אדם בן כלב

*GormE*

New member
אדם בן כלב

יצאתי בדיוק לפני שעתיים מההצגה המהממת הזו, של תיאטרון גשר באוהל שנמצא מול מוזיאון ת"א ויש עוד 2 הצגות בלבד, אם אני לא טועה, וזה גם אחרי שהחזירו את ההצגה אז תלכו לראות! כי כזה דבר יפה אך עם זאת מצמרר מזמן לא ראיתי והתפאורה גאונית וכן גם הבימוי וסשה דמידוב!!!!

talpjcohen

New member
...

גם אני ראיתי אותה לפני יומיים ואני פשוט המומה!!! פשוט משהו מדהים! דרך אגב ין כרטיסים להצגות בחודש הקרוב, והיא מוצגת רק פעם בשנה, אז אולי בשנה הבאה... הבמאי הוא יבגיני אריה ומי שמשחק את אדם בן כלב פשוט גאון!

hasaroot

New member
לפני שנה הלכתי להצגה הזאת עם המגמה

וואו, כל המגמה שלי נשארה עם פה פעור, חוץ מאולי "ג´וני שב משדה הקרב" לא יצאתי מאף הצגה עם כזאת תחושה חזקה. גם המגמה של יוד בבי"ס שלי הלכה לשם אתמול, גם הם ממש נהנו ממנה. הבעיה היחידה שלי היא שישבתי מאחורי אחת המרפסות אז לא ראתי חצי מה ולא את כל מה שהולך בבמה הזאת

sihaya

New member
אני,לצערי

ראיתי את ההצגה לפני שהיו לי הכלים המתאימים . כלומר הלכתי עם המגמה אבל הלכתי בכיתה ט´ ואז לא היו לי מספיק כלים להתמודד איתה הייתי מאוד רוצה לראות אותה שוב בצורה יותר ביקורתית אבל באמת היא השאירה עלי רושם חזק ואפילו שראיתי אותה בצורה שונה ממה שהייתי רואה אותה היום אני זוכרת שמאוד נהינתי ויצאתי דיי המומה מההצגה

למעלה