אדלשטיין האפס

z dead

New member
אדלשטיין האפס

"אדלשטיין סיפר כי בתחילת העונה שעברה ביקש לשחרר את רביב לימונד וגיא קנטור ולהחזיר את ארז כץ, אך ההנהלה סירבה. "נאלצתי להסכים. רביב קיבל המון צ'אנסים. עלה בחמישייה, עלה בחילוף ראשון. פתאום אני שומע שאנשים לא רגילים להיררכיה. אתם (העיתונאים) העברתם עליי ביקורת למה שחקן 9, 10 ו-11 לא משחקים. כל אלה שלא שיחקו, פתאום מתראיינים, מכפישים אותך, שוחטים אותך". על מה האפס מדבר? לימונד היה בחמישיה?! מתי?! חילוף ראשון?! רביב לימונד כשהתראיין הכפיש אותו?! הוא אמר בכל ראיון וראיון למרות שניסו למשוך אותו בלשון שאדלשטיין משחק עם רוטציה קצרה וזה ארז,ושהוא מבין שבמועדון כמו ירושלים יעדיפו לתת דקות לאו דווקא לשחקן הכי צעיר. קוז'י או מרקו הכפישו אותו,שחטו אותו?! אוחנון...שהבן זונה הזה ידע שיש לו הצעה מאירופה ועוד מיוון והשאיר אותו בכח למרות שידע שהוא לא בונה עליו,ולמעשה כנראה סתם את הגולל על הקריירה שלו סופית, הוא הכפיש אותו?! וכן במקרה של אוחנון אדלשטיין לא פחות מבן זונה. קנטור הכפיש אותו? אפס. "גם על צוות האימון החדש של מכבי תל אביב היה לג'ינג'י מה לומר: "אנחנו בעולם של תדמיות. ספאחיה וגודס הם מינוי ראוי, אבל פתאום בקיץ, שמעתי בתקשורת שאחת הסיבות שהם מגיעים היא כי הם ניצחו פעמיים את מכבי. כשאנחנו ניצחנו פעמיים עם הפועל תל אביב, מצאו סיבות למה לא, שלא ניצחנו אותם בגמר הפלייאוף." מה זה העסק שלו בדיוק מי המאמנים במכבי? והוא שוב מראה כמה הוא אפס,הוא כ"כ נואש להגיע למכבי,אפילו בתור עוזר מאמן. עולם של תדמיות? מר אני פרשן שמדבר על לשתף ישראלים אבל בתור מאמן מייבש והורג אותם? "על דן שמיר, שהחליף אותו במועדון, אמר אדלשטיין: "הבחור הזה הוא לא הבעיה שלי. מי שהחליט למנות אותו למאמן הפועל ירושלים, הוא זה שבבעיה. כולם יודעים את מערכת היחסים שלי בינינו, אז בואו נעזוב את זה". "אדלשטיין התייחס גם ללחץ בקבוצה: "השנה אין לחץ בירושלים כמו בשנה שעברה, ולמרות זאת אני לא קיבלתי בוז במלחה כפי שהיה ביום שלישי האחרון." אין מילים,פשוט אפס והוא ממשיך ומקשקש על העובדה שפיטרו אותו בסמוך לברית של הבן שלו...רק שהוא שוכח להזכיר ששבוע הוא לא ענה לטלפונים של דני קליין כי ידע טוב מאוד מה עומד לקרות. פופליסט זול לכלך גם על ההנהלה,גם על השחקנים,וליקק לאוהדים. אפס מאופס.

bobas

New member
היה ונשאר.

כזה בכיין קטן. עכשיו הוא גם סכינאי מהזן הגרוע ביותר. קוטל את דני קליין שנתן לו הזדמנות שניה . קוטל את דן שמיר על מה ולמה? קטל את השחקנים שאני לא שמעתי מאף אחד מהם שהכפיש אותו. למה ?? לצערי,לא שמעתי את הראיון ,אבל מעניין אם שאלו אותו על השחקנים המיובשים שלו שפורחים היום בנהריה ובר"ג...? בנה קבוצה נוצצת ששיחקה משחק שכונתי. אללי לנו מאנשים מסוגו.

z dead

New member
הכל תמליל של השיחה ברדיו

מוואלה,NRG וYNET. כלומר לא משו שאני ממציא או מפרש,אלא מילים של האיש עצמו.

RAFI THE NIGGER

New member
אחי יתכן שאדלשטיין טועה.

אבל אני חושב שארז צודק בכמה דברים בירושלים קשה להצליח אין מה לעשות זה נכון. ובנושא ההנהלה יש שם כמה אנשים שפוגעים בארז בכוונה. ואני בטוח שאם ארז השנה היינו מצליחים. כי אני ב אמת חושב שהוא היה לוקח אליפות .

z dead

New member
קודם שיהיה בן אדם

אף אחד לא דיבר על ההצלחה או אי ההצלחה שלו בתור מאמן אף פעם,בכל הקבוצות בהן הוא אימן אגב. וזה ששמיר כרגע גרוע לא הופך את אדלשטיין לטוב,אלא רק לפחות גרוע,לפחות זמנית.

z dead

New member
ההנהלה אשמה שהוא שמוק?

שהוא בכיין? שמכל קבוצה ממנה הוא נפרד היו לכלוכים? שהוא חושב שכולם אשמים ורק הוא לא? התקשורת אשמה,השחקנים אשמים,ההנהלה אשמה,שדן שמיר אשם בזה שזרקו אותו קיבינימט,ובצדק. רק הוא בסדר.

מה קרה, גידי?

לא למדת קרוא וכתוב? בעצם, זה נשמע כמו פליטת פה פרוידיאנית. לירושלים באמת ישנה "הנעלה" במקום הנהלה. הרי כמו חברת הנעלה, כל ההתעסקות של הנעלת המועדון היא בכסף, כסף, כסף, כסף וגיוס כסף לקינוח. לעומת זאת, במכבי ת"א, כאשר החתימו לא מזמן אדם שיעסוק בנושאי כספים- את דריקס כמנהל השיווק של הקבוצה, כבר התקוממו בעלי המועדון וההחלטה עברה בקושי. והרי לכם ההבדל בין הקבוצות בחמש שורות.

זו היתה שגיאת כתיב ?

פשוט ניראה לי לא הגיוני שיהיו באדלשטיין כל כך הרבה מירמורים ואף אחד מהם לא קשור לחלוטין לשום דבר שהתרחש במציאות . מה שבטוח אדלשטיין פתח קופת שרצים כולל דיבורים על ירושלים של שמיר בשבוע רגיש במועדון וזה חורה . ברור שגם דברים שגידי דודי אמר אתמול נאמרו בעידנא דריתחא ויכולים להיאמר אחרת . ניראה שתם לחלוטין הקשר בין אדלשטיין לירושלים .

bobas

New member
לא שגיאת כתיב.

סתם שעשוע שלי לשחק עם האותיות .ולפעמים השעשוע הזה חושפ בפניך את המציאות באופן אמיתי יותר.הנהלה=הנעלה. אדשלטיין רצה לפגוע בהפועל,רצה לפגוע במוניטין שלה,בתדמית שלה ,פגע בשחקנים שלה.אז שלא יצפה שלא תהיה תגובה חריפה. גידי דודי הוא דובר בינוני ומטה ,לא יצוגי ולא רהוט מספיק . אבל,זה לא קשור לזכות/חובת התגובה במקרה הזה.

אתה פשוט לא מתבייש,הא?

איפה מנהל הפורום שצריך למחוק הכפשות חסרות שחר כאלו? למרות שאתה לא ראוי לתגובה, אני רק אומר בקצרה שבמקום ללכלך, תנסה למצוא טיעונים הגיוניים לדברים שלך. כי כל מה שמשתמע מהם הוא שאתה בעל אינטרס, ואינטרס שלילי. ומילה בקשר לגידי דודי- למכבי ת"א, שהקבוצה שאני אוהד(ראה: הפועל י'ם) מתימרת להוות לה מתחרה אין בכלל דובר. כל הקטע עם האדם הזה הוא שהוא הגיע לפני שנתיים אחרי שחברו דני קליין הכניס אותו(ראה: ממוטט המועדון,ויקטור יונה של הכדורסל) ורצה להשתלב בהנהלה. אף אחד לא ויתר על התפקיד שלו, אז תקעו אותו במשבצת המגוחכת של "דובר". במה התפקיד מתבטא בשטח? מי שראה "חמישיות" יודע. ואם לרמה הרקובה הזאת ההנהלה הנוכחית הגיעה, מי שלא רואה למה היא צריכה ללכת הביתה הוא טיפש או רשע. למה רשע? כי מי שלא רואה את זה כנראה שכח שהפועל ירושלים מיצגת את העיר הגדולה והחשובה במדינה.

זכות/חובה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והוא עוד מדבר על רהיטות...

למעלה