כה במועדון נמלה אם אני לא טועה
C CaMiLa TqM New member 26/3/06 #78 ממש רציתי ללכת אבל ביום רביעי יש לי מבחן אני לא יחזור לחזור בבוקר וללמוד למבחן חחחח זה לא ילך
ר רועיי גמליאל1 New member 27/3/06 #81 למה את לא הולכת למועדוניםם?@!# אני חולה מועדוניםם כל מסיבה אני שםם
ר רועיי גמליאל1 New member 27/3/06 #85 גמני.. טוב לא חרידי אני שומר שבת והולך עם כיפהה ואני גאהההההההההה
ר רועיי גמליאל1 New member 27/3/06 #94 לא יודעע אם אני יבוא.... תלויי אם מישוו יקחח אותילממהה זהה רחוקקק
א אורוש לוגסי New member 27/3/06 #88 יחיח איזה חמוד... גם אדם ככה?? כאילו שומר שבת....לפני הלהקה למה עכשיו 100% הוא לא שומר שבת...
א אורוש לוגסי New member 27/3/06 #84 כי רשמת בשין עקיר חיח לא הבנתי ואללה.?? קריית עקרון זה צמוד לרחובות... יש לי דודים במזכרת בתהי שזה צמוד לרחובות שהם דודים של הראל מויאל..>> אני קרובה שלו חייחח אני מקרית גת לא ממש רחוק אבל.. סבבה....
כי רשמת בשין עקיר חיח לא הבנתי ואללה.?? קריית עקרון זה צמוד לרחובות... יש לי דודים במזכרת בתהי שזה צמוד לרחובות שהם דודים של הראל מויאל..>> אני קרובה שלו חייחח אני מקרית גת לא ממש רחוק אבל.. סבבה....
ק קורינושש New member 27/3/06 #91 חח אם כבר מדבריפ פה על שינים אז.. גם לי יש [= חח 175263 ממ ורועי אתה גר בעקרון נכון? מכיר איזה אחד קוראים לו יותם?
חח אם כבר מדבריפ פה על שינים אז.. גם לי יש [= חח 175263 ממ ורועי אתה גר בעקרון נכון? מכיר איזה אחד קוראים לו יותם?