אדלסט!!

Hermione

New member
אדלסט!!

לא, הנסיונות שלי להמצאת תרסיס נגד אחיות קטנות עוד לא עובד, אבל הצלחתי להכריח את המחשב שלי להראות לי את הטריילר השני של הסרט!! כמה מרגש... בכלל לא זאתאומרת, הוא ערוך יפה, יש בו הרבה אפקטים יפים, והמון התרגשות, אבל... קודם כל, הקול של האגריד ממש מפחיד (הוא לא אמור להיות גדול, אל חביב ונחמד כזה?), הרמיוני היא חתיכת פוסטממיה קטנה, רון חמוד, אבל לא נראה בכלל כמו שהוא מתואר בספר, הארי שמנמן, ועוד... אבל בסך הכל, אני חושבת שזה יהיה יפה. וגם אם זה לא יהיה יפה, זה לא משנה. אני אתפלץ רק מההתרגשות.......

MadonnaFan

New member
ררר שונאת שמעבדים ספר לסרט

חוץ מהמקרה של נשים קטנות (לא הסדרה, הסרט!!!) דניאל דקליף ממש לא מתאים, שמנמן עם לחיים תפחות וחיוך שוויצרי הרמיוני יפה וחמודה בניגוד לכל מה שכתוב בספר דמבלדור??? הוא אמור להיות רזה מאוד וגבוה מאוד לסנייפ אמר להיות שיער שמנוני וכו` וכו` @מעין@ Long Live Madonna

סנייפ...

עד כמה שאני אוהבת את אלאן ריקמן, הוא ממש, אבל ממש לא נראה סנייפי! יש לו קול מתאים, אבל את ``Harry Potter, our new celebrity`` (לא יודעת איך כותבים סלבריטי! שוט מי! :-( ) הוא אמר ביותר מידי דרמטיות.... לא נורא...המפ..*תוהה* -ליאת-

האגריד באמת נשמע נורא

אין לו מבטא בריטי בכלל! הרמיוני פוצה קטנה אבל יש לה כל טוב ב``we can get killed, or worse-expelled`` (נכתב בערך ובטח עם 2000 שגיאות כתיב...). הארי נראה כמו, חשבתי שכבר אמרתי את זה, הגרסה הצעירה של אלישע ווד, כלומר: *נראה נורא *לא יודע לשחק *קורבן פוטנציאלי בפורום כת השטן שלי (פרסומת סמויה-חדש באר פי ג`י בניהולה של אורה...!) ורון ממש חמוד...אבל באמת לא כמו שהוא מתואר בסרט....נה, ניתן לו זמן לגבוה... -ליאת-

למעלה