אדלשטיין...

יחצאלה

New member
אדלשטיין...

לא יהסס לפתוח בחמישיה עם לימונד, הוא הראה לנו והוכיח עצמו בדקות שהוא קיבל מול דינמו מה הוא באמת שוה! נו מה דעתכם??

RAFI 20

New member
דעתי היא

אני אוהב את לימונד וממש כואב לראות אותו מתייבש בספסל.. אז לפי דעתי צריך להשחרר אותו לקבוצה אחרת. כי הפועל ים לא יכולה לייבש את רביב על הספסל בשבילו הוא צריך לצאת מהפועל,זה כואב אבל זאת האמת

יחצאלה

New member
צודק.

יש מספיקים צעירים שעוד יפרחו פה, לא בוער בעצם להחזיק אותו פה

AGENT SHESH

New member
מה שלימונד היה צריך לעשות העונה,

זה לעשות מה שיוניר עשה, ללכת לשנה לקבוצה בה הוא יקבל זמן מגרש, ואז אחרי שיפשוף לחזור להפועל כשחקן עם קצת יותר ניסיון.

AmiTutiT14

New member
אני דווקא כבר לא חושבת שצריך לשחרר

אותו. הגעתי למסקנה הזאת כי הבנתי שכנראה הסבירו לו טוב טוב למה הוא נכנס כשהוא נשאר פה והסבירו לו שהוא כבר לא הולך לקבל את מספר הדקות שהוא קיבל בעבר. כנראה שהוא הבין את זה והחליט בכל זאת להשאר. אני לא חושבת שצריך לשחרר את לימונד, ועל אותו משקל גם את אוחנון וקנטור, כי אתם לא מצפים שאדלשטיין ישחק את כל המשחק עם 8-9 שחקנים בלבד. הוא כן מוצא להם מקום, למרות שבדרך כלל אלו דקות מועטות. עם זאת, בטח שמתם לב שככל שהמחזורים עוברים השחקנים האלה מקבלים יותר ויותר דקות משמעותיות. אני חושבת שיהיה טוב, ושמחה שהם נשארו. אני מניחה גם שהובהר להם המצב, כמו שאמרתי, וגם הובהר להם שככל שהזמן יעבור הם יקבלו יותר דקות משמעותיות. הם מבחינתם עשו את השיקולים שלהם, החליטו שטוב להם והחליטו לחתום/להמשיך. אף אחד לא הכריח אותם, אני לא מרחמת עליהם, כי הדקות שהם מקבלים הן דקות די חשובות וקשות ולא גארבג' טיים, שכן יכולות לשפשף אותם בתחום. ודבר אחרון, בקשר ללימונד- כמו שהוא נראה לי הוא מתקדם מאד טוב אצל אדלשטיין.

אבל קנטור

מסכן, הוא הרי חיפש קבוצה ועכשיו מתייבש לגמרי על הספסל, ברמת השרון הקבוצה היתה על גביו. מביך לראות אותו במצב של היום.

AmiTutiT14

New member
אבל השחקנים החליטו שככה נח להם

ושזה מה שהם רוצים, אז מי אנחנו שנגיד שזה לא בסדר? אולי נח להם במצב הקיים, אולי יש דברים שהובטחו להם שאנחנו לא יודעים עליהם.

דני קליין

אמר בראיון לפני תחילת העונה שנתן לקנטור לחפש קבוצה, אבל גיא לא מצא שום קבוצה שיתאים אליו

למעלה