אהבה אהבה

planety

New member
אהבה אהבה

בן 24 מחפש מישהי שמעוניינת לעשות את זה בפעם הראשונה. אני גם בתול (לצערי),נראה טוב....אבל ביישן בטירוף. נראה פחות מגילי..(לשמחתי..:) :)..ומעוניין לעשות את זה עם מישהי כמוני-מתוקה וביישנית ושנראית טוב (לא שמנה!!,שכבר רוצה שהפעם הראשונה תהייה מאחוריה. הסיבה היחידה שלא עשיתי את זה עדיין היא בגלל הביישנות שלי ולא בגלל שום דבר אחר.(לא מכוער,לא שמן,לא דוחה,לא מסכן,לא טיפש ולא מצולק... אני מקווה שמישהי רצינית מגיל 18+ תקרא את זה ותשלח לי לאימייל הודעה. מישהי שבאמת גם בגלל הביישנות מאינטמיות עדיין לא הייתה במצב אינטימי עם בחור. מחכה לתגובות באימייל. רק מרציניות.

אז ככה.... ../images/Emo39.gif

אני לא שמנה... וביישנית נורא... מעל 18+... מאד רצינית... קצת גדולה... אבל זה ממש לא בעיה... את בתולי אמנם איבדתי... אבל...איתך...מוכנה שנית... אז בא נעשה אהבה ראשונה... כאן...עם כל החבורה... כאן ליד המדורה... שאפרת הכינה בשביל המטרה... ובטוחה שמיד תבוא כל הפמליה... ולנו יעשו כאן חגיגה... חגיגה שלא יפסיקו להללה... עוד הרבה שנים...בהגדה... מחכה לך... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
מכורהההההההה....... ../images/Emo25.gif

הבחור ביקש בתולה - - - - לא מכורה:))
אמנם , שאר הנתונים יכולים להתאים אבל.... תני לבחור קצת קרדיט:)) מקסימום תוכלי להיות ה-
(ותחשבי על זה...:)) חחחחח מתוקה - מוכנה להביא את כל החבורה, לעשות הילולה, כל מה שאת רוצה אפילו לנסות למצוא לך חתן מן הפמליה רק אנא, תני לבחור מנוחה...

אפרת.א

המנהלת!!! למה?? הבחור לדעתי, ביקש אשליה.... חוץ מזה כל מה שמבקשים מקבלים??? יש להתחשב גם ב"תנאי השטח", ואני חושב שמכורה שלנו נתנה לו הצעה.... הוגנת.

אפרת.א

New member
הלו גם לך טבע הדברים....

הבחור ביקש מפורשות - ללא נסיון ומה שברור ביקש ב - ת - ו - ל - ה .... עד כמה שהבנתי משגת מכורה אמממ...לא ממש , כלומר, בדיוק, אהה... למה אשליה? - ואם כן , אז מה? אשליה זה דבר מתוק - למה לא לספק לו אותה? וכן - לדעתי במפורש כל מה שמבקשים אפשר לקבל! - אתה צריך רק לרצות חזק מספיק כדי... ובאשר ל"לתנאי השטח" או, כאן - קטונתי...נותרתי "ללא מילים" :)) וחוץ מזה הגונה הגונה המכורה - אבל ודאי לא רצינית - הבחור ביקש במפורש: "רציניות - שיפנו אליו לאימייל" אז תגיד לי אתה - היא רצינית??? דבר אחד ברור - אם נראית לו הוגנת ההצעה - זו לחלוטין החלטה שלו!!! אנייייייייייי - - -- בעדדדדדד!!! (אז מתי חוגגים ??- צריכה לרשום בפנקס האדום , צריכה לבדוק , אם נשאר מקום:) אגב, טבע הדברים - ציפור קטנה לחשה לי ש.....בזמן העדרי, כשהשחקים ירדו והמים באילת היו צוננים ובחוץ היה חם עד כדי טרוף...אתה בשקט בשקט הגעת לכאן ו...יצרת סערונת קטנה...:))) עדיין לא יצא לי לקרוא אבל... אז מה יש לך לאמר להגנתך??? אה??? חחחחח טוב, נו יאללה , היות ועדיין לא קראתי , רק שמעתי - תזוכה מחמת הספק:))) בכל מקרה - שם יפה בחרת לך - שיהיה לך אחלה יום - אפרת.א.

המנהלת...

תיראי המנהלת, ביקש, יכול לבקש הוא כבר צריך לדעת שבקשות לחוד וכל השאר .... אלה תנאי פתיחה<לא מה שאת מתכוונת...> הרי אנו במזה"ת... וזה שוק, שלח בקשה מכורתינו ששמה מעיד על התמחותה, הציעה מרכולתה, יירצה יקבל לא יירצה, יחשוש יתעקש על "קוצו של יוד" ייוותר עם "חצי תאותו בידו..." אני לא ראיתי גבר שיעמוד בזה!!! לגבי רצינותה של הנדונה... אני ממש חולק עלייך אני חושב כי אישה רצינית היא, כך לפחות מתרשם אני מקריאת חלק לא מבוטל מדבריה, אומנם בהעדרך < נטשת אותנו לטובת הגיהנום באילת???> כמעט הייתה פה הפיכת חצר אך זה רק מעיד על חושיה הבריאים וניצול מכסימלי של הזדמנויות ב...חיים. לגבי הסערה עליה כתבת, אני לא חשתי בשום סערה, נהפוך הוא, ולצערי אין לי מה לומר להגנתי, ואני לא חושב שיש צורך ,מה גם התנצלתי בפני פורום מכובד זה אם הייתי בוטה מידיי. מקווה אני שזה מניח את דעתך...

אפרת.א

New member
מניח את דעתי או לא...

מחלתי על הכל "על ההתחלה" - שהרי פנית אלי "מנהלת" ומכאן הכל מחול לך:) אילת היתה ממממואה "משו משו"! על טהרת המנוחה וזה היה נפלאאאאאא! אמנם דאגתי קצת מחשש להפיכת חצר...אבל נחה דעתי כאשר ראיתי שמכורה "לצידי" לאורך כל הדרך (גם אם פה ושם היו סטיות קלות לצד זה או אחר:)) קבלתי עידכונים "און ליין" כך שעל "המכה" הראשונה, היא היתה הופכת מבחינתי למנהלת בפועל על כל המשתמע מכך! (עדיין לא מאוחר, נותנת אישור מלא ואת הסכמתי המפורשת בעניין!!!) מחילה מוחצת ואחרונה קבלת על שום ה"ההתנצלות בפני פורום מכובד זה.." התנצלות, ניחא, אבל פורום מכובד.....זה עשה את שלו - כאן הצלחת "לקנות" את הנהלת הפורום הנ"ל על שלוחותיו הפוריות:)). אי לכך ובהתאם לזאת - הנחת את דעתי ובא לציון גואל...(רגע, גואל זה לא הבחור הזה ש...התחיל בעצם עם כל סיפור האהבה הזה???) ועדיין אין אנו שומעים מהבתול וזו שאינה בתולה (אך מוכנה ומזומנה) לא קול, לא ציוץ , אפילו לא המייה קטנטנה - נווווווווו ?!? שלכם - בציפייה "דרוכה" אפרת.

מנהלת יקרה..... ../images/Emo8.gif

לא רוצה הנהלה... ולא להיות כחולה... ואם חרגתי קצת במסיבה... איתך הסליחה... לא הפיכת חצר רציתי... ולא כתר על ראשי חפצתי... הסירי דאגה מליבך... וכעונש לעצמי... על שגרמתי לאחרים לחשוש... אני מפסיקה לכתוב בפורום... בשלב זה... תודה...לכם... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
היייייייייי מכורהההההההה.......

משפשפת ת´עיניים ולא מאמינהההההה את??. שכל כך הרבה הומור יש בך - נפגעתתתתת?? ממה?? הכל צחוק וקישקושים - מה קרה לך??. איזו משאית עברה פתאום ו....??? לא מאמינה עדיין למראה עיני - תוהו ווהו וחושך על פני תהום! הכללללל בצחוקקק והלצה - ולו מילה אחת לא ברצינות או אפילו לא בכאילו על יד רצינות עברה.... אם את מפסיקה לכתוב כאן - מפסיקה אני לאלתר! ראי זאת כעובדה! הרי רק לפני שעה קלה, צחקנו שתינו, התבדחנו נורא...וסיפרתי לך שאני תמיד אופטימית ותמיד רואה את חצי הכוס המלאה...אז שאני אחשוש??. שאראה אותך בעיין לא יפה???. (מילא, לו היית שרי, הייתי מבינה - המחשושה הזו חבל"ז צריך להיות אחריה במעקב צמוד אחרת.....אבל אתתתתת???) הנה, עכשיו מה זה הסתבכתי עם החוקקקקק (שרי מתוקה, זו רק דוגמא...דוגמית קטנה, אל תכעסי...זה ההוא...את יודעת , זה היצר הרע שנמצא , לפעמים הוא לא יודע לשתוק - אבל את חברה טובה, סולחת אה?) מכורהההההההההה - אני אוהבת אותך כל כך נוראאאאאא - אל תוציאי דברים מהקשרם....בבקשה.... ואם פגעתי ללא כוונה - אנא, איתך הסליחה - מוכנה למחוק, לבקש סליחה, להגיש לך גלידה שאת הכי הכי אוהבת במקום קפה ועוגה...מה שתרצי טוב חברה? - שולם??? מואהההההההההההההההה - שלך באהבה, איריס.

קוב

New member
חלילה לא......

לא מכיר את הקהל פה, לא מבין גם מה קרה פה... וגם אם רק בריפרוף חלפתי, ולא את כל הנאמר הבנתי... תחושה עמוקה יש לי, כך קראתי כך הבנתי... שרק מתוך הומור וצחוק,נאמרו פה הדברים. ובין שורות ההנהלה, אני רואה חיוך, קריצה... וחבל פה להפסיד, את האחת שמכורה, רק בגלל....... קצת הבנה

מכורה

מכורה יקרה חיים קלים לך בחרת איזה עונש ואיזה בטיח... זה לא עונש אלא סגפנות אני לא חושב שלעונש את ראויה <ואם כן יש לי הצעה טובה יותר> ההפך לתשבחות מלא החופן עשית זאת בצורה ראויה....

טבע הדבריםםםםםםם........

מכורתינו ששמה מעיד על התמחותה... הציעה מרכולתה...ווואאהההה... הפיכת חצר??? חושיה הבריאים... ניצול מכסימלי של הזדמנויות בחיים... כל כך מעט מכיר אתה אנשים... ובמיוחד אותי... האם מכמה מילים...שפטת...הכרעת בדין... ממש חבל...שלקחת על עצמך... את התפקיד לבחון כליות ולב... כי אתה ממש רחוק...מכל אמת... אז לך ולמד...לקרוא נכון בן השורות... וגם שלא בניהם... עד היום כתבתי הכל בשביל ההומור... היום הצלחת להרגיז אותי וחבל... אני לא מכירה אותך...אתה לא מכיר אותי... אז למה???כל השטויות הללו שאתה כותב... האם רצית להראות חכם...אחרי אותו סיפור... מכורה לאהבה.

קוב

New member
אם לא פה אז איפה???

הקסם במקום הוא בעצם המקום.... כי פה נוכל לחלום גם בקול גדול על בתולות, על סערות ופנטזיות אחרות פה אפשר ליצור בהזיה של רגע עולם אחר שונה גם במהות וגם בצבע מותר כאן לחלום על נסיכה, נסיך, סוס לבן וצפרדע כן מותר, מותר כמעט הכל רק...... רק על דבר אחד חשוב לשמור רק דבר אחד צריך לזכור על כבודו של האחר לשמור קוב

מכורה יקרה

מכורה יקרה הגבתי קודם לדברים עוד בטרם קראתי את כל השירשור. לא היתה לי שום כוונה רעה, הכל נאמר בהלצה שבתי וקראתי היטב את דבריי ואת דברי המנהלת, ולא מצאתי בהם פגיעה, ואף על פי כן רוצה אני לבקש . . . . . . . . סליחה . . . . גם אם לא התכוונתי, וגם אם חשבתי שזה לא יגרום לפגיעה, זה עשה פעולה רעה, ועל כך אני מבקש שנית, . . . סליחה בצורה כנה וישרה ןמוכן אני לכרוע ואף לקוד קידה.

למעלה