אהבה בשם הידידות

destiny36

New member
אהבה בשם הידידות

בשלה ובוגרת אומרים שרק משם היא צומחת הכי טוב שיש. ואני לפעמים שואלת את עצמי כמה זמן עוד נמשיך להיות שם ביחד ..בשם הידידות.

destiny36

New member
"בין גבר לאישה"

(זה השם לא?) התוכנית שודרה אתמול בלילה (ראשונה שצפיתי בה) היו שם זוגות שכאלה והיו גם זוגות שעל אהבתם נכתב "אהבה שבאה כמו אש ונעלמת" כמה נכון! לפעמים אתה מתלהב כפי שהגדירה שם הפסיכולוגית "הגעגוע לאהבה". זה שגורם לנו לרצות להתאהב..ובזה זה נגמר. ואילו האהבות שמאריכות ימים הם אלא אשר התחילו בחברות אמיתית או שעדין באותה החברות לאחר שהאש הלכה נשארה חברות אמיתית וטובה. קשורה ושזורה יחד באהבה בונה.

אהבה

תמיד היא לא מגיעה, תמיד אני מתפללת שכבר תגיע ה"אהבה" זו שכולם מדברים עליה, כששני בני הזוג יאהבו אחד את השניה בדיוק באותו רגע זמן נתון. והיא תמיד מתעתעת ותמיד לא מגיעה, ותמיד מישהו חסר בסיפור הזה. זה כאילו שהיא פשוט לא מוכנה להיות חלק מחיי האהבה הזוגית הזו. בין ריח, לידידות, לחברות, לשיתוף, לנסיונות.. היא פשוט לא מוכנה להיות.

destiny36

New member
אהבה כמה שהיא לא מובנת

כל כך לא מובנת עד כדי בלתי נראת

אהבה..

חושבת שגם שנעבור לעולם הבא..לא נדע בוודאות מה היא.. ממה היא מורכבת..ואיך היא מורכבת..ומה המודל של כל אחד.. ואיך היא בנוייה..מדמיון שעובר למציאות..או ממה שפשוט מוצאים ולוקחים ואיך זה..שכל אחד מתאר "אהבה" בצורה אחרת..וכל אחד צריך להרגיש את האהבה אחרת..ולמה שלשני מספיק האחר צריך יותר... ואין גבר נמשך לאישה..ואישה מה צריכה כדי להימשך לגבר..ומה תפקידו של הריח..בכל הסיפור.. והתת מודע...כמה שהוא עמוק בפנים..הוא צף מעל פני השטח ואנחנו בכלל לא תמיד יודעיםץץשהוא זה שבעצם בוחר בשבילנו.. אהבה.. הרבה יודעת עליה.. ובכל זאת לא יודעת כלום.. היא מורכבת כלכך..גם כשהיא מרגישה נעים כלכך. יש כמה זוגות..שאת האהבה שלהם יכולת לחוש דרך המסך..<לפחות אני>..אולי בגלל שהזדהתי יותר.. ויש כמה שזה נשמע כמו עוד סיפור ששמעתי..

destiny36

New member
לריח יש משמעות גדולה בכל סיפור

החוש שעובד בכל מצב! משם זה מתחיל מבט ריח ..תגובה על אהבה אני עצמי לא אוכל הרבה לכתוב. אבל כשהיא שם זה לא חשוב איך היא נראת לאחרים. חשוב מה היא מרגישה . מה שלמדתי על אהבה בשנים האחרונות. זה לא סתם מילים ולא תמיד צריך מילים. ישנה כונה רצון הרגשה. ומשם השמים הם הגבול.. אהבתי את שכתבת. מזדהה.

d a n i e l s 5

New member
לא שאני....

מבינה באהבה....אבל מתנגן לי כרגע .... תן לי אהבה תן לי לחבק אותך תן לי לאהוב אותך להיסחף ולפרוח לגעת לברוח אני אוהבת אותך תן לי לחבק אותך תן לי לאהוב אותך לאט לאט (אבי מסיקה כתב בשינוי קל שלי) מי אמר ט"ו בשבט ולא קיבל :))

destiny36

New member
להסחף לפרוח ולגעת ב../images/Emo121.gif

השיר שעוד לא נכתב. אבל הרגש שוב נסחף.. אתה שוב נמצא שם תמיד יודע להקשיב ועוד מתמיד לפעמים אתה שמדבר יותר ואני מקשיבה לך בחשק שכזה לפעמים אתה סוחף אותי גורם לי שוב לגעת להסחף ולפרוח (
) שוב מחדש בדקות אלה זה כל העולם ואז אתה שוב נעלם
או שאני שוב בורחת ממך.. בעצם זה לא אני ולא אתה זו סתם ה
שנכנסת להפריע לוקחת את כל הסיכוים ומשאירה שוב את דלתותנו פתוחות שתי נשמות עיפות שלא רוצות להפסיד את מה שכבר יש

למעלה