אדריכלות וצבא

מצב
הנושא נעול.
אדריכלות וצבא

אדריכלות וצבא
בשירות קבע בצבא ניתנת לך האפשרות לעשות תואר במקצוע מסויים בסמוך לשירות הצבאי. מישהו יודע אם אדריכלות היא אחת מהמקצועות?

גולי מ

New member
עתודה - אדריכלות

אדריכלות וצבא
בשירות קבע בצבא ניתנת לך האפשרות לעשות תואר במקצוע מסויים בסמוך לשירות הצבאי. מישהו יודע אם אדריכלות היא אחת מהמקצועות?
עתודה - אדריכלות
אפשר לעשת חיפוש בפורום לגבי הנושא הזה, כי כבר היו דיונים בעניין. בהצלחה

אוקיי. תודה רבה../images/Emo13.gif

עתודה - אדריכלות
אפשר לעשת חיפוש בפורום לגבי הנושא הזה, כי כבר היו דיונים בעניין. בהצלחה
אוקיי. תודה רבה

gamari

New member
אדריכלות וצבא

אדריכלות וצבא
אדריכלות וצבא
נראה לי שכן וגם אם כן... לא כדאי בצבא אדריכלים כמעט ולא מתעסקים במשהו שקשור, מקסימום לעבודות ניהול ופיקוח, ממילא צה"ל מעסיק גופים אזרחים עתירי נסיון ומשלם להם ממיטב כספי הבטחון עבור שרותי אדריכלות (מכרזים למיניהם).. תהנה מהשרות בכל מקצוע צבאי שתבחר, מקסימום הנדסאי אדריכלות, וא"כ תהיה חופשי לבחור הכל שא ברכה

תודה רבה../images/Emo13.gif

אדריכלות וצבא
נראה לי שכן וגם אם כן... לא כדאי בצבא אדריכלים כמעט ולא מתעסקים במשהו שקשור, מקסימום לעבודות ניהול ופיקוח, ממילא צה"ל מעסיק גופים אזרחים עתירי נסיון ומשלם להם ממיטב כספי הבטחון עבור שרותי אדריכלות (מכרזים למיניהם).. תהנה מהשרות בכל מקצוע צבאי שתבחר, מקסימום הנדסאי אדריכלות, וא"כ תהיה חופשי לבחור הכל שא ברכה
תודה רבה

מלפוף

New member
לא ולא....או שכן?

אדריכלות וצבא
לא ולא....או שכן?
גם אם כן, אני אומר שלא. כמו שכתב אחד מקודמיי, רוב הפרוייקטים כולל התכנון שלהם יוצא לשוק האזרחי בד"כ. מקצועות הבניה כדוגמת הנדסאי בניין, מהנדסים אזרחיים, אדריכלים וכו הם פשוט עשיית צחוק מהמקצוע תוך ביזוי התואר (כך אני רואה זאת בכל אופן) בעבר הרחבתי על כך בנושא בפורום זה....אתה מוזמן לחפש בארכיון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה