חח שלחיי תאייסי שלך מאמי
S sHiRa De LoCa New member 26/3/06 #32 אוף הוא לא עונההה. אבל שמעתי ת`משבון ``שלום הגעתם לתא הקולי שלי תשאירו הודעה ואחזור אליכם`` אמא איזה קול !
אוף הוא לא עונההה. אבל שמעתי ת`משבון ``שלום הגעתם לתא הקולי שלי תשאירו הודעה ואחזור אליכם`` אמא איזה קול !
ר רועיי גמליאל1 New member 26/3/06 #46 נו יאלה.. תתקשרי.. היתקשרתת כבר?!@# והוא לא יענה לךך כי הוא החליףף מותק
ק קורינושש New member 26/3/06 #48 חחח רועי נהיית פה מבוקשש :] שין יפה יש לך.. ובאמת אתה מזכיר אותו אבל בקטנה [= ממ וזה צפוי שלא כולם יאמינו כי כולם ירצו להיות בן דוד של היפיוף הזה כפרעליו קיצצ מאמי אל תתעצבן
חחח רועי נהיית פה מבוקשש :] שין יפה יש לך.. ובאמת אתה מזכיר אותו אבל בקטנה [= ממ וזה צפוי שלא כולם יאמינו כי כולם ירצו להיות בן דוד של היפיוף הזה כפרעליו קיצצ מאמי אל תתעצבן
S sHiRa De LoCa New member 26/3/06 #52 שוב הוא החליף?! אני זוכרת שבהתחלה שהשגתי הוא החליף ואז שוב השגתי ושוב החליף. ועכשיו עוד פעם?!? יאו. טוב בקיצורר בנדוד או לא בנדוד - יומטוב.
שוב הוא החליף?! אני זוכרת שבהתחלה שהשגתי הוא החליף ואז שוב השגתי ושוב החליף. ועכשיו עוד פעם?!? יאו. טוב בקיצורר בנדוד או לא בנדוד - יומטוב.
ס סאאפירוששש New member 26/3/06 #27 הנההה השיןן שילייי...[מי שרווצהה].. http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=132950 גיבווווו
ק קורינושש New member 26/3/06 #29 שין יפה נשמהה :] ילדה יפה והמזל מושלם חח (תאומים) גמלי יש 175263 אם בא לך [=