אדם שהוא תופעה...

shahar ya

New member
אדם שהוא תופעה...

אני רוצה לשתף אתכם במשהו, אדם מקסים ששינה לי את החיים.. ולבקש את עזרתכם בשביל לשמר את השינוי שעברתי. האקס שלי, בן הזוג שהיה לי במשך חצי שנה - יש לו השפעה מאוד חיובית על אנשים. אני אומנם צעיר אבל אני מעשן כבר כמה שנים, מאז שהתחלנו לצאת, תוך חודש \ חודשיים הפסקתי לחלוטין - בהשפעתו. הפסקתי לחשוב על סיגריות וזה אפילו הגעיל אותי האקס שלו לפני, גם הוא.. הפסיק לעשן בעקבותיו. השותף שלו, הפסיק לעשן בעקבותיו. חבר של השותפה שלו, הפסיק לעשן בגללו חבר שמידי פעם היה מגיע לישון אצלהם - הפסיק לעשן בגללו.. זה מדהים, בחיים לא ראיתי דבר כזה.. ולא רק בתחום העישון. בכל מקרה, אחרי שנפרדנו, לפני שלושה שבועות בערך.. בהתחלה לא הרגשתי צורך לעשן והשבוע קרה שעישנתי עם חברים בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות, אבל היום עם הקפה של הבוקר הרגשתי צורך לסיגריה אני לא רוצה להרוס את השינוי הזה, לא רוצה לחזור לעשן אשמח לעזרה >.>

הכוח שלך ולא של אותו חבר

אתה לקחת החלטה, להפסיק לעשן, דברים שהוא אמר לך גרמו לך לעשות את ההחלטה. תנסה לשחזר את הדברים, ותמשיך ותאמר אותם לעצמך. תשתמש בהם כדי להפסיק, חשוב שתיקח בחשבון שאם אתה עישנת לאחרונה אולי זה קצת יציק לך יותר בימים הראשונים. הכי חשוב, לא לעשן אפילו אחת, כי היא תמיד התחלה של שרשרת סיגריות מאוד ארוכה. תאמין בעצמך ותצליח אם הצלחת פעם אחת, אין סיבה שלא תצליח, אלא אם אתה לא מאמין שאתה יכול !! אשמח לענות על עוד שאלות,

למעלה