אדם נשך כלב...

Xטיל

New member
אדם נשך כלב...

עוד גבר שכנראה מבין טוב יותר מה נשים רבות עוברות לעתים קרובות.

nili02

New member
ואם כל מי שליטף אישה היה נענש

בעונש שרק קרוב לעונש זה, היו בתי הכלא מתפוצצים וכמעט לא היה גבר ברחובותינו!! האם כבוד השופט מודע לכך? נילי

aaa123

Member
לא נכון

העונש שקיבלה האישה הוא רק מאסר על תנאי. אני לא רואה איך בתי הכלא היו מתפוצצים מעונש של מאסר על תנאי. כמו כן אני לא רואה סיבה להעניש את כל מי שליטף אישה. לא כל ליטוף של אישה נעשה בניגוד לרצון האישה. נניח לצורך הדיון שבכל המקרים של ליטוף לא בהסכמה באמת בית המשפט היה מטיל מאסר בפועל. אני מאמין שבמצב כזה היו בכלא בישראל לפחות עשרות אלפי נשים ,ומאות אלפי גברים. המקרה של גבר שהתלונן במשטרה על ליטוף בניגוד לרצונו הוא יוצא דופן ,וברור שרוב גדול של הגברים לא היו מתלוננים במשטרה. כמו כן אני מאמין שברוב המקרים של ליטוף גבר בניגוד לרצונו הליטוף נפסק כאשר הגבר מבקש להפסיק,והליטוף איננו באיבר המין כמו המקרה שתואר.

.inbal

New member
ואולי לא?

אולי יש הרבה גברים שסובלים מהטרדות כאלו אבל לא מעיזים להתלונן כי הם גברים ולכן אמורים להנות ולא להרגיש פגועים?

Xטיל

New member
ישנם...

לא מעט נערים בעיקר שחשופים להטרדות מיניות. חיילים שנוסעים בטרמפים חשופים מאוד לסוג כזה של הטרדות. הם לא מתלוננים כי הם מתבישים... זה לא מהנה ואפילו מעליב.

.inbal

New member
מצטערת אם לא הובנתי כהלכה

התכוונתי להגיד שהם לא מעיזים להתלונן, כי החברה משדרת להם שאם הם גברים הם אמורים תמיד לרצות מין ולהיות זמינים. משדרים להם שאין דבר כזה להטריד מינית גבר, הקרבן תמיד אשה. אני מקווה שחלק מהמהפכה הפמיניסטית יהיה גם זכותו של הגבר לא להיות מעוניין ולהתלונן כנגד מי שפגעה בו.

For the same reason men do it

because she didn´t see another person in that driver, just an object made to make her feel good.

I guess, though I´m not sure what.

As for 200 years ago, maybe it was more about classes back then. A rich woman would be able to objectify in some way a poor, working man. But I´m not an expert in history, I´m afraid.

למעלה