אהבה, בעצם....

מירטל

New member
אהבה, בעצם....

טוב, אחרי שבוע שהסרט הזה רץ כדאי שיפתח עליו בפורום הזה דיון קצת יותר רציני מאשר :מי ראתה אותו ומי לא. דבר ראשון- למי שלא ראתה- זה סרט, שאם נתמצת אותו במילה אחת:חמוד בשתי מילים, חמוד מאד. סרט בנות חמוד- מה אפשר לבקש מסרט שמשחק בו יו גרנט, שיוצא חודש לפני חג המולד, וביים אותו מי שכתב את ארבע חתונות ולוויה אחת? שווה בהחלט את השלושים ומשהו שקל לסרט- ולדעתי האישית, גם את השישים ומשהו לפסקול שלו ברגע שהוא יצא. הסרט מספר על אלוהים-יודע-כמה סיפורי אהבה - הסרט מתחיל בחתונה ולאט לאט אנחנו ממשיכים לפגוש דמויות שאיכשהו קשורות לדמויות שהיו בחתונה- די קשה לעקוב אחרי מי קשור למי איך למה וכמה ( למי שהצליחה, איך בדיוק הזוג שנפגש על הסט של הסרט הכחול קשור? ואיך נכנסים לשם הסופר החמוד שפירת' משחק?) אבל אל תתנו לזה להפריע לכם, כמעט כל אחד מהם הוא חמוד בפני עצמו, בכלל, עם כזאת כמות של שחקנים טובים ( וחתיכים) את מי מעניין התסריט? רגעי שיא בסרט ( עכשיו מתחילים הספויילרים- ראו הוזרהתם!) החתונה בהתחלה-עם כל התזמורת. יו גרנט- רוקד נהדר
יו גרנט- מוצא את האומץ האבוד של הבריטים ומתנגד לנשיא אהר"ב- ומונה את שלושת האנשים החשובים בהיסטוריה הבריטית ( נחשו מי בינהם?). קולין פירת'- בהצעת הנישואים למנקה שלו. הילד החמוד ( אין מה להשוות אותו לדניאל רדקליף- הוא יודע לשחק) רץ בשדה התעופה להגיד שלום לאהובת ליבו. אמה תופסון- כשהיא גילתה מה היא קיבלה לחג המולד
ושיחה הבילתי נשכחת בין אלן ריקמן ולאורה ליני.

3נטוש

New member
צודקת ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הסרט פשוט מהמם , זה סרט מדהים , אני מתה על הסרטים מהסוג הזה! ברגע שראית את אלן (בפעם הראשונה)פרחה נשמתי.... איזה ממי הוא שם איזה נהדר הוא יודע לשחק!!!!!!!!!!

מירטל

New member
לא מומלץ לחולי סכרת!

עודף סוכר באופן כללי- אבל זה סרט ממש חמוד.

I n n u e n d o

New member
אררררר

שני דברים דבר ראשון - ביקורת מעולה קבלי ח"ח דבר שני אמא שלי ה#%^%$ הזאת הלכה אתמול לסרט ואני הייתי בבאר שבע היום בבוקר שאלתי אותה לאיזה סרט היא הלכה ההיא מסתכלת עלי בחיוך ערמומי כזה ואומרת לי "אהבה זה כל הסיפור" "עם אלן ריקמן" *פרצוף ערמומי* כמעט התכרעתי עליהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

love potion

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני הייתי בטוחה שאני הולכת לראות את הסרט הגרוע ביותר בעולם, אבל אז זה פתאם נהיה טוב. סיוט.
ליאם ניסן גם היה נהדררררר שם.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאני כבר הספקתי לראות אותו

פעמיים.. פעם ביום ראשון כשלא היה לי כוח לחכות לסוף השבוע עם חבריי ופעם איתם... הסרט היה מדהים! מלבד כמה סצינות מסוימות ומיותרות(יותר מדי חשיפות קרו שם לדעתי
)... אלן היה מדהים, כרגיל
... והסצינה איתו ועם רואן אטקינסון כשהוא עוטף לו את המחרוזת היתה קורעת..

La Vicomtesse

New member
פעמיים כי טוב כמו שאומרים...../images/Emo54.gif

משקיעה...... אני ממש נהניתי מהסרט, אבל חבל שניסו לדחוס סיפורי אהבה מתוסבכים בממש מעט סצינות....היו שם נראה לי 9 סיפורים שכל אחד הועבר בשלוש סצינות... חוצמזה, הסרט ממש מותק, אני אישית אהבתי את המשחק של ליאם ניסן, ממש ממש טוב...והילד החמוד הזה..."I'm in love" *בקול ילדותי בעל מבטא בריטי צעיר*, כזה חומד!!!!!! נו, ואלן, מה יש להוסיף בכלל?

ומשום מה כל הפרומושיינים..

למינהם החליטו שיו גראנט הוא כוכב הסרט וערכו לו ראיונות אין ספור, כאשר ברור לכולנו שהכוכב האמיתי ממנו נוטים להתעלם הוא אלן ריקמן
הי ריקמניסטים וריקמניסטיות :) אני חדשה-ישנה בפורום. אולי פני מזהה?

מלאכית16

New member
בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כל מי לה חקוקה בסלע
ברוכה הבאה
אולי פני הייתה מזהה...חבל רק שהיא לא פה.

כן, ראיתי בדיעבד...

בכל אופן היא זו שהציגה בפני את הפורום לפני כמה חודשים... תודה על קבלת הפנים

La Vicomtesse

New member
../images/Emo54.gifשלום לך...

האמת היא שאני לא מזהה אותך, אבל תמיד נחמד להכיר כאן אנשים חדשים (וגם ישנים) בימים טרופים אלה... "הי ריקמניסטים...", לא ידעתי שיש כאלה בכלל, אני מכירה רק ריקמניסטיות וגם זה, לצערי הרב, בקושי.

שלום, ויקונטית ../images/Emo20.gif

יכול להיות שעברו יותר מכמה חודשים מאז שביקרתי כאן לאחרונה, אבל מי סופר
הודעה של פני מופיעה בשער הפורום, כך שחשבתי שהיא משתתפת פעילה, אבל הסתבר שההודעה הזאת נכתבה לפני כשנה. היא זו שהציגה בפניי את הפורום. שמי לילך, נעים מאוד
אז מה עושות ריקמניסטיות הקהילה בזמנן החופשי?

מלאכית16

New member
ריקמניסטיות...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

משתעממות בעיקר
אני עכשיו בונה אתר בעברית לאלן ריקמן, אם את רוצה לעזור את מוזמנת... ובינתיים אנחנו סתם מזילות ריר מידי פעם על דברים מעניים... כן...פני עזבה כבר לפני חצי שנה, ומאז היא מסרבת לחזור
לונורא...אנחנו שורדות בינתיים
שוב..ברוכה הבאה

למעלה