אדם - רצינות הפורום......

• פותח הנושא hunt
  • פורסם בתאריך

hunt

New member
אדם - רצינות הפורום......

אדם , אני ואולי עוד רבים בפורום , מצפים ממך כמנהל שתחזיר את מהותו ואופיו של הפורום לרציני יותר . מספיק כבר עם ה"שירשורים" הסתמיים והילדותיים , קצת יותר רצינות..... אני מאמין שאתה "מבקר" בפורומים של פאלם, אבל כמובן לא "הישראליים" , צא וראה עד כמה הם רציניים ואין, ולא אפילו הודעה אחת , שאינה מיקצועית לשמה והדיונים, כפי שהפורום אמור להיות, הם רק ועיקר בנושא ה-פורום . בו נשאיר את ה-בלה-בלה לפורומים אחרים. בברכה.

אכן צודק, אני התחלתי ../images/Emo9.gif

רעיון שעלה במוחי הוא לפתוח עוד פורום בשם "פאלם וחברים" שם כן אפשר יהיה להגיד את כל הבלה-בלה אפנה מחר לנטע מנהלת הפורומים שוב סליחה, אדם

אל תעשה זאת. מספר החברים בפורום

משקף רצון הפוך: פורום שמשלב רצינות עם הומור וסטייה לנושאים שלא תמיד קשורים ישירות לפאלם. אם תשנה את האופי תקבל פורום כמו פורום אופיס: יבש, מייבש ומתייבש עם כ - 5 חברים רציניים מאד בפורום שמדברים בינם לבין עצמם עד כלות הייבוש.

נכון אבל אדם נתקף בפיק ברכיים....

ויש לחזק את ברכיו כדי שלא ייסחף למחוזות לא רצויים.

לאמנון, אני מצטער על הבוטות. אבל...

ראשית, פורום אופיס באמת מקצועי לעילא ולעילא ואני נעזר בו על ידך ועל ידי אלון בעיקר בנושאי אקסל. אולם, גם אתה מודה בכך שהפורום יבש, מקצועי ונטול רוח חיים תזזיתית המאפיינת את פורום פאלם לטוב ולרע (הרבה יותר לטוב). צר לי שנפגעת, באמת באמת לא התכוונתי לכך, נהפוך הוא אני חוזר ומשבח את המקצועיות של פורום אופיס שאותו אני מכבד, אבל את פורום פאלם אני אוהבוזה כל ההבדל! להתראות בבאר שבע. מנשה לוי.

אדם היקר , היה גאה בממלכתך . . . ../images/Emo8.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo45.gif

ויש לך סיבה ! מדוע אתה מתנצל ? למה לך לחפש לבנות פורום נוסף לפאלם? לא נראה לי שהפיזור יעשה טוב לפורום אז אל תרגיש שמשהו לא בסדר בפורום נפלא זה! התכנים מקצועיים ועוזרים הנוסח חם, תוסס, עם הומור חברי וגאוות יחידה וחחברים נפלאים איש איש (ואישה) בדרכם אין צורך שתתיחס לכל מבקר חד פעמי כשיש רוב קובע (ובקבינט זה מה שקובע כמעט תמיד. . .) אז היה גאה בממלכתך ושמח בחלקך ואנו איתך ! ! !

רעיון מעולה !!

ואז כולנו נעבור לפורום פאלם וחברים ו hunt ישאר פה לבד ישאל שאלות ברצינות, יענה לעצמו ברצינות, יפגש עם עצמו ברצינות, יארגן הנחות רציניות לעצמו, יהיה חבר רציני לעצמו וכו וכו וכו ... אני מתכוון לכל מילה בשיא הרצינות ויפה שעה אחת קודם,
The Colonel

hunt

New member
אני מבין - ילדים, שמקומי איננו פה

אדם , תמשיך להנהיג את חבורת הילדים או בלשון המעטה, חבורת ה"מקצועיים" שיידעו לכתוב כ-1000 פעם ב-IOL , "בלי ...... לא ממשיכים...." והמשיכו ל"הפריע" למהלכו של הפורום דאז , ויודעים גם לכתוב את האמור.... חשבתי, ואני בטוח שעוד רבים איתי, שהפורום הזה שהתפתח בצורה נהדרת מרתקת מיקצועית, לא ידרדר את עצמו לשירשורים חסרי תחליט. אני לא נגד הומור ולפעמים גם בלה-בלה , אבל ראה את השבוע האחרון... תבחן אתה בעצמך וספור, כמה שירשורים סתמיים שיורדים לפעמים לרמה לא נחוצה. ואתה - The Colonel , תמשיך להנהיג ולהוביל את "צבאך" לנצחונות רבים... בברכה...

הייתי שמח להתפלמס איתך אבל ...

אין לי זמן ... יש בגן הילדים שלנו מחר מבחן ב"מבוא לתורת הבקרה" כמו שאתה מבין אני ילד קטן שאוהב כל הזמן לשחק ... בנוסף אתה יודע מה ? בעצם אין לי זמן לבזבז עליך. להתראות.
The Colonel

קולונל א. - אתה לוקח את דברי hunt

יותר מדי אישית ויותר מדי ללב. חבל. מנשה.

רעיון מעולה !!

ואז כולנו נעבור לפורום פאלם וחברים ו hunt ישאר פה לבד ישאל שאלות ברצינות, יענה לעצמו ברצינות, יפגש עם עצמו ברצינות, יארגן הנחות רציניות לעצמו, יהיה חבר רציני לעצמו וכו וכו וכו ... אני מתכוון לכל מילה בשיא הרצינות ויפה שעה אחת קודם,
The Colonel

hunt

New member
ושכחתי - ה"רצינות" היא דגל ה....... ../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif

ל - Hunt משה, ראשית מקומך איתנו

אינני מסכים, כמעט, עם שום מילה שלך, אולם אלחם על זכותך להביע את השקפתך במלואה (וולטיר). אינני ילד , למרות שלא הייתי מתנגד לחזור אחורה X שנים, ובכל זאת דעתי שונה מדעתך בנושא אופי הפורום. נכון מספר שירשורים גלשו מטה מטה תרתי משמע, ועבדך הנאמן היה חלק משירשורים אלה. אז מה? אולי נחוצה מדי כמה ימים קריאת כיוון מצדך, או מצד צובקה, כדי להרגיע עניינים, בדומה להערותיו של אדם שמידי פעם קורא אותנו לסדר ומסיים שירשור? הרי גם אתה, ואני מצטט "אני לא נגד הומור ולפעמים גם בלה-בלה..." (סוף ציטוט). כל הויכוח הוא על מינון הנונסנס, ויכול להיות שבאמת קצת הגזמנו, אולם מפה ועד הצהרה על מתן גט כריתות לפורום מצדך המרחק רב. אנא הישאר בפורום, תרומתך חשובה גם בנושאים שהם פאלם פרופר וגם בהבעת דעות הנותנות זווית ראייה שונה למהלך העניינים בפורום. אני מקווה שתיענה לבקשה. מנשה לוי שכבר מזמן לא ילד והיה מת להיות.

hunt

New member
שמחתי מאד לקרוא את תשובתך ,

הכוונה ל"ילדים" היתה לאותם אלה ש"יורדים" לפעמים לשירשורים מיותרים... בגרות היא אינה תמיד ענין של גיל, וחשבתי שאת "שרביט" ההובלה יוביל אדם, אך מאידך תרומתו לפורום ברוכה ומקצועית מאד, ואת "שאר" הדברים כנראה צריכים להשאיר בין חברי הפורום ה"רציניים" . תודה.... להשתמע...... ולהתראות בהמשך ......

למעלה