אהבה אסורה

nb320458409

New member
אהבה אסורה

הנה באתה אליי מתוך חלום הופעתה דיברנו הרבה צחקנו והנה התאהבתי בך מלאך שלי אבל אסור אסור כי הם אומרים. לא יכולה להפסיק לחשוב עליך לא מוותרת ממשיכה מדברת איתך אנחנו ניפגש אני לוחשת ומתגעגעת זה הסיפור על אהבה אסורה שאני נימצאת באה ורוצה רק אותו

nb320458409

New member
אה

מה שגורם זה שההורים שלי לא רוצים כי הכרתי אותו באינטרנט וזה מסוכן ולא רוצים שאפגש איתו בכול מקרה אני אראה אותו לא אכפת לי אני לא אוהבת לשקר אבל אין ברירה הוא היחידי שמבין אותי ודואג לי ...

היי nb, בוקר טוב

היי nb יקרה,
האינטרנט פותח לנו הרבה עולמות ומאפשר לנו להכיר אנשים שבנסיבות רגילות אולי לא היינו מכירים... עם זאת, הוא גם פתוח בפני אנשים המנצלים את האנונימיות לפגיעה באנשים וילדים ומכאן אני מניחה הדאגה של ההורים.
לכן, אם את מחליטה להיפגש איתו חשוב במקביל לנקוט גם באמצעי זהירות על מנת לשמור עליך (כמו למשל להיפגש במקום ציבורי ופתוח בשעות היום, לא למסור פרטים אישיים כגון שם מלא, טלפון וכתובת מגורים).
האם יצא לכם לדבר גם מחוץ לצאט? האם הוא בן גילך?
&nbsp
מחכה לשמוע ממך

נויה
&nbsp
&nbsp

nb320458409

New member
היי

כן. תודה אנחנו מדברים בווצאפ נטלפון כול יום הוא בן 20 בצבא אני 18 זה סבבה לדעתי אתמול ניפגשתי איתו במקום ציבורי היה מושלם הוא מי שחשבתי שהוא לא סתם נצלן לא גיליתי להורים שלי שהולכת והם גילו וכעסו עליי מבינה אותם ואמא שלי מתעלמת מימני בסדר יעבור אני שמחה שהלכתי בסוף למרות הכול שבת שלום...

למעלה