אדי סיל רפליקה... כאן... רק שיתחילו למכור בארץ כבר...
כ כ לוין New member 6/2/05 #2 כן אבל, גם ה- 450 וגם ה- 510 שלהם שוקלים פחות מ- 110 ק"ג... כולל מערכת תאורה וסטרטר.
A alophind New member 6/2/05 #3 אז הוא שוקל 116... לא נורא.. מה זה משנה , גם ככה אף אחד מהם לא יגיע לכאן... ודרך אגב , לא מצאתי נתונים להשוות, איך ההאסקי מול ה CRF ? (או יותר נכון , איזה אופנוע משתווה אליו מבחינת ביצועים)
אז הוא שוקל 116... לא נורא.. מה זה משנה , גם ככה אף אחד מהם לא יגיע לכאן... ודרך אגב , לא מצאתי נתונים להשוות, איך ההאסקי מול ה CRF ? (או יותר נכון , איזה אופנוע משתווה אליו מבחינת ביצועים)
4 45degrees New member 6/2/05 #4 השוואה: ה 600ים הם בעלי 72 כ"ס ומעלה ברמות האלה של אופנועים. ה 450 - מגיעים ל 65 בטופ האפריליה נמצא באזור ה 80 בעולם משלו (הKTM הגדולים מספקים 86 סוסים)
השוואה: ה 600ים הם בעלי 72 כ"ס ומעלה ברמות האלה של אופנועים. ה 450 - מגיעים ל 65 בטופ האפריליה נמצא באזור ה 80 בעולם משלו (הKTM הגדולים מספקים 86 סוסים)
E enigo New member 6/2/05 #5 ה450 נותן 80 כ"ס??? אתה רציני? נותן הספק סגולי של ~180 כ"ס לליטר, מטווין... מרשים מאוד. יכול להיות בסיס לאחלה תחליף-GS, לא? אפילו נשארו כמה סמ"קים ספייר...
ה450 נותן 80 כ"ס??? אתה רציני? נותן הספק סגולי של ~180 כ"ס לליטר, מטווין... מרשים מאוד. יכול להיות בסיס לאחלה תחליף-GS, לא? אפילו נשארו כמה סמ"קים ספייר...
4 45degrees New member 6/2/05 #8 שלדת ה AF1 לא תחזיק אותו בתוך שלדה של CRF.... לא נכנס בתוך שלדה של RGV
E enigo New member 6/2/05 #9 מה לא תחזיק? תביא לום אני מראה לה מז זה "לא תחזיק"... מקסימום גליל או שניים של איזולירבנד חבלה והיא תחזיק הכל. וחוצמזה, אמרו לי בפורום ליד ש-RGV זה נורא מסוכן, אז אני לא רוצה... שניה להקפה זה לא הרבה, אעלק...
מה לא תחזיק? תביא לום אני מראה לה מז זה "לא תחזיק"... מקסימום גליל או שניים של איזולירבנד חבלה והיא תחזיק הכל. וחוצמזה, אמרו לי בפורום ליד ש-RGV זה נורא מסוכן, אז אני לא רוצה... שניה להקפה זה לא הרבה, אעלק...