אהבה בוערת

y o v a l

New member
אהבה בוערת

חדש בפורום - מתלבט מתחבט הופך והופך בראשי תסריטים למציאות שנראית הזויה. אז ככה נשוי לא זמן רב, איש קרירה מצליח , מערכת היחסים שלנו היא 8 שנים אבל נשוי זמן קצר. לא יודע אם אוהב אותה או התרגלתי לאהוב , אף פעם לא היתה לנו אהבה מטורפת במהלך הקשר - לפחות מצידי ובסופו של דבר התחתנו. עד פה הכל כרגיל כמו כן בקרוב נסיעה לחול לתקופה של שנים מטעם החברה - דבר שציפינו לו מאד , ריגש אותנו והלהיט את הדמיון. אבל. .... בחודשים האחרונים הפתעה .. מישהי שעובדת איתי .. בלי שום כוונה משום צד התקרבנו , ואנחנו מאוהבים אוהבים בוערים יחדיו המשיכה היא הדדית והמין נפלא אבל לא מהווה את העיקר. שיחות נפש , ידידה שמעולם לא היתה לי, התאמה בכל התחומים , בכל הציפיות לחיים בכל השאיפות. תחושה מופלאה של החתיכה החסרה , ופתאום הנסיעה נראית בעול , מהווה מעין ענן עכור . אבל יותר מזה .. היא נשואה שנים רבות , 2 ילדים עוד רכים 2 ומטה , נישואים רעים , מערכת יחסים מתה שלא קיימת , היתה עוזבת אותה מזמן אבל למדה לחיות בשביל הילדים לא רוצה לאבד אותם מפחדת לצעוד קדימה , ויתרה על האושר שלה בחיים האילו. ופתאום אני והיא , חולמים על יחדיו , חולמים על ילדי ונישואים , חיים משותפים ומופלאים. החלטות קשות משני הצדדים , , לקבל אותה עם שני ילדים , הא מוותרת על חלק מהזמן היקר של בניה לא רוצים לדבר על הנסיעה חשבנו שהנסיעה תביא אותנו למצב בו ההחלטות שלנו לגבי המערכות לנו תהיה על בסיס מה שישי/ אין לנו ולא בגלל האופציות העתידיות , אבל מפחד לאבד אותה, לא מאמין שתהיה עוד אחת כזאת שארגיש כלפיה ואיתה כה נוח כה טוב .. אין לי פתרון ברור , נוסע ופוחד שזו טעות חיי.. אשמח לשמוע את קולכם.... הלוואי ותהיה שלי

s h o o s h a

New member
להתחתן ו/או להתגרש כי ...

למדתי בחיי כי את שני אלו עושים לא בגלל מישהו ולא בשביל מישהו אלא בגלל ובשביל עצמך בלבד. לא טוב לך בזוגיות? מרגיש שמיצית הכל? ניסית הכל כדי שפני הדברים ישתנו? דבר מאלו לא הצליח? אזי זה הזמן להמשיך הלאה כי זה הדבר הנכון לעשותו עבור עצמך והרי אם לא היתה כרגע המאהבת, דברים בזוגיותך היו נראים שונים? האהבה היתה פורחת? הקשר היה מתהדק? במידה והתשובה 'כן', אזי כנראה שלא עשיתם מספיק ואתה, מתוך נוחיות וחוסר רצון לתת סיכוי בורח. במידה והתשובה 'לא', הרי קיומה של המאהבת לא משנה. כי אתה ובלעדיה, כאמור, הדבר הנכון עבורך הוא לקום וללכת, להמשיך בדרכך. קל מאד 'להפיל' את התהייה על כתפיים של גורם שלישי כאילו מעורבותו היא זו שגרמה לשינוי. היא לא. הצורך לשינוי היה קיים, המאהבת רק היוותה טריגר. עכשיו חשוב - מה אתה באמת רוצה? וזכור - כל החלטה צריכה להיות שלך ובשבילך בהצלחה

שרית114

New member
שלום יובל....

רציתי רק לספר לך מנסיוני האישי... גם אני ובעלי נסענו לשליחות לכמה שנים לארה"ב עם ילדה בת שנתיים וחצי,הפער הזה שיש ביינינו הפער שעדיין לא מצאתי פתרון לגביו היה קיים גם אז...מצוקה זוגית כזו...אומנם לא היה לי איש אחר, אבל חששתי מהנסיעה משום שכאן היו לי את האחיות שלי אלייהן אני מאוד קרובה והן אלו שמחזיקות אותי תמיד בתקופות בהן אני נופלת,חששתי לסוע להיות לבד אין למי לפרוק אין עם מי להסוות את ה"לא טוב". ואתה יודע מה מן הצד השני חשבתי ששם זה המבחן שלנו אם נשרוד שם לבד לבד לבד כי פשוט אין הורים אין חברים ישנים שמקשרים ביינינו הכל חדש ואנחנו חייבים האחד את השני כדי לשרוד.אז אם נעבור את המבחן אני אדע שיש כנראה על מה להרגיש ששווה להתפשר ולחיות יחד הלאה למרות הפער. יובל השנים בארה"ב היו נהדרות השנים הכי טובות שלנו למדנו מחדש להכיר אחד את השני משום ששם היינו רק אחד לשני בארץ היתה לי תחושה שאנחנו חיים אחד ליד השני ולא אחד עם השני שם בארה"ב חיינו באמת אחד עם השני. אני מבינה את האמוציות הרגשיות שיש לך עם האחרת יובל, אבל לדעתי הנסיון שם בחו"ל יכול באמת להעמיד אותך על ההחלטה הנכונה שם שתהיו רק אחת לשניה אתה ואישתך תדע אם זה זה ואן אכן יש על מה להלחם. השנים בחו"ל לימדו אותי הרבה הראו לי צד אחר של הזוגיות שלנו והן אלה שעוזרות לי היום להמשיך הלאה. משום שאני זוכרת כל הזמן גם עכשיו שהפער עדיין ביינינו שיש יש ביינינו זוגיות יש כי אחרת לא היינו שורדים כשהיינו ממש לבד. מקווה שקצת עזרתי למרות שנראה לי שכולך רגשות וקצת קשה להתעלם מהן. קשה להגיע לשקול דעת נבון כשאתה עמוס ברגשות אהבה גדולים כל כך לאחרת אבל החלטת כבר לסוע, אז סע כשאתה נחוש לנסות ולבדוק את היחסים ביינכם שוב. מקווה עבורך שתמצא את הטוב ובהצלחה שם בחו"ל... חג שמח שרית

seeyou

New member
נשרפים חזק מאהבה בוערת!../images/Emo42.gif

אין קרם הגנה נגד זה!

למעלה