אהבה ברשת (זהירות?!?)

פרודיטי

New member
אהבה ברשת (זהירות?!?)

אני כותבת כיייי אני רוצה לדעת אם זה קרה לעוד מישהו וגם כדי להוצאי את זה ממני :).. לא האמנתי אף פעם בקשרי אינטרנט..תמיד התעקשתי שזה סוג של התפשרות לאנשים שהביישנות לא משחחרת להם חבל למצוא אהבה במקום אחר.. כמה מוזר היה שנכנסתי לבלוג tv לחדר מסוים..ופתאום ראיתי מישהו יושב עם חיוך ביישני ומיקרופון ביד שר שלמה ארצי.. להגיד שהתאהבתי יהיה מוגזם אבל איפשהו ידעתי שאותו אני רוצה לראות מחוץ למסך..אז ישבתי שם שופכת כמויות עצומות של קסם ..שהצליחו איכשהו לכבוש אותו משם הכל כבר התגלגל תמונה טלפון חיוכים ומין הרגשת שייכות למישהו שאתה לא מכיר (דבר שיכול לקרות רק שאתה בסיטואציה הזויה מהסוג הזה..) ואז נפגשנו..וזה היה חורף.. ובחורף (לפחות בשביל טיפוס רומנטי חסר תקנה כמוני..) הכל הרבה יותר קסום (אולי זה הגשם :) )והוא ישב אצלי בחדר על קצה המיטה,נבוך מהסיטואציה מול מישהי עם תלתלים ועיינים ירוקות שבוחנות כל מבט ומנסות לפרש אותו..הוא היה מיוחד,חייל קרבי-לוחם(גבר-גבר..:) ) ובתוך תוכו ילד קטן ורגיש שמחפש אהבה..הוא,כמוני יצא לא מזמן ממערכת יחסים טובענית ששינתה לו קצת את התמימות לגבי כל המושג הזה שנקרא אהבה..ושנינו פצועים וחבולים..עם צלקות שלא לגמרי התאחו מצאנו נחמה אחד בזרועות השני..והאהבה פרחה (ככה לפחות חשבתי) וטלפונים מהצבא ופגישות ומכתבים ואני אוהבת ואני אוהב קרוב למיליון פעמים ביום..ופתאום משהו השתבש..אני לא יודעת בדיוק באיזה שלב התחתלתי לפקפק..הרי שום חייל לא ישאר בצבא כמעט חודשיים!! ואז הגיעו החברים המגוננים שלי..שנכנסו לו לתא קולי ושמעו בחורה..שמוסרת עד כמה היא מתגעגעת..גם בשלב הזה סירבתי להאמין שהכל היה שקר וניסיתי למצוא סיבות (ידידה אחות משהו..:| ) ואחרי שלא דיברנו כמעט שבוע (כי הוא היה ב"כלא" או ב"קורס" ולא יכל לדבר)חגגתי יום הולדת..וכשהוא לא התקשר לאחל לי יום הולדת שמח נשברתי..כמות עצומה של אנשים שהקיפה אותי באהבה ענקית לא הצליחה להשכיח ממני את התחושה המציקה הזאת של.."מה הוא באמת לא אוהב אותי?" ואז כמה ימים אחרי היום הולדת שלי,הצלחתי לתפוס אותו סופ סופ שאלתי מה שלומו והוא אמר שזה לא חשוב,מה שחשוב עכשיו זה מה שלומי ואיך עבר עליי השבוע והיום הולדת..בשלב הזה התחלתי לבכות..כל הכעס שהיה בי התפרץ פתאום וכעסתי ושאלתי למה הוא לא יכל לפחות לשלוח smsמשהו קטן שיראה קצת יחס הוא שתק..מלמל משהו על זה שאני לא מבינה אותו ואמר שהוא חייב לנתק..אני לא יודעת כמה בכיתי אחר כך (כי זה היה הריב הראשון שלנו..והאחרון..)ועבר שבוע ושוב לא תפסתי אותו..וזה אחרי חודש וחצי שלא התראינו..ואז התקשרתי לאמא שלו ושאלתי אם היא דיברה איתו ומה שלומו והיא אמרה שלא והיא לא ראתה אותו גם כבר שלושה שבועות..שלושה שבועות חשבתי לעצמי????אני הרי לא ראיתי אותו כבר חודש וחצי!!חודש וחצי שהוא אומר לי שהוא לא יוצא..משם הבנתי הכל וחיכתי רק לתפוס אותו..ולשאול,ונכנסתי שוב לבלוג לחדרו של איש מיסטיקה,וביקשתי שיפתח לי בזוהר..בזמן שחיכתי (היה תור..)נכנס לי אדם לפרטי והציג את עצמו בתור מישהו שפותח בקבלה ושאל אם אני רוצה שהוא יפתח לי..הוא התחיל להגיד דברים שהיו נכונים..נבהלתי, נכנסתי לכרטיס האישי שלו וגיליתי שהכתובת שלו זהה לכתובתו של חבר שלי..כלומר זה בעצם הוא!!פתאום הוא אמרר שחבר שלי ניסה להתאבד בגללי..ככה הוא רואה בזוהר ועוד כל מיני דברים..ואני שיתפתי פעולה..כאילו אני לא יודעת..תןך כדי הוא שאל אם בגדתי..ואני שיקרתי אומרתי שכן..משום מה חשבתי שהוא ירצה לאמת איתי את זה ואז אני אוכל להבין למה הוא התחזה..אבל הוא פשוט נעלם (ובכל הזמן הזה הוא אמור להיות בכלא בשכם או בעזה לפי מה שהוא אמר)ניסיתי להתקשר אליו וכלום..לא עונה נעלם כמה ימים אחרי נכנסתי לצ'אט ופתום מופיעה לי הודעה שהוא נכנס לצ'אט מייד פיניתי אליו ושאלתי אם זה הוא,הוא אמר לי לא ושזה האח שלו..ושהחבר שלי בצבא וגם הוא מנסה לתפוס אותו כבר מלא זמן..(אני כמובן ידעתי שהכל כבר שקר ואין לי מה להפסיד..)יצאתי ונכנסתי בכינוי אחר שהוא לא מכיר..וראיתי אותו בבלוג שלו (בזמן שהוא אמור להיות בשטחים!!בזמן שאני לא ישנה מפחד שיקרה לו משהו..)יושב עם כובע וסיגריה..מחזיק מיקרופון ביד ושר שירים של שלמה ארצי.. אז כן כל הזמן הזה הוא שיקר לי..אני לא יודעת כמה ועל מה כי הוא מפחד לענות לי לטלפון או משהו אבל מבחינתי זה נגמר הכל..וכתבתי את זה רק כדי שתיזהרו לא לסמוך על כולם..ולא להיות נאיבים ועיוורים..ותשמרו על עצמכם.. יום טובפרודיטי אה נ.ב אני פרודיטי בת 18 מאזור המרכז..ו..זהו אינלי מה להגיד יותר

S H I L G I

New member
כואב..ומסובך..../images/Emo4.gif../images/Emo176.gif

ולא לסמוך על כולם נראה לי שכבר בפעם הראשונה כולם מבינים.

למעלה