אהבה אסורה

ד ו ר י ן

New member
אהבה אסורה ../images/Emo14.gif

היה לי טוב לאהוב אותך מרגש ומרטיט להיות איתך היה בי כל שניתן לבקש כשידעתי אותך הירוות בי צימאון של שנים לאהבה לתשוקה ולבערה הזאת שבפנים התאוויתי לך, לדמותך ולגופך לפני שבכלל הכרתי אותך בימים אפורים היית לי עיקר ותכלית שינוי מתוק ונעים בשגרה אכזרית בלי אות או סימן נכנסת אל חיי בתשוקה וערגה השבת אותי לימי נעוריי שיחקנו באש והכל נראה לא חשוב פעמים נכוונו אך נגענו שוב משחק מסוכן - אהבה אסורה דרך שלפעמים אין ממנה חזרה ודווקא כשהכל היה מרטיט ומרתק ביקשת פסק זמן והפסקת לשחק בכיתי כאבתי אך ידעתי שאתה צודק לו יכולתי להוציא אותך ממחשבותיי לקרוע אותך מליבי ולשוב לשגרת חיי ...

ד ו ר י ן

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

"הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כוח לא ליפול על ברכיי מכובד אהבה הלוואי יהיו עוורות עיניי כל זמן שתישאר שלא אושיט ידיי לאתר עוד מעט אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכיי שתישאר" ביצוע: ריטה

מו שיקו

New member
לדורין

מה שכתבת מאוד נוגע ללב הכאב והבכי הן חלק בלתי נפרד מעולמם של אוהבים מאחל לך שתזכרי את החלקים המרגשים המרתקים והנעימים מאותה אהבה אסורה שלך. את כל השאר יש לך בשפע עם "רשיון" כל הזמן מושיקו

טאקילה~*

New member
דורין עצוב ומרגש כאחד...../images/Emo142.gif

אהבה אסורה נולדה לגווע ולמות רק במקרים בודדים היא שרדה אותה אהבה. תבכי מותר לך לבכות,תבכי מחר תתפכחי, מחר תביני שבחיים לא תמיד הרצוי הוא המצוי.

ד ו ר י ן

New member
הבהרה קטנה ...

השיר אינו מדבר על חיי האישיים מקרה שקרה לחברה ומצאתי לנכון לכתוב עליו ...

למשוררת היפה שלי../images/Emo6.gif

איזה מילים, את מדהימה אותי כל פעם את השירים שאת כותבת, ממליצה בספר לפרסם שכל העולם ידע איזה כישרון יש בך יקירה דבר אחד מבטיחה , את הספר הראשון אני קונה

אני נרגש ונרעש

דורין הדגולה !!!! איזה שיר מרגש...נקוו הדמעות בעיניי איזה מילים מדהימות, משגעות, מטריפות. כמה הייתי רוצה להיות האיש שעליו נכתב השיר........

מו שיקו

New member
קלי קלות........

הסיפור שלנו מאוד דומה....... יש לי חבר תל אביבי שהיתה לו חברה תל אביבית והסיפור הוא בערך מה שכתבת בשיר

למעלה