אדנומיוזיס

טוליתי

New member
אדנומיוזיס

שלום לכולן, אודה לכן מאד אם תוכלו לענות לי. נשלחתי ע"י מרפאת האנדו' לבצע US תלת מימד. בבדיקה התגלה רחם עם מרקם אדנומיוזיס
. האם למישהי כאן התגלה רחם עם מרקם אדנומיוזיס? מה הסיכוי להריון וללידה במועדה במקרה כזה? האם אתן מכירות בנות שהרו וילדו למרות הבעייה? גיגלתי ויש מעט מאד חומר בנושא. אשמח להפניות לקישורים רלוונטיים. תודה רבה

זואילי

New member
אכן. יש פה לפחות 2

אולי 3 בעצם.. מקווה שהן יענו לך בהקדם. אל נא תיפול רוחך טוליתי. יש סיפורים טובים!

talior3

New member
שותפה לצרה

לצערי אני סובלת מאוד מכאבים מאוד חזקים של האדנומיוזיס אצלי זה התגלה בניתוח- רחם במבנה אדנומיוזיס. הרבה תשובות לצערינו אין, אין פתרון קסם, אצלי גם במצב שהגוף שלי בדיכוי אני עדין סובלת מכאבים מאוד חזקים, זה בהחלטא משבש את אורח החיים כי כל היום וכל הלילה סובלים מהכאב, מצד אחד אומרים שלהיכנס להריון זה יפתור הכל אבל אף אחד לא מבטיח לנו שזה באמת נכון, הפתרון הכי טוב מבחינת הרפואה הקונוונציונלית הוא הוצאת הרחם. לגבי חומר ממש אין מספיק מידע על הנושא, אולי עוד כמה שנים זה יקבל חשיפה גדולה יותר. מה מצב הכאבים אצלך?? איך את מתפקדת??איך זה משפיע על אורך חייך??

טוליתי

New member
טליאור, תודה על תשובתך

לא מוטרדת מהכאבים כלל! לא אכפת לי שכואב לי, אני מסתדרת עם נקסין בנרות בתקופת המחזור, ובשאר החודש המצב נסבל. מוטרדת מדבר אחד - אני רוצה להרות וללדת כבר 5 שנים, במקום זה היו 4 הריונות, אחד כימי, שלושה מחוץ לרחם, עברתי שתי לפרסקופיות בכל אחת הורידו חצוצרה... כל ההריונות הגיעו מIVF, ואז ההריון האחרון(שהיה לפני שנה) אני לא מצליחה להיכנס להריון שוב.

למעלה