אדם ! אנא כנס לפה...

אדם ! אנא כנס לפה...

אדם ! יש לי בעייה רצינית באינטרנט: "אני מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב שלי ללא בעיות, אבל אחרי החיבור לאינטרנט אף תוכנה שאמורה לזהות את הקישור לאינטרנט לא מזהה אותו (אקספלורר, אייסייקייו, אוטלוק אקספרס...), מה אני צריך לעשות ??? אני חייב עזרה ממש דחופה ! את ההודעה הזאת אני כותב על מחשב הרבה יותר ישן שבמקרה גם יש לו חיבור לאינטרנט !" אז אני אעדר לכמה ימים, או לחילופין עד שימצא פיתרון... כתבתי סקירה על תוכנה אבל אני לא ממש יכול לשלוח אותה מהמחשב הזה כי הוא חרא !!! אני בינתיים משחק משחקים על המחשב הטוב עם החיבור הדפוק לאינטרנט ! אם למישהו מפה יש פיתרון או שחווה משהו דומה, שיכתוב !!!
עומר המאירי

אתה יודע כמה סיבות יכולות להיות?

אז ככה הבעיה לא חייבת להיות רק אצלך, נסה להחליף ספק או לגלוש באותו הרגע ממחשב אחר באותו USERNAME. אם הבעיה אצלך היא יכולה להיות בעיית תוכנה ובעיית חומרה חומרה - המודם, מתאם הרשת (תלוי איך אתה מחובר) תוכנה - שינוי הגדרות רשת, נסה לחזור להגדרות בסיסיות (ללא הגדרת DNS, ללא סימונים מיותרים, נסה ליצור עוד התקשרות ולא לשנות בה שום מאפיינים) בכל מקרה תקבל תשובה מלאה כשתשלח לי תצלוצי מסך של הגדרות הרשת, מערכת והגדרות התקשרות אדם

אדם - הבעייה כן אצלי

כי עכשיו אני גולד ממחשב אחר עם אותו השם משתמש... האם להעתיק את ההתקשרות מהמחשב הזה ולדרוס את ההתקשרות של המחשב השני תעזור ? מה זאת אומרת ללא סימנים ? אני לא יכול לשלוח לך תצלומים כי אני משתמש במחשב אחר עכשיו !
חפש עוד סיבות וקח את הזמן לכתוב אותם כאן !!! תודה, עומר המאירי

לא זה... כבר מבוטל !

אל תתנו לי פיתרונות פשוטים בסיגנון לעשות ריסט למחשב... את כל אלה כבר ניסיתי, עם יש איזה משהו ברג´יסטרי או דבר כזה תכתבו...
עומר המאירי

qwertyx

New member
אם אתה על win me

(ואני מקווה שלא) הפתרון עבורך יהיה פשוט לעלות ב SAFE MODE ולעשות רסטור למערכת לתאריך של לפני הופעת הבעיה. אם אתה על מערכת אחרת, תפנה לפורום מחשבים או משהו כזה, שם יעזרו לך

kenderkin

New member
כמוצא אחרון

נסה להסיר את כל ההתקשרות ולעשות התקשרות חדשה, מחזיק לך אצבעות אחי! רואי.

israfish

New member
תנסה לבדוק את הגדרות ההתקשרות

בתןכנת ie תבחר אפשרויות בתפריט כלים, בכרטיסית התקשרות תבדוק שמסומן ליד "תמיד חייג ל..."

חנןק

New member
תקשורת...לי קרה מספר פעמים עם אתרים

שונים. הבעיה אצלי היתה בסוג ההתקשרות - אם עובדים דרך פרוקסי מוגן/מוגבל שימוש - זה הגורם. כאשר זה קורה לי אני מתקשר דרך ספק אינטרנט "חופשי" וכל הבעיות נעלמות. בהצלחה.

חנןק

New member
מניסיון שלי - זה קורה כשאני מקושר

דרך פרוקסי מוגן/מוגבל גישה . במקרה כזה אני מתחבר דרך ספק אינטרנט "חופשי" (בזק למשל)

גיא .ל.

New member
לא ידידי...

מכיוון שהמילניום חדשה יותר. אתה צריך לפרמט את הדיסק ולהתקין מחדש... וזה אני מניח שלא כ"כ בא לך לעשות...

עמי חלק

New member
אפשרות נוספת...

תגש להגדרת ה חיבור שלך, ובאופציית הגדרות תבטל MULTI LINK

gt-master

New member
עומר ידידי.בעיה מוכרת ויש לי פתרון

פנה אלי זה בקובצי ה WINSOCKET שנשתבשו לך במחשב. יש דרך לשחזרם,בלי זה לא יעזור שום דבר. אני ב ICQ

אין לי אייסייקייו על המחשב הזה !!!

יש לך טלפון שבו אוכל להשיג אותך ?! תודה מראש, עומר המאירי

למעלה