אד מק'גינס ההומו

גנימדס

New member
נעלבתי

הומו זה גבר שאוהב גברים. די עם השמוש במלה הזו לעלבון!!!!!!!! תתבגר. הומואים ולסביות זה אנשים עם גנטיקה שונה(כמו אקס מן בשבילך) שהוריהם זורקים אותם מהבית.(כמו רוג) שלעתים מנסים לשנות את עצמם בתהליכים חסרי תוחלת (כמו ארכ-אנג'ל) שמפחדים להביא ילדים לעולם שדחה אותם (כמו ציקלופ וג'ין)

mulon1984

New member
תתבגר בעצמך!!!

עוד מעט תתחיל להתעצבן שאנשים משתמשים בסמיכות "בן-זונה" כשם תואר, בזמן שבעולם הזה יש מיליוני ילדים (HELLBLAZER) שהאמאות שלהם (BATMAN) הן נערות ליווי (JSA) שנחטפו בילדותן מאוקראינה והוברחו דרך הגבול המצרי (GARFIELD). הומו זה גם מילת גנאי, בדיוק כמו ש"שמן" לא בא לתאר מצב פיזי של אדם אלא דרך חשיבה. אני מבין למה אתה מוצא את זה פוגע, אבל בקרב אנשים בוגרים יש הפרדה בין "הומו" כסלנג לבין "הומו" כייצוג של קהילה ולכן האמן לי שאין שום כוונה להשמיץ את הקהילה הזאת.

mulon1984

New member
אררררגג!!!

וזה עוד ממישהו שמתפרנס מבדיחות על רוסים והומואים.

ailag

New member
בארון

http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_McGuinness He lives in Maine with his wife and four children כל העטיפות הדומות האלו מעייפות אותי. גם עטיפות "שונות" שם הן עטיפות דומות עם הבדל קטן, עטיפות שאחרי עשר שניות אתה לא זוכר שהיה ביניהן הבדל. דוקא הגיוון הזה - אפילו שהוא עדיין בדיוק באותו "ראש" - מוסיף. היי, נחמד, סרג'יו אראגונס צייר לשם.. ובאמת הוא גיוון :)

MajorWinters

New member
תכלס...

אני גם חשבתי על זה. אבל אני פשוט לא אוהב אותי כי הוא אחד הציירים המונוטוניים והמשעממים (וזה טעות נוראית לתת לו לצייר אולטימייטס). בנוסף הגעתי למסקנה, שהרבה ציירים נחשבים הם לא כאלה טובים, ואני בטוח שיש כמה בארץ שיכולים להתחרות ב"גדולים" האלו...

Hubert Hubert

New member
הוא יצייר את האולטימייטס?

חשבתי שמביאים את ג'ו מאד מהגלות בשביל זה.

spidey 82

New member
למרות שאין לי התנגדות לגיוון

בעטיפות הללו, מקגינס לא צייר שם אפילו דמות מוקטנת של ספיידר-מן. ("אה... אבל אני לא יודע לצייר אותו..." " נו, טוב. צייר מה שבא לך!") ואיך בדיוק זה הופך אותו להומו, מולי, אין לי מושג.

MajorWinters

New member
זה די רע...

הרי הוא לא צייר, סתם ידעו שהשם שלו ימכור, וזה די מעפן...

mulon1984

New member
זה לא מעפן

זה לצדקה. ומהבחינה הזאת זה הופך גם את מקגינס ללגיטימי.

MajorWinters

New member
זה די מעפן...

כל דבר שהוא צדקה הופך לקדוש. אז אם אני אגנוב לך כסף מהחשבון ואתרום לסרטן לא תכעס? (הדוגמא מוקצנת, הכוונה ברורה)

mulon1984

New member
מה הקשר?

אם בנאדם רוצה ציור של גיימן, הוא יקנה את זה לא משנה מה מצוייר שם. וזה לא חתול בשק, אתה רואה את הציור.

mulon1984

New member
מה הבעיה?

יש ילדים בני 3 שיודעים לצייר את ספיידי. מקגינס סתם הומו.

MajorWinters

New member
הנבחרים

אני ממש אוהב שמשתמשים בפורמט שנתנו לך כחלק מהציור

למעלה