SignOfLife
New member
אדם!
אז אחרי שיטוט מעמיק באתרך, הגעתי למסקנה חדה וחלקה! עיצוב האתרך הוא כזה...אממ איך להגדיר זאת...מחריד! הצבעים! הפונטים! המקומות!! זה פשוט לא אחד גדול! אני מצטערת שאני זו שצריכה להגיד לך דברים אילו...ואני יודעת שבטח השקעת הרבה זמן ומאמץ כדי ליצור אתר זה....! סו סורי! אבל! מטוב ליבי (ושעמום עז) הכנתי לך דוגמית לאיך דף בית רצוי וכדי שיהיה! וכל זה בלי לעליבך... ואני יודעת כמה קשה זה להכין אתר ואז לשנות אותו לכן זו רק דוגמה שלא מרמזת כלום! (חוץ ממה שכתבתי למעלה
) אההם...ועכשיו אני אסביר מה בכלל מראה לך הדוגמא שלי! (חוץ ממה שכתוב שם) אוקי אז דבר ראשון, הצבעים: בגלל שזה בכל זאת אתר ישראלי, שילבתי את צבעי הדגל שלנו, וכמובן שאת הסימן המסחרי של אבריל שעזר מאוד בגלל הדמיון שלו למגן הדויד שלנו. כמובן שלא שכחתי את קישור האצבעה לאבריל ואת קישור ההצבעה לאתרך וכמובן שגם את הסקר. עכשיו בעניין הקישורים לאתרים אחרים, אני חושבת שכדי לך שתשים 2-3 בדף הראשי ואז במדיה תוסיף דף מיוחד לזה. עכשיו בקשר לעידכונים ולחדשות, זה לא כל כך נוח שהם בנפרד, זה די מבלבל. לכן אני חושבת שזה יהיה עדיף אם תשלב את שניהם ביחד כמו הדוגמה ששמתי שם. וגם כן מצאתי את זה חשוב ביותר להדגיש את שם אתרך! שאנשים יזכרו וילמדו אאת אתרך! ושמתי לב לכך שאין דף ספציפי שמחזיר אותך לדף הבית, לכך הוספתי את "חדשות"... טוב אז זהו זה! אני באמת מקווה שלא נעלבת או משהו כי באמת זה לא כדי לפגוע בך או משהו...רק הצעות לשיפור אתרך...! שרה!
אז אחרי שיטוט מעמיק באתרך, הגעתי למסקנה חדה וחלקה! עיצוב האתרך הוא כזה...אממ איך להגדיר זאת...מחריד! הצבעים! הפונטים! המקומות!! זה פשוט לא אחד גדול! אני מצטערת שאני זו שצריכה להגיד לך דברים אילו...ואני יודעת שבטח השקעת הרבה זמן ומאמץ כדי ליצור אתר זה....! סו סורי! אבל! מטוב ליבי (ושעמום עז) הכנתי לך דוגמית לאיך דף בית רצוי וכדי שיהיה! וכל זה בלי לעליבך... ואני יודעת כמה קשה זה להכין אתר ואז לשנות אותו לכן זו רק דוגמה שלא מרמזת כלום! (חוץ ממה שכתבתי למעלה