אהבה בערבה - פרק 4

אהבה בערבה - פרק 4

חחחח די זה פרק כזה קורעעע! חחח איך הבנות הותיקות קרוא לחדשות "הרקולסיות", "שומרות ראש".. די! חחחחחחחחח אין זה פשוט קורע, בעיקר הנטלי הזאת שאני צוחק ממנה כל פעם מחדש. די חבל לי על מארי שעפה אבל היא באמת יצרה את הקשר הכי פחות טוב עם ג'ק. חחח החדשה הזאת נראית כזאת ענקית מעל כולם. חח אני כבר רואה איך בפרק הבא ג'ק עושה פן..

maya567

New member
נטלי ../images/Emo47.gif

כבר הרבה זמן לא היתה לנו בחורה כל כך משעשעת! בכלל התוכנית מצויינת עם טוויסטים שלא היו מביישים את עדן לנצח. בכל מקרה, אני לא צופה למרי די עתיד מזהיר. נראה לי די ברור שג'ק ישלח אותה הביתה בתחילת הפרק הבא. בגלל שאני טסה, הורדתי את שאר הפרקים, אני כבר מתחילה לצפות בהם!

במי אתם חושבים שג'ק יבחר בסוף?

אני חושב שג'ק בסוף יבחר בקורטני
, כי היא לא מפונקת מדי ולא הרקולסית יותר מדי.

maya567

New member
נראה לי די ברור שבמריסה

(הרי היא צריכה לחזור מתישהו) אבל, אם זה היה תלוי בי, הוא היה בוחר בנטלי
.

LuNaTiC

New member
לא ראיתי כבר איזה שבועיים, אבל...

מריסה היא לא הביץ' שדוחפת כל אחת (מילולית) על ימין ועל שמאל, כדי להיות אפילו חצי דקה יותר עם ג'ק? למה לתת לה לזכות?

lovelygirl1

New member
../images/Emo45.gif

את צודקת גם בעיניי היא בלתי נסבלת (מריסה ) אני הייתי רוצה שנטלי תיקח או מרי כי היא הכי מצחיקה שם

maya567

New member
שתיכן צודקות

מריסה בהחלט קרציה, אבל רואים שג'ק הכי רוצה אותה מכל הבנות. ומרי כבר לא יכולה לקחת... היא נופתה אתמול.

לפי דעתי זותי עם שער החום תנצח

(גרוע בשמות) טוויסטים טובים למרות המנחה המעצבן אבל אני אוהב את תגובות של הבנות אהה ואנסה לכתוב עוד יותר

למעלה