אהבה אסורה

אהבה אסורה

טוב אז הסיפור שלי הוא כזה...יש לי בת זוג כבר שנה וחצי...היחסים שלנו התחילו לדעוך כאשר התחלתי להרגיש שאני לאט לאט נמשכת לכיוון החברה שלה..מאותו רגע היחסים שלי ושל בת זוגי לא היו כמו קודם..יש לציין שגם לפני שהכרתי את חברתה היחסים לא היו ממש "להיט" ביני לבינה... אני בדר"כ פועלת לפי אינטואיציות..וכל הסימנים הראו שגם חברתה מרגישה אליי דברים על אף שגם לה יש חברה..עם זאת הפעם ממש פחדתי לפעול כי ידעתי שיצאו מפה נפגעים ואני עלולה הכי הרבה להפגע..כאשר חברתה נפרדה ממנה ...הייתי זו שממנה היא קיבלה תמיכה, טלפונים ובכי..הרגשתי רע עם זה והרגשתי שהיא מנסה להתקרב אליי..לא נתתי לזה להסחף.. לאחר תקופה, עזבתי את הארץ, את בת זוגי וניסיתי להשתחרר מכל הדאגות...אך מסתבר שהיא לא יצאה לי מהראש הבחורה הזאת, החברה של החברה שלי...החלטתי לשלוח לה אימייל עם כל האמת!! ציפיתי לתגובה כלשהי אך לא רק שלא קיבלתי תגובה אלא גם התעלמות...זה שבר אותי כששבתי ארצה נפגשנו מספר פעמים..ושוב חשתי שהיא מנסה להתקרב בדרכים מוזרות..על אף שהיא מנהלת 2 מערכות יחסים..והאבסורד הוא שאני כ"כ אוהבת אותה שהייתי מוכנה להיות השלישית..אך אני יודעת שלעולם היא לא תעשה שום צעד בגלל האקסית שלי, שהיא לא תרצה לפגוע בה..אני יודעת שתציעו לי להמשיך הלאה..אבל הלב שלי לכוד...שבור... אני לא אעבור זאת שוב..את ההתעלמות...עכשיו הכל זורם על מי מנוחות..לעולם לא יוצא לנו להיות לבד..אני לא מאמינה גם שזה יקרה..מה עליי לעשות??

ארטימיס

New member
לסבית מותק? :)) ../images/Emo34.gif

שמעי אני אישית לא הייתי יוצאת בחייםםםםםם עם החבר של חברה שלי!!! אין אין מצבבבב!! אפילו אם הם היו ניפרדים... אני פשוט לא מסוגלת. זה יפגע בה, בי ובעוד אנשים מסביב. אבל מה אני כבר יכולה להגיד לך.... אם את כל כך אוהבת אותה לכי על זה... דברי איתה. את עדיין עם בת הזוג שלך? איזה מן יחסים יש לכן אם את חושבת על בחורה אחרת? אל תשקרי לה.. את לא מרמה אותה אלא רק את עצמך. גם אני הייתי במצב הזה וזה הכי לא נעים בעולם. תנסי לדבר עם חברה שלה לראות מה קורה... היא גם בקטע? לכי בעקבות הלב מתוקה אבל תזהרי שלא לאבד גם אותה וגם את בת הזוג שלך.. בהצלחה!!

נשמע לי לא בריא

הבחורה מג'נגלת בין 2 מערכות יחסים ואת מוכנה להיות השלישית? את מבינה מאיזו עמדה של נחיתות תגיעי לקשר הזה? ועם מי יש לך עסק כאן - לא נשמעת כמו מופת של אהבה הגברת. אני אישית לא מאלו שדוגלת בעקרונות של "לא יוצאת עם חברה של חברה". מכירה את המשפט all is fair in love and war? לטעמי הוא נכון. אם הייתי מאוד מחזיקה בעקרונות דגולים סביר שלא הייתי יוצאת עם האיש שהוא היום בעלי ואבי בני (כי היה לי חבר אז, כי הוא היה שותף שלי וכולם זעקו ש"חבל על הדירה הנהדרת הזו - לא יוצאים עם שותפים", כי זה פגע בחבר טוב שלנו). אבל לי אישית הבחורה שרת מתארת נשמעת כמו מישהי ששוה לשבור עקרונות למענה.

ellulli

New member
לעומת בילבולונט

אני כן מחזיקה בעקרונות דגולים, אבל כמו בילבולונט גם אנישוברת אותם לפעמים.. החבר שלי כרגע הוא המציאה הכי גדולה שאי פעם הייתה לי ותהייה לי כמו שאני רואה את זה עכשיו. והוא חבר של חבר לשעבר שלי. בקיור, אהבה מסובכת. אני טעונת שרק מערכת יחסים שמתחילה ברע איכשהו מצליחה. בלי קשר, השאלה אם כדאי לך להסתכן בשביל מישהי שאת לא בטוחה שהיא הנכונה בשבילך, שאיתה תהיי מאושרת. אני הסתכנתי רק בגלל שהייתי בטוחה בדברים האלה.. בהלחה בכל אופן!

תגובה לאלולי

זאת בדיוק הבעיה..שאני לא יודעת אם זה בטוח..רק האינטואיציה שלי (וגם של חברה קרובה) אומרת לי שהיא מרגיה משהו אבל היא פוחדת בגלל חברה שלי...אני יודעת שרק אם בנות זוגנו של שתינו תהיינה בחו"ל..מה שאמור להיות בחודשים הקרובים אז יהיה מצב...אבל עד אז..אני עדיין מקווה וסובלת בשקט

בילבולנט...איזה כייף לשמוע את זה|חי

אני יודעת שזה נשמע נורא להיות השלישית אני רק רציתי להבהיר טוב כמה אני רוצה אותה..והייתי עושה הכל כדיי לעשות איתה אהבה..גם אם זה חד פעמי...היא לא יוצאת לי מהראש מעל שנה...אני רוצה אותה!!!

עמית..מה הדילמה???

אם שתיכן רוצות אחת את השניה וחושבות ששווה לשבור כללים.. מה ההתלבטות והדילמה??? קדימה..שלוש ארבע ולעבודה!!! בהצלחה..פירס

הלוואי וזה היה כזה פשוט חחח

דרלינג...המצב הוא ממש יותר מסובך הקטע הוא שאני לא יודעת בוודאות אם היא רוצה אותי וגם היא חוסמת את עצמה כדיי לא לפגוע בחברה שלי היא כ"כ פוחדת שהיא עושה לידה דברים מפגרים אך גם שקופים..לדבר איתה אני לא ממש יכולה כי זה רק יסבך תעניינים ולכן עליי לבלוע ת'תשוקה ולחכות שיום אחד דברים ישתנו מאליהם...

עמית....

תראי. מה שאני יכול להציע לך, עד כמה שיישמע דיבילי. פשוט להיפגש איתה במקום נייטרלי, שאף אחת מחברותייך לא תראה אתכן. ופשוט....לפרוק בפניה הכל. "עושה לידה דברים מפגרים ושקופים"...מוכיח משהו מסויים,לא צריך להיות טיפש. מצד שני יכול להיות שהיא נבוכה ממך, אולם לא תדעי ם לא תדברי איתה, שיחה דיסקרטית שלא תצא החוצה לעולם.. בהצלחה.

ellulli

New member
תראי,

את מבטלת את כל האופציות שלא כוללת לחכות בתוכן. אז מנסיון, לעומת פירס, אני אומרת כמוך - תחכי. זה יבוא לבד אם שתיכן רוצות. זה מה שקרה לי. אל תחפשי את זה בנרות. חוץ מזה שתשוקה זה דבר שכמה שהוא יותר חזק זה יותר כיף.

למעלה