ופשוט התחלתי לראות את הדברים בצורה שונה...אני לא יודעת איך להסביר את זה.. מבחינה שאני מוכנה להתחייבות,מוכנה..לקשר לרציני..אבל הוא לא מגיע...כמובן שאני לא יושבת בבית ומחכה שהנסיך ידפוק בדלת אלא פשוט שאני....כבר לא יודעתמה לעשות...

את כותבת שאת לא יושבת בבית ומחכה לנסיך.

אז אולי תספרי קצת על מה שאת כן עושה? האם היו לך קשרים בעבר? האם יש לך ידידים גברים?

nate2000

New member
קודם כל לא להתייאש

כשאנחנו מיואשות ונואשות אנחנו מקרינות את זה כלפי חוץ. ואף אחד לא רוצה להיות בקשר עם מישהי שמקרינה אומללות ונואשות. אני לא אומרת שאת כזאת, אבל רצוי שתבדקי את ההתנהלות שלך ומה את משדרת כלפי חוץ. שנית תהיי פעילה יותר, תצאי עם חברות, תלכי למסיבות, תתנדבי באיזו עמותה, תירשמי לחדר כושר, חוגים. גם האוניברסיטה היא כר פורה לקשרים חברתיים. ברגע שתשתחררי מהלחץ זה יבוא.

אני לא חושבת שזה קל להתגבר

על הנואשות הזו .. אלא רק אחריי שחווים את השיעור מהפגנת-יתר של העובדה ש "אני כ"כ רוצה חבר!!" אני מבינה אותה , אני גם הייתי כזו וכ"כ הרגשתי גלמדוה ובודדה , במיוחד בגלל העובדה שבמשך שנתיים שלמות, מערכת היחסים היחידה שחוויתי,הייתה עם זקנים .. 5 ימים בשבוע, 40 שעות בשבוע .. ואז כשזה בא וחווים , אז נרגעים ובכלל אם מערכת היחסים מלווה בעליות ומורדות, אז כבר אומרים - אוי אני כ"כ רוצה להיות לבד

אני לא רואה פה בעיה

את סה"כ בת 21 גם אני בת 21 , ורק שנה שעברה נכנסתי למערכת יחסים , וגם אם חשבתי שהייתי בוגרת מספיק בשביל להיכנס למערכת הזו בגיל ה-20, הייתי בכיף דוחה אותה לשנה אחר כך, אחרי שכבר התחלתי להבין על עצמי דברים מסוימים גם חברה טובה שלי בת 21 ומעולם לא חוותה מערכת יחסים והיא בחורה מקסימה,ממש ילדה טובה וטהורה (מבחינת אופי) את מתחילה עכשיו בשינויים בחיים שלך, תיכף מתחילה ללמוד , זה מעולה תוכלי להכיר הרבה בנים בלימודים , יש בשפע ופשוט תהיי מי שאת ואל תאשימי את עצמך כי "אף אחד לא בא" ואם תהיה מערכת ,יבוא מישהו ויילך - אל תתרגשי, הכול לשם למידה מתנסים ומתנסים עד שאיכשהו מצליחים לעשות את זה בדרך הטובה ביותר

ס א ט י ן

New member
אין דבר כזה

אני מאמינה שהתאהבות קשורה בכימיה... את רואה מישהו פעם ראשונה וישר יש ניצוץ, בלי שהכרת אותו בכלל... כמובן לפעמים מתאהבים במישהו אחרי הכירות מעמיקה של ידידות ממושכת. בכל מקרה, הם צריכים להכיר אותך. ותמיד עוזר להראות קצת ביטחון עצמי...

omer73

New member
אני חושב

שזה לא יהיה נכון לבוא ולכתוב לך רשימת מכולת, מ-2 סיבות: הראשונה היא שאני יכול לכתוב לך דברים מסויימים ובנאדם אחר יכתוב דברים שוניים לגמרי, והדבר השני, שגם אם תהייה אחידות כלשהי מאוד קשה לשנות דברים בסיסיים באופי. ככה שהדברים שגבר צריך (ואני חושב שככה זה גם עובד אצל הצד השני), זה החיבור, הכימיה, והמון דברים שאינדיווידואלים לכל אחד.

יום טוב

פני לגברים, שאת מחבבת, והתעניני בהם ובחייהם הרגשיים. בהתחלה בנושאים כלליים של המסגרת המשותפת ואחר-כך בהדרגה בנושאים יותר ויותר אישיים. כך לאט תיצרי אתם קשר. היי טובה ונעימה אליהם ועשי להם הרבה מעשים טובים מאהבה, וכך תקלי עליהם להיות אתך בקשר חזק.

למעלה