אדלר חומסקי & ורשבסקי

AbraCadabrA

New member
אוקיי טיפטיפון

יש לי תיק עבודות מהמם שהוא או היא צריכים לראות 144 ודפי זהב לא עוזר כי אני צריך להגיע אל דיירקטלי לבן אדם אז אם יש לך תואיל ואני לא מאמין בסימני ניקוד תודה נפו

AbraCadabrA

New member
אוקיי

תודה על העזרה..."קיבלתי היישר" אגב מה קורה למי שאין לו נסיון במשרד אבל עדיין סוחב איתו תיק עבודות מרשים {לדעת רבים} האם עדיין יהיה לי סיכוי? תודה ירון

AbraCadabrA

New member
../images/Emo95.gif

תודה. שווה לנסות. תודה בכל אופן על הסדנאת חינוך...ואם בא לכם לומר לי רק את השם של הבן אדם.

AbraCadabrA

New member
לא אמרתי ../images/Emo61.gif

שאני טוב בלנסח... ואני לא חושב או לא חשבתי שהכרטיס האישי שלי צריך לעניין,את מי אני אמור לשכנע בדיוק דרך הכרטיס האישי,חבוב אני עוסק בתכלס,בעיצוב ,ולא בלנסות לשכנע אנשים דרך הפורום לזה שאני מעצב. תשמע\י אני לא יודע מה הקשר שלך לאדלר, אני רק יודע שמי שמתעסק שם עם הארט,צריך להתחיל להציץ במגזינים {ואני לא מתכוון ללאישה} ולצאת מהשבלונה העיצובית שהוא נמצא בה.הרגשנו את זה כולנו בפלאפון,בנפילה הקריאטיבית שנוצרה אחרי שהתקציב עבר לאדלר. עדיין לא התחלתי לחפש עבודה {יש לי פרוייקט שאני צריך לגמור} אבל יש לי הרגשה שיש לי את היכולת לבוא לידי ביטוי הכי טוב באדלר,ולרענן אותם קצת {אני בכלל לא שחצן ,הכל מגובה בתיק עבודות} בגלל זה אני בוחר להתחיל משם אז שוב לקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת ואני מודה לך מקרב לב גבר גבר{או גברת גברת}. שבת שלום ושבוע טוב שיהיה.אמן. נ.ב את העבודה {אבסולוט} חשבתי תכננתי עיצבתי ושלחתי בשעתיים

AbraCadabrA

New member
Tranquilo mi amor

בוא הנה אני ממש מצטער אם אמרתי משהו מעליב... קבלו את המגננה. אני מודה בזה שיש לי מה ללמוד,בגלל זה אני מוכן להתחיל מביצועיסט מסריח עם משכורת רעב,כמובן אני מוכן כי אני לא חושב שאני צריך להתרפס כד למצוא עבודה. דבר שני בקשר למעבר פלאפון לאדלר,דיברו על זה רבים ומומחים ממני על הדבר הזה שיצא לכם{אני משער שאת\ה מאדלר}ואני רק מצוטט. אולי תשמחו לדעת שכבר קבעו לי ראיון במשרד ג ד ו ל {צירוף של שני שמות באנגלית,לשעבר שמם נקשר לבראל}אז ככה שכנראה אני בדרך הנכונה ב"ה. עכשיו אני לא חושב שהמצאתי את הגלגל,אני רק חושב שאני דואג שהוא יראה יותר טוב. דווקא בירושלים לא הייתי מצטיין,אבל מאז השיחרור אני משתדל יותר והכרזה של אבסולוט:זו פארודיה על כרזות האבסולוט,זה לא בא למכור שום דבר סתם להביע מחאה. שוב טיפטיפון למדתי ממך הרבה ואני מתכוון לזה , אז הכל באהבה תודה ירון

הו, לא. אני לא שייך לאדלר...

ולא לקחתי שום דבר אישית, תודה על הדאגה. כל אחד יכול לצטט ביקורת, כמוך, השאלה היא אם הוא בא ממקום שיש לו מספיק קרדיט עצמי בשביל לצטט ביקורת (ולך אין) אבל תמיד כיף לראות כמה שחצנות יש על תלמיד (בינוני, אני מבין) שהרגע סיים את המדרשה ושניה לפני ראיון העבודה הראשון שלו, כשהוא עדיין מנסה לברר איזה משכורות יש בשוק, הוא בטוח שהוא יודע הכל. בא ניפגש כאן בהמשך, טוב? בעוד חודשיים שלושה... נראה כמה ראיונות תעבור ולאן תתקבל ואיך תיראה המישרה ה"חלומית" שלך ומה תחשוב על כל הדו שיח הזה שלושה חודשים מעכשיו. הימור שלי: צפויות לך כמה הפתעות. עוד הימור: אותו אני אשמור לעצמי.

AbraCadabrA

New member
אדלר חומסקי & ורשבסקי

ערב טוב יש למישהו\הי את השם של המנהל סטודיו ומספר פקס שלו תודה ירון

AbraCadabrA

New member
קשה לי להאמין

מישהו שלא שייך לאדלר לא היה מגיב בסערת רגשות כזו. קודם כל ברוך הבא לפורום מעכשיו אתה לא אורח,אז ברוך הבא. ובחיי{א}ת טיפטיפון מה כבר אמרתי שאתה שונא אותי?תאמין לי שלעבוד כביצועיסט מסריח במשרד פירסום מספיק שתלמד בסיוון קורס בפוטושופ והנה התקבלת. ואני 4 שנים חייתי בין ערבים ודוסים אז מה<אתה חושב שאני לא אוכל להתקבל?באמת?אל תגיב מהבטן,שנינו יודעים שהסיכוים שלי טובים,אז אמרתי מה שאמרתי על אדלר?מה זה לא נכון?רוצה לשמוע עוד משהו?לדעת כולם רוב התקציבים הממשלתיים שאדלר מקבל זה בלי מכרז ובלי בטיח למה?כי המזדיין {אדלר} סחבק ויועץ של שרןן ולא בגלל שהם מגדילים רווחים {של חברת החשמל} אז... ואני לא מבין למה אתה מאחל לי דברים כאלה? אתה יודע כמה קשה אני עובד כדי לשפר את התיק עבודות?אתה לא יודע? אז בוא נלחץ ידיים .תודה ויום טוב ירון

הופה הופה

הנה יוצא הקדברה האמיתי... "חייתי בין ערבים ודוסים..." "אדלר המזדיין..." אני לא בטוח שמירן יאהב את הלשון הקלילה שלך בכל מה שקשור לענייני קללות. ומותר לי להביע סלידה מדבריך גם אם אני לא עובד שם, באדלר. לא קיללתי אותך ולא איחלתי לך, ואת מה שאתה מצטט (שוב) על אדלר גם אני קראתי בעיתונים מאה פעם, ואם זה מה שאתה יודע להגיד על המעסיק שאתה רוצה לעצמך לעתיד, אז אולי לא למדת כלום מלחיות 4 שנים בין דוסים וערבים. אני לא בטוח שלא תוכל להתקבל, מה שבטוח זה שעושה רושם שלא הייתי רוצה להיתקל בך במסדרון של שום משרד פרסום. לא הייתי רוצה שאתה תמכור משהו לילדים שלי.

AbraCadabrA

New member
אוי באמת....

התכוונתי במובן הסלנגי של הקללה.{מ**יין} ודוסים וערבים?מה הם לא דוסים וההם לא ערבים?די עם ההיתיפיפות. ותאמין לי שאני מותק של בן אדם,ומוסרי עד השמיים אז אל תנסה לשרטט לך קוים לא נכונים לדמותי,אגב מה תפקידך בכח אם יורשה לי כמו שנהוג פה לשאול? אותי אתה כבר מכיר,"אדם לא מוכשר נאיבי שמחפש נואשות עבודה" תפתיע אותי {מנהל הסטודיו באדלר לדוגמא} ירון

איזה עוד משמעות יש ל"מזדיין"

חוץ מסלנג?? ל- "זין" יש עוד כמה מובנים, ל"מזדיין" יש משמעות אחת והשפה שלך צורמת בעיקר לאור העובדה שאתה מנפנף ברצון שלך להשתחל לאדלר מהרגע שהעלית פה את השאלה עליהם. אחת ולתמיד: אני לא עובד באדלר, אני לא מנהל הסטודיו של אדלר ומה כל כך חשוב לך מה אני חושב עליך? אתה יכול להיות מוסרי עד מחרתיים ועדיין צורת הביטוי שלך אינה במקום, נאיבי או לא נאיבי. יאללה, סוגר את הבאסטה. מיציתי את הדו שיח הזה. בהצלחה ושלום.

למעלה