אדם ו ג'ימס הופיעו היום ב Cribss

Shaolin Kid

New member
אדם ו ג'ימס הופיעו היום ב Cribss

אדם ו ג'ימס הופיעו היום ב Cribss ב MTV אם אני לא טועה אדם וג'ימס גרים ביחד בידרה וילה ענקית! יכול להיות ואני טועה שאדם אולי גר עם מייקי אז קיצר בתוכנית ב MTV היה היום סופשבוע של Cribss של בתים של מפורסמים הראו את הבית שלהם,יש להם בית גדול אין בו הרבה ריהוט הם אמרו שהם לא ממש הספיקו לשפץולחדש את הבית אבל הוא יפה,הראו את החדר של כל אחד מהם,החדר של אדם עם פוסטר ענק של יער והראו אותו עם חברה שלו וכל מיני קיצר זה הרבה לרשום,לאלו שלא ראו,תראו היום MTV אולי יראו את זה שוב!

Shaolin Kid

New member
בידרה=בדירה(ורוב הסיכוי שזה מיקי)

בידרה=בדירה(ורוב הסיכוי שזה מיקי) הכוונה שהוא גר עם מיקי! כלומר הבית של שניהם והם חילקו אותו ביניהם ,הבית חצי ריק,רוב הזמן הם לא שם,אהה ושכחתי לציין שהיה כתוב שהבית בלוס אנג'לס קליפורניה

galevine

New member
חח כע זה כבר מפורסם בפורום

שהם מופיעים...ואדם גר עם ג'יימס לא עם מיקי..! למי שלא הספיק לראות-שידור חוזר יום ראשון (מחר) בשעה 15:00,MTV. מי שלא יוכל לראות גם מחר שיצור איתי קשר במסנג'ר...אני אשלח לו את זה...לפחות ינסה...ומיש רוצה תמונות מהביקור בית...גם את זה אני יכולה לשלוח!!!לאב יההה גל לוין

ראיתייי...איזה בית ../images/Emo9.gif חחח

כיף להם, ואפילו הראו את קלי במיטה של אדם
אופה!!! גם אני רוצה להיות בבית שלו! כמה אנשים היו שם

KerenWelling

New member
כן ידוע לנו...

יש לי את זה על המחשב עוד מלפני המון זמן.. אבל בכל מקרה!! היה אחלה!! וכן, הם בגלל שהם בסיבוב הופעות הם בילו בבית הזה רק לילה אחד (כמו שג'יימס הצהיר..חחח) ו3 ימים בערך...זה בגלל שלפעמים יש להם הופעות בלוס אנג'לס אז הם יכולים ללכת הבייתה. והם קנו את הבית לפני 3 שבועות ובגלל זה הוא לא מהורט ולא כלום... אבל אהבתי את הוולפייפר ואת המיטה של אדם וג''ימס. המחשב של ג'יימס כוסון. וזין על קלי שלא אוהבת ת'וולפייפרים. מה עוד? שבץ-נא שולט. רד-בול ודיאט רד-בול גם. ותתחילו להוציא מגירות בשידות שלכם!!זה הטרנד החדש!!!

KerenWelling

New member
אדם וג'יימס גרים יחד.

מיקי וחברה שלו היו שם. וגם ריאן. לא זוכרת אם ראיתי את ג'סי...

אני יכולה להתרגל לגור שם...

המקרר מלא ברדבול.....אני אפילו מוכנה לישון על הספה...למרות שאדם גרם למיטה שלו להישמע כל-כך נוחה שהייתי ממש ממש מתה לנסות אותה:) *חחחחחחח* ואין לי בעיה שהוא גם יישאר שם, אבל החברה שלו תצטרך לצאת, אין מספיק מקוםםםםםםם...חחחחחחח אני חולמת..... רונה XXXXXXXXXXXX

יש ראיתי את זה סופסוףףףף

איזה בית..............
הוואלפייפר שליד המיטות של אדם וג'יימס יפיםםם קלי זונה, מכוערת,כלבה.... [בעע אני לא אמשיך, יגמרו לי התווים בהודעה.. בקיצור, הבנתן למה אני מתכוונת
] ארררר היא שכבה על המיטה שםםם
צריך לשרוף אותההה והיא שונאת תוואלפייפר.. [עוד סיבה לשרוף אותה] ומה ריאן ומיקי וכל האנשים האלה עשו שם? התנחלות?
ועוד יותר חשוב: למה הקדישו להם כל כך קצת זמן???????????????????? לראפר צעצוע הזה הקדישו יותר! ולמה צריכים לדחוף 3 בתים של סלבס בתוכנית אחת?? צריך לעשות פרק -ש ל ם- רק לאדם וג'יימס!

sheepi

New member
וואייי ../images/Emo2.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif....כנסווו

חחחחחח כל החופש עשיתי בייביסיטר לאנשים מקליפורניה
אולי הגיע הזמן לקפוץ לביקור חחח אמן!!!!!

sheepi

New member
../images/Emo140.gifכן כנסו..

כן תיירים יהודיים מקליפורניה שבאו ללמוד עיברית באולפן בנתניה והאולפן נמצא בשטח של בית מלון וקאנטרי אז ככה שבזמן שההורים למדו באולפן ב8 עד 2 אני הייתי עם הילד במלון או בבריכה בקאנטרי היה ממש נחמדדד אמן שאני ינסע לביקוררררר

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifמאגניב../images/Emo70.gif

איך היה

למעלה