אדם -

Walk Two Moons

New member
אדם -

כתבת שאתה לא מבין למה צריך אירוח של אביתר בפורום. אז סתם ככה, כמה סיבות מהשרוול שקפצו לי לראש: זה יפרסם את הפורום, ויגביר את המודעות לכך שמדובר בפורום רשמי. זה ייתן הזדמנות לאנשים לדבר איתו או לשאול אותו שאלות, כי אחרי הכל לא כולנו מדברים איתו על בסיס שבועי. אני לא יודע עד כמה אביתר מודע לאופי של הפורום, ואני חושב שזאת יכולה להיות אחלה הזדמנות שהוא יראה מה הולך פה. חוץ מזה, יש לציין שהדיון הזה הוא היפותטי לגמרי כל עוד "איזה טוב השם" לא תכתוב אחרת...

adamc1

New member
בלי קשר ללדבר איתו פעם בשבוע

אני אישית חשבתי גם לפני שנכנסתי לסדנא איתו, שדבר כזה הוא די מיותר. ואפילו היום כשיש לי אפשרות לדבר איתו, אני בקושי (אם לא בכלל) מדבר איתו על אביתר בנאי המוזיקאי, או על מוזיקה, אלא יותר על דברים אחרים. ולכן בפורום, ציבורי, אינטרנטי, דברים כאלה לא יוכלו להכתב לדעתי, ואם כן, זה סתם יוזיל אותם אולי רק ככה אני רואה את זה - מעבר לזה שזה ממש לא נראה שהוא הטיפוס של זה, ולכן זה גם נראה לי מיותר לחזור ולנסות לגרום לזה לקרות. כמו גם עם מאיר . ד"א.

TEENAGER1

New member
לידיעתך...

הוא אמר שהוא יעשה את זה בשמחה. אולי זה המקום לספר שאני עובדת על העניין הזה כבר כמה שנים(!), והסיבה שזה לא קרה עד עכשיו היא בעיקר בירוקרטיות ולוחות זמנים בעייתיים.

adamc1

New member
אה, באמת לידיעתי :)

ובכל זאת, אני עדיין חושב שזה דבר מוזר למרות שאם הוא רוצה, וזה עניין בירוקרטי.. אז זה יותר מאפשרי לגרום לזה לקרות אם ככה.

למעלה