אדם צייט משוחד !

palmedic

New member
אדם צייט משוחד !

אדם צייט חדל כבר מזמן לנהל את הכתבות שלו באופן אובייקטבי. הריח הרע והביקורת הלא אובייקטיבית שנובעת (ככל הנראה) מהרצון להמשיך ולקבל אי אלו הטבות מיצרני התוכנה והחומרה ברור למרחוק ! הביקורת הכושלת שלו בנוגע לעברית של "איירון" עלולה לגרום לרבים וטובים להאמין שיש בגירסה העלובה הזו, משהו דומה לאחותה ב- Palm OS. כמו כן, עובדת היותו משרת של חברת כלנית (שהיא ללא ספק החברה בעלת שירות הלקוחות הגרוע ביותר בארץ - שלא לדבר על מונופול נצלני) גורמת לו לא לדווח (משום מה) על תהליך החלפת העריסות לפאלם של חברת פאלם העולמית. שעה שהשוק כולו געש סביב נושא זה ! קצנו בכתבות הרדודות שלך בעיתוני נוער (PC Plus), אנו משתמשי הPDA הרציניים והוותיקים קוראים לך לחדול מההתרפסות בפני קרטלי התוכנה ! מכיוון שאין בהבעת דעה זו כל פגיעה בכבוד לו זכית בקרב קהילת המפתחים איני רואה סיבה מדוע להוריד אותה. ההפך, אתה מוזמן להגיב מעל דפי אתר זה. אני, שבאמצעות שינוי פעוט בעברית של penticon ביטלתי את הצורך בשימוש בקוד וססמה לא אהסס לעשות זאת גם עבור העברית של איירון, אם החברה לא תודה בכך שהיא מוכרת למעשה גרסה לא גמורה. לסיום וע"מ למנוע הסר ספק, דברי אלו הרי הם בבחינת הבעת דעתי האישית בלבד. ועד כמה שאני מבין אין הם עוברים על חוקי לשון הרע, בכל אופן אם נשוא הכתבה רואה באמור לעיל דבר הפוגע בו באופן אישי, אשמח לשמוע את האמת ואף להתנצל באם יוכח לי אחרת ! בברכה, PalMediC

palmedic

New member
כיצד לא לנהל פורום !!!

צר לי שזו תגובתך לדברי העיניניים ! במידה ומצא לנכון להתייחס לאמור באופן ענייני או לחילופין לנהל את הפורום הזה בצורה מעניינת שתמשוך אליו יותר ממשתמש מזדמן או שניים, אשמח לקחת את דברי בחזרה. כמו כן אתה מוזמן בכל מקום ובכל עת למבחן אינטיליגנציה בכל תחום טכנולוגי בו תבחר (את אופן ההתנסחות שלך אין צורך להעמיד למבחן...). בברכה, PalMediC

תגובה ל palmedic

דבריך בנוגע לעברית של איירון נכונים וחבל להוציא אגורה על גירסא לא מושלמת רק חבל לערב עוד אנשים בצורה שאתה עושה גם אם דבריך נכונים בא ובפורום זה נהיה עניניים נעביר בקורת ומידע אך בשום פנים ואופן לא על אנשים, חבל רק שמנהל הפורום מצא לנכון להשיב בקצרה ובצורה לא מכובדת.

תגובה לPALMEDIC מספר 2

א. לעניות דעתי דבריך נגד אדם הנים בגדר לשון הרע ונפסק כבר שפרסום באינטרנט של לשון הרע מהווה עברה פלילית ןעולה אזרחית בלשון הרע כאחד, בגינם הנך צפוי לעונשים הקבועים בחוק. פיצוים של 100000 ש"ח ללא צורך בהוכחת נזק במישור האזרחי בלבד, ובפלילי לא נגעתי עדין. ב. על אופיך שלך תעיד עדותך והודאתך שפרצת ופגעת בזכויות יוצרים של כותב תוכנה, כי "לדעתך" הוא הגזים במחיר או במשהוא אחר שלא מצא חן בעיניך. מכאן קצר המרחק שאתה תחליט לעשות למישהוא משהוא רע יותר כי הוא או התנהגותו או מעשיו לא מוצאים חן בעיניך. ג. משנקבע שאתה עברין עפי הודעתך והודאתך ברור למה אתה מחתבא ולא מגלה שמך. ד. אדם ציט לעומתך לא מתביש לא בשמו ולא במעשיו כמוך, וזה כבר אומר דבר מה . ה. לפחות אתה עקבי במעלליך אם אינך כפוף לחוקי המדינה ועושה כרצונך לגבי זכויות יוצרים של אחרים ושמם של אחרים. בררור מדוע אתה תוקף את מי שלא נוהג על פי אמות המידה שלך. ו. לשכמותך נותר לנו לומר שחררנו מנוכחותך המרשימה. ולסופו של דבר חוצפתך לבוא לאתר -בית- של מישהוא ולהאשימו על שאינו נוהג כמוך??????????? מהיכן החוצפה??? ועל הכל איומיך על פריצת תוכנה של יצרן נוסף אם זה לא יעמוד לתנאיך? נראה שהנך יודע להתנסח, אז הסבר לנו מה בינך לבין מעשי הפרוטקשן של המאפיה כלפי מי שלא פועל על פי דרישתם? לפחות דבר אחד עשית "לחיוב" הכנסת חיים בפורם ישן. אבל הדרך בה בחרת הצורה והתוכן לא לטעמי ולא לטעמם של רבים אחרים.

palmedic

New member
תודה על המחמאות !

ראשית, שמחתי לקרא את דבריך. התנסחותך הנעימה (אם כי משתלחת) מכניסה עניין לדיון המהותי שאני מנסה לעורר כאן. מספר הנחות יסוד בדבריך שגויות מעיקרן: 1. אינני רואה בדברי לעיל משום "לשון הרע" וחובת ההוכחה חלה במקרה זה על אדם כמובן. בכל אופן, והיה ודברי פגעו באדם מעבר למישור המקצועי, הרי שאני שב ומתנצל לא זאת הייתה כוונתי ! 2. לא לך לקבוע עבריין מיהו, גם חוקי המדינה מגדירים עבריין כ"מי שהורשע בדין" מכיוון שלא עמדתי לדין ובטח שלא הורשעתי בו אבקש ממך לנסות ולהסיק מדברי אי אלו מסקנות. 3. אינני מתבייש בשמי (או לחילופין בכינוי שבחרתי לעצמי), רבים וטובים ממני עושים כך בכל יום ושעה והם אלו שמדרבנים את המערכת לצעוד קדימה. שלא כמו ידידנו המשותף אינני בעל טור בעיתון זה או אחר ואני מוצא לנכון להביע את דעתי במקומות אחרים. 4. כפי שוודאי הבנת מדברי, מעולם לא שחררתי גרסה פרוצה של תוכנת העברית של Penticon ! אך אשמח ליידע כל אדם (באם ירצה בכך) כיצד ניתן לעסוק ב"הנדסה הפוכה" ע"מ לפרוץ תוכנה זו או אחרת. לי דרך אגב עותק רשום של כל התוכנות שברשותי. העובדה שאני יכול להרשות זאת לעצמי לא הופכת את האופן בו מתנהלות החברות לנכון או צודק יותר. 5. אין אני מאשים את אדם על שאין הוא נוהג כמוני ! אני מאשים אותו על כך שאין הוא נוקט צעדים ע"מ להגן על קהילת המשתמשים הפועלת לפי עצתו. 6. פורום זה, עם כל הכבוד, אינו אתר הבית של אדם ! (ואולי זו הבעיה) 7. לדעתי לקרא לאדם "מטומטם" מפגינה זילות גדולה יותר מאשר וויכוח עקרוני גרידא. 8. מדוע בחרת שלא כקודמך להתייחס לבעיות האקוטיות שהעליתי ? 9. ליבי ליבי, צריך היית למילים גדולות דוגמת "מאפיה" "פרוטקשיין" וכד'. ע"מ לנסות ולצייר את כל הנושא בצורה שלילית. חברת איירון חוטאת לעיקר בכך שאין היא משלימה את כתיבת התוכנה ומשווקת גרסה שנראית חצי גמורה. לא אני, משתמש הקצה, מה שיזיז את איירון ממקומה. האקרים נתפסו מאז ומתמיד כ"גיבורי תרבות" וימשיכו להתפס כך כל עוד יעמוד בראש מעייניהם שירות הקהילה. 10. לסיום, הייתי שמח אילו אדם היה מתנסח כמוך ומשיב על דברי בעניין, לטובת כלל הגולשים והמשתמשים. דע לך שאשמח לשחרר את הפורום הדל הנ"ל מנוכחותי ה"מרשימה", אין, לא היה ולא יהיה לי עניין בפורום המתעדכן פעם בשבוע לכל היותר. ולכן, זהו מכתבי האחרון בפורום זה. ברכות, PalMediC

oferwain

New member
אכן רוח חיים פועמת בפורום ...

נהנתי לקרוא את דברי שניכם . עופר

למעלה