אהבה אמיתית

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
אהבה אמיתית ../images/Emo23.gif

פנקס הקטן היה רק נער מעלית כחוש כמו כעכ פנקס הקטן אהב את הוד מעלתה אהב אותה כל כך הוד מעלתה הייתה בעצם רקדנית יפה מאין כמותה הוד מעלתה גם לא ידעה שבעולם יש פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת עליה הוא חלם תמיד בין הקומות במעלית כי היא כל כך יפה היתה הוד מעלתה.

Kטלנית

New member
יפה לך פנקסונים מעוף ../images/Emo13.gif

חמוד הדבר הזה (רק חבל שהמחשב דפוק וזה לא נפתח לי) ממני הוד מעלתי מעליתי ועיפותי בשעות האלה

jdpworld

New member
בוקר טוב...

לשומרי הרשימות,מתעדי האירועיםמחיי מה בעצם,עבר ןנגמר...

Kטלנית

New member
../images/Emo12.gif הספקת מה../images/Emo35.gif

עכשיו אני במתח... כי אני הספקתי ארונות מטבח סלון+ספות מזנון ו.... קירות ואפילו לעשות גבס בחורים (שיהיה מוכן לצביעה)
בוקר טוב |כלנית)

כשאני במתח..

זה אפע'ם לא מצליח לי.. ובכל זאת הבוקר את הנס..<גמרתי>..ולא השארתי חצי בכס.

Kטלנית

New member
../images/Emo96.gif

העיקר שגמרת מאמי בתקווה שהוא היה עוד פושר ולא קר
ואני על נס וסגריה והדרדסים כבר ערים מתה לשים ת'ראש קצת לנוח אבל כבר אמרו "אין מנוחה לרשעים"

רות 2

New member
רשימות רשימות......מה ערכם מול

פרח ואם כבר רשימות אז פעם פורסם דבר מה על ערכם של דברים.... עלמנת להבין מהו ערכה של חודש אחד --שאלו אמא שילדה פג עלמנת להבין מהו ערכו של שבוע-- שאלו עורך עיתון שבועי עלמנת להבין מהו ערכה של שעה אחת שאלו אובהים המחכים לפגישה עלמנת להבין מהי ערכה של דקה אחת --שאלו אדם שפיספס רכבת עלמנת להביןמהי ערכה של שנייה אחת --שאלו אדם שניצל מתאונה עלמנת להין מהוי ערכה של אלפית השנייה שאלו ספוטאי שזכה במדלית זהב עלמנת להבין הערכה וירטואלית כלפי אדם וירטואלי ... שאלו את רות..והיא תדבר על זמן ..ורשימות וקריאה פה ...ושם

jdpworld

New member
על הדקה...

חוששני שגם לרוב הנשים יש דעה. לפני רגע היה עכשיו כבר נוחר.

יערית

New member
פנקס הקטן

זוכרת שהיתקליף הקדיש זאת לאהובתו אוריאנה, אין ספק שגם ללא המילים נשקף ששם יש אהבה אמיתית. הפרוזה לאחרונה יפה לך

עולה לי

"אני ה' ,הפנקס פתוח והיד רושמת" ניהול פנקסים אני גרועה בזה והדו"ח השנתי מתקרב

R a c h e li

New member
../images/Emo178.gif

אהבה אמיתית רחלי עייפה מהמשפטים אהבה אמיתית פרפרים ריגושים כנות זבאבה נונה אוףףףףףףףףףףף....

R a c h e li

New member
ולמה לה נשיקה

אדומה ולי לא אהההההההההההההה
נוווווווו אמרתי לכם התחרפתי

למעלה