נשיקה לא יכולה להיות רוחנית
לא דברתי פה על מיני דווקא, וכמו שציינתי כבר אם נשיקה היא משהו רוחני בשבילו באותה מידה גם מין יכול להיות, ככה זה בטנטרה לדוגמא. בכלל לא באתי בקטע של לומר שמין לא טהור ולא רוחני, אני לא אנטיסקסואל, מה שכן אני באופן אישי גם לא מתחבר לזה שיעשו מכך משהו רוחני, אני רואה בכך אקט פיזי בין בני זוג(במצב האידאלי), שיכול לקרב בניהם ולהביא להם הנאה וסיפוק אבל לא משהו רוחני. אני גם לא חושב שיש במין משהו רע אם הוא לא נעשה בצורה פוגענית או חסרת מחשבה. אני דווקא רואה נשיקות בני זוג יותר רומנטיות מאשר מיניות, אם כי כנראה יש ברובן גם וגם, ועל כן אדם שלא אוהב נשיקות נתפס אצלי כא-רומנטי ולא א-מיני.
לא דברתי רק על נזירות נוצרית, גם בנזירות בודהיסטית זה ככה, ובכלל בכל נזירות שהיא באמת נזירות זה יהיה ככה. אני רק לא אוהב תהתחסדות הזאת ולשחק אותה נזיר כאשר אתה לא, לא אמרתי שיש פה משהו רע, הרע הוא רק בהתחסדות והתממות, זה בדיוק מה שקורה אצל אדם שטוען שנשיקות ללא מין זה דבר רוחני. זה כמעט כמו לומר שזוגיות א-מינית זה דבר רוחני, גם משהו שהוא שגוי.הנזירות ביהדות לא נתפסת אצלי כנזירות בכלל, למה היא קלה מדיי ולא מגבילה אותך ומנזרת אותך כמעט מכלום, נו באמת לא לשתות יין מה הבעיה בכלל, ולא לגלח שיער גם לא בעיה. זה לא משתווה בכלל לנזירים במנזר, עם החיי צניעות, התבודדות(במנזר), שמקדישים את כל חייהם לדת שלהם, ומנססים להיות רוחניים וטהורים יותר. אגב נזירות זה אף פעם לא היה משהו שמתאים לכולם.