אהבה אובססבית

אהבה אובססבית

איך יוצאים ממנה? אודה לכם אם תוכלו לעזור לי יש לי בן זוג כבר 7 שנים ואני מרגישה ממש לא טוב לגביו לא! אני לא מבשלת לו את הארנבות שלו (כי אין לו
) לא שולחת לו מליון הודעות לא מציקה לו בכלל אבל כן מציקה לעצמי לא ישנה בלילות ךלחוצה ממנו המון בוכה המון מרגישה כאילו רועדת האדמה מתחתי בכל פעם
(לא רק כשאנחנו רבים) מספיק ששיחת טלפון לא נענתה היא גוררת תגובות מוזרות בי תגובות שנראות לי אובססיביות אני יודעת שאני לא בסדר ונכון שהוא לא הגבר אחרון עלי עדמות ואני מאוד אוהבת אותו אבל איך נפתרים מהבעיה הזו? מכירים מישהו שיכול לעזור? מוכנה לעזור לעצמי רק לא יודעת איך תודה ושבת שלום

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפתרון פשוט: לקנות לו ארנבות

...ואז לבשל אותן. וברצינות: מה לא ברור? את זקוקה לעזרה פסיכולוגית מקצועית.

7 שנים? זה אומר שהיית בת שנתיים כשהכרתם???

ועכשיו ברצינות, אמנם לא כתבת בת כמה את ובאיזה סטטוס חברות אתם (חיים ביחד? נפגשים כל יום? ישנים יחד?), אבל אם אתם 7 שנים ביחד, אני מניחה שציפית ש"משהו" כבר יקרה, ואני מתכוונת למשהו מחייב כמו מגורים משותפים, חתונה, ילד משותף, בקיצור, כנראה שאת לא מקבלת ממנו ביטחון שאתם ממש ממש ביחד ולתמיד (כאילו... כי יש הרבה אנשים שהתחייבו וה"לתמיד" שלהם נמשך שנתיים, אבל לא בזה עיניינו היום) ומרגישה כל הזמן "על אש קטנה". קלעתי?

לא חיים ביחד

ישנים ביחד לפעמים
לא רוצים ילדים אנחנו מעל גיל 45 ממתינים לנכדים כל אחד מהצד שלו
אני סתם מאבדת שליטה כשהוא נגיד עייף ולא בא לו לדבר איתי אני מפרשת זאת אחרת מה שנגרר אחרי הפרוש לי מעיד לי על אובססיה אני כן רוצה לעזור לעצמי כן מבינה שמשהו לא בסדר אצלי ובגדול אני באמת אוהבת אותו ופוחדת לאבד אותו

אייבורי

New member
חומד

מחלקת אישורים "כן את זקוקה למטפל פסיכולוגי מוסמך" מנפיקה לך ברגעים אילו ממש אישור. התגובות שאת מציינת אינם רגילות, בוודאי שנשמע שהן מפריעות להתנהלותך ביומיום, טיפול טוב יוכל לעזור לך.

תודה

האם מדובר בטיפול פסיכולוגי קאווצ'ר יכול לעזור? טיפול תרופתי? שמעתי על טיפול בפרחי באך מישהו שמע ?ראה? יודע?

אייבורי

New member
לדעתי

עדיף פסיכולוג או פסיכיאטר מסודר למקרה שתצטרכי תרופות כל שאר השיטות אמנן נשמעות סקסיות ומודרניות אבל אין להם רקע מוסדר והשוק שם פרוץ. האם את רוצה שיטפל בך קוואצר שעשה קורס של חודשיים ? או מטפלת בפרחי באך שלמדה את זה מהשכנה שושנה ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
שמעתי... ראיתי...

טיפול פסיכולוגי? בהחלט. קואצ'ינג? אפשר גם. טיפול תרופתי? לדעתי, רק ככלי עזר, אם צריך, ולא כפתרון עיקרי. פרחי באך? זה עניין של דיעה. זה קרוב ברוחו להומאופטיה, ויש על זה ויכוחים גדולים. אני אישית לא מאמין בזה, אבל לך תדע. אבל בשורה התחתונה, כל דבר יעזור יותר מאשר לא לעשות כלום. תתחילי איםה שמרגיש לך נכון, או איפה שקיבלת המלצה ממישהו שאת סומכת עליו/ה.

לא קיבלתי עדיין המלצות

בלילה הייתה לי תחושה לא טובה התגלגלת חשבתי המון ואז כתבתי כאן , רק כדי להבין אם האמת אני היא זו שלא בסדר אני עוברת תקופה לא פשוטה לא רק איתו ואני יודעת שלכולם בעיות וצרות ואני לא איזו מיוחדת במינה מבטיחה לעצמי שביום ראשון בבוקר כבר אפנה לרופא המשפחה ואשאל אותו לגבי טיפול פסיכולוגי ובחיי שמאחלת לעצמי בהצלחה עוד שאלה האם אני יכולה לקבל טיפול כזה כאשר אני עדיין בזוגיות איתו?

מריוס זכריה

Member
מנהל
ברור שכן. מה הקשר?

להיפך - זה אפילו יעזור לך להחליט האם הקשר הזה טוב לך, ואם כן, לחזק אותו, ואם לא, לעזור לך לצאת משם. לגבי המלצות: דברי עם מקורביך. מישהו כבר ידע. גם רופא המשפחה עשוי לעזור עם המלצה. בהצלחה!

nowonder

New member
טוב, את מודעת לכך שיש בעיה

זו יופי של התחלה. לכי לטיפול אישי, מקצועי ולא שרלטני.

גם פסיכאטר של קו"פח יכול בהחלט לעזור לך

נראה לי שאת אובססיבית ולא רק בקשר איתו...

למעלה