העונש שקיבלה האישה הוא רק מאסר על תנאי. אני לא רואה איך בתי הכלא היו מתפוצצים מעונש של מאסר על תנאי. כמו כן אני לא רואה סיבה להעניש את כל מי שליטף אישה. לא כל ליטוף של אישה נעשה בניגוד לרצון האישה. נניח לצורך הדיון שבכל המקרים של ליטוף לא בהסכמה באמת בית המשפט היה מטיל מאסר בפועל. אני מאמין שבמצב כזה היו בכלא בישראל לפחות עשרות אלפי נשים ,ומאות אלפי גברים. המקרה של גבר שהתלונן במשטרה על ליטוף בניגוד לרצונו הוא יוצא דופן ,וברור שרוב גדול של הגברים לא היו מתלוננים במשטרה. כמו כן אני מאמין שברוב המקרים של ליטוף גבר בניגוד לרצונו הליטוף נפסק כאשר הגבר מבקש להפסיק,והליטוף איננו באיבר המין כמו המקרה שתואר.
לא מעט נערים בעיקר שחשופים להטרדות מיניות. חיילים שנוסעים בטרמפים חשופים מאוד לסוג כזה של הטרדות. הם לא מתלוננים כי הם מתבישים... זה לא מהנה ואפילו מעליב.
התכוונתי להגיד שהם לא מעיזים להתלונן, כי החברה משדרת להם שאם הם גברים הם אמורים תמיד לרצות מין ולהיות זמינים. משדרים להם שאין דבר כזה להטריד מינית גבר, הקרבן תמיד אשה. אני מקווה שחלק מהמהפכה הפמיניסטית יהיה גם זכותו של הגבר לא להיות מעוניין ולהתלונן כנגד מי שפגעה בו.
As for 200 years ago, maybe it was more about classes back then. A rich woman would be able to objectify in some way a poor, working man. But I´m not an expert in history, I´m afraid.