אדמומיות בפנים

אדמומיות בפנים

הי לכולם...ושבת שלום אני בת 20 שסובלת מאדמומיות בפנים כתוצאה מפמעי בגרות שהיו וחלפו...משום מה האדמומיות נישארת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה...האם יש תרופת סבתא שיכולה להעלים לי את האדמומיות מהפנים אשמח אם תענו לי במהרה....כי כבר ניאס לי מזה תודה ויום נפלא...! *~* כשנותנים מכל הלב מקבלים מכל הלב *~*

טשטושה

New member
שבוע טוב ציפי,

חסרים לי פרטים בענין כמה זמן עבר מאז חלפו פצעי הבגרות ועד היום (שאת מתלוננת על האדמומיות שנותרה) מה היקף הפצעים שחווית, האם הם הופיעו רק בפנים או גם באזורים נוספים? (גב למשל..) יש לי שאלות נוספות לגבי סדירות המחזור, תזונה והיקף הפעילות הגופנית שלך אני ממליצה לך בחום לפנות לנטורופת שמתמחה בארומתרפיה לבינתיים, הקפידי על שתית מים מרובה, אכילת ירקות ובעיקר ירוקים עליים, הסירי פחמימות ריקות וסוכרים מהתפריט, הקפידי על פעילות גופנית ומצאי לך נטורופת קרוב למקום מגורייך. בהצלחה,

טשטושה

New member
ציפי ../images/Emo24.gif

אל תוותרי על טיפול אצל נטורופת - זה שלך, בשבילך... רפואה שלימה

שניצללל

New member
../images/Emo207.gif בנוגע לאדמומיות בפנים ופצעים בישבן

שלום, אני אוטוטו מסיימת חודש 6 ברואקוטן 40 מ"ג. יש לי אדמומיות מעצבנת בפנים, כתמים כאלו על העור, האם זה יעבור טבעי לאחר סיום השימוש? אולי יש איזושהי משחה בעניין? כמו כן משהו שמאד מציק לי, כבר 5 שנים אני סובלת מפצעים בישבן.... אולי זה נשמע מצחיק, אני חושבת שבהרבה בנות זה קיים. האם יש איזושהי משחה שמעלימה את הפצעים/פצעונים האלו? אני מאד אשמח לתשובות מכם אנשי הפורום, ואפילו מבנות שגם הן סובלות/סבלו ממקרה כזה או אחר. אני מאד ביישנית, לכן אינני הולכת לרופא עור. מקווה (כלכך) לתשובות בעניין:/ יום טוב לכולם.

טוטס

New member
האם את מקפידה לשמור על כל כללי הזהירות

הנלווים לשימוש בתרופה?? האם את נמנעת כמה שניתן מהשמש ודואגת למרוח מקדם הגנה ולחדשו כל שעתיים כשאת בחוץ? אני מאוד מקווה שכן, כי אם לא האדמומיות הזו עלולה להשאר לך. במידה ואת מקפידה על כל כללי הזהירות, ובמידה ולא הייתה לך אדמומיות בפנים לפני השימוש בכדור, היא תעלם בהדרגה עם סיום השימוש (ובהנחה שעדיין תמשיכי לשמור על מקדם הגנה וכ'ו). בכל מקרה, נהוג לגשת לרופא העור ל"טיפול משלים" כחודשיים לאחר סיום השימוש בתרופה. לגבי הפצעים בישבן - כשיש בעיה הורמונלית הפצעים יכולים להופיע בכל הגוף. אם לאחר סיום השימוש בתרופה הם לא נעלמים, כנראה שהגורם להם הוא אחר. הקפידי לרחוץ את האיזור ולאווררו כמה שניתן - לא ללכת עם מכנסיים צמודים וכ'ו. ובכל מקרה, אין שום בושה לשאול את הרופא - בשביל זה הוא שם.אנחנו לא יכולים לאבחן מה הגורם לפצעים הללו מעל פני האינטרנט, לצערי. שיהיה בהצלחה

שניצללל

New member
היי

אני לא שמה מקדם הגנה מפני שאיני יוצאת החוצה כמעט באור יום, בדרך כלל רק בערבים... אני כן מקפידה על קרם לחות וניקיון הפנים בסבון כל הזמן. אדמומיות בפנים הייתה לי גם לפני התרופה אבל עקב הפצעים שהיו לי. עכשיו שאין לי פצעים ואני מסיימת שבוע הבא עם הכדורים הרופאת עור אמרה לי שזה אמור לעבור עם הזמן ולדאוג להמשיך לטפל בפנים שלי. היא אמרה במידה ולא יעבור היא תתן לי משחה לשים על הפנים אבל לא אמרה איזה... אני פשוט מאד מפחדת שזה יישאר ולכן אני מודאגת. אין אפשרות לטפל בזה עכשיו לשים משחות וכאלה דברים או משהו במקום לחכות שיעבור לי? לגבי הפצעים בישבן מה זה יכול להיות ממה זה נובע? אני דואגת להכל אני בן אדם מאד היגייני בגלל זה כל העניין לא מובן לי.... ופשוט רציתי לדעת יותר רקע לעניין ואם אין פשוט תכשירים שאני יכולה לנסות לפני שאגיע לרופא לגבי העניין... תודה על התשובות:)

למעלה