אהבה אסורה

אהבה אסורה../images/Emo14.gif

לעולם לא האמנתי שאני יצא אם גבר נשוי אבל לצערי זה קרה .התאהבנו אחד בשני ולא יצלחנו לעצור את זה למרות שידענו שהקשר הזה חיב להסתיים וכך זה נמשך כבר חצי שנה חצי שנה של פגישות בסתר ואמון שקרים לאנשים הקרובים אבל בעיקר לאישתו בקיצור כל הניסיונות שלי לעצור את הקשר לא יצליחו ולדעתי גם לא יצליחו הוא לא מוכן להיפרד ואני לא מוכנה להמשיך בצורה כזאת נמאס לי מהסתר ובעיקר נמאס להיות הפילגש החלטתי להעמיד אותו אחת ולתמיד במקום ואמרתי לו שהוא חייב להחליט לכאן או לכאן ועד שהוא לא נותן לי תשובות ברורות וישירות אין לנו מה לחפש ביחד .

חן (*_*)

New member
גילי, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחים על הצטרפותך לפורום שלנו, גחלילית עסוקה כרגע בהכנת המטעמים כדי לקבל את פנייך כיאות. אנסה גם להתייחס להודעתך- גילי, בנושא כה רגיש, רק את יכולה להחליט, אנחנו יכולים רק להטות אוזן קשבת ולתמוך בך. אינני יכולה להיות צבועה, ועלי לציין שאם הייתי בגילך ובמצבך, וודאי גם אני לא הייתי מוכנה להמשיך בקשר שאין לו עתיד. אני מקווה שתצליח לבצע את החלטתך, וכן, שכאב הפרידה לא יהיה קשה מאוד.

ברוכה הבאה לפורום שלנו

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ובאשר לדבריך,את צודקת! את צעירה וכל החיים לפניך. מדוע שלא תזכי בכל הקופה??! מדוע להסתפק רק בחלקה?! סימי לכך סוף ובמהירות, כמה שתעשי זאת יותר מהר לפצעים יהיה קל להגליד במהירות גדולה יותר רק טוב!!!

אופה3

New member
שלום לך, ואני מגישה לך קוראוסונים

חדשים וחמים, ובקשר לנושא שלך. טוב עשית ששמת לקשר הזה אוליטמטום, אבל הייתי רוצה להעיר את עיניך באותו נושא, מקווה שלא תפגעי, אבל אומרים שגבר בוגד תמיד בוגד, אז אם עכשיו הוא בוגד באישתו, אולי הוא לא הכי ראוי לך, אני בטוחה שתמצאי גבר שיותר מתאים לך, ויכבד אותך, ותאהבי אותו גם אהבה כזאת, אז תעשי את השיקולים שלך, ותנסי לעצור את הכאב במהרה,כדי שתוכלי לרפא את הפצעים במהרה ולהמשיך הלאה. שיהיה לך כל טוב ובהצלחה בהמשך הדרך האופה

למעלה