אדי וודר הומו!!!

מדונה דוסית, אל תגלה לרב!

brass monkey

New member
לך לעזאזל!!

שמור את המחשבות שלך לעצמך.... ולך לעזאזל בדרך....אתה יודע ההר שממנו היו זורקים את השעיר לעזאזל...שעבר גורל הוא ועוד אחד והוא נבחר ליפול את כל הר עזאזל....והיו נשארות ממנו רק חתיכות קטנות למטה.... לך לשם...אולי תמצא שם משהו
אם אתה לא מוצא....תסתכל טוב טוב למטה....

nothingman1

New member
אני יודע מה זה עזאזל...

חוץ מזה, תודה שעברו לך מחשבות כאלה בעניין... לא קונה את תדמית הדוס החביב שלך

brass monkey

New member
מממ...

אחרי הרבה מחשבה.... החלטתי לענות לך בדרך שרק בה תבין... ... .. .. .. ... ... ... .. .. . .. . .. ... .. . .... לך לעזאזל!!!

brass monkey

New member
חוץ מזה

בנות תמיד מתנשקות על הלחי.... (בנות קרני! אתה בן! זכר! ....לא אל תלך לנשק אף אחד...) וכמה שזה מצחיק אותי כל פעם מחדש... אז אל תפיל עלי סיפורי אלף לילה ולילה סתם.....זו האמת קרני!

brass monkey

New member
באמת שאין לי מושג

מאיפה הבאתם את הטויות האלה.... גבר אמיתי לא מנשק אף אחד חוץ מאת אמא שלו וסבתא שלו! מה קורה לכם?! איפה אתם חיים??

cold metal ass

New member
איך רואים שאתה גבר

לא סתם גבר .. מאצ'ו , פאקניג מאצ'ו! אחי , אתה לא חושב שזאת גישה קצת פרימיטיבית ? שאתה טוען שגבר אמיתי מנשק רק את אמא שלו וסבתא שלו ..?? אתה רוצה להגיש לי שכל בחור בעולם ! שמנשק גבר אחר הוא הומו ???? אתה בטוח .? חוץ מזה אני די בטוחה ששניהם היו שיכורים כשהצטלמו ככה . .וגם אם לא עדיין , הם חברים טובים , היו מצלמות , הם אוהבים לעשות שטויות , אני יודעת .. אבל אני בטוחה שיש הסבר קצת יותר רציני למה שקרה מאשר אדי וודר הומו ! וד"א הבן אדם התחתן ילד ילדה ברת מזל והספיק להתגרש בקטנה . ונראה לי הוא התחתן והתגרש שוב , ואני בטוחה שהיו לו מערכות יחסים אחרות . אחי אתה לא יכול לבנות תאוריה שלמה על סמך תמונה מפוקפקת וכמה דברים שרושמים באינטרנט .

brass monkey

New member
בואי אני אגלה לך סוד

בנים לא מתנשקים!!! אפילו את האחים שלי אני לא מנשק- ככה זה עובד. את בחורה אז קשה לך להבין את זה- אבל ככה זה!!!

cold metal ass

New member
ככה זה אצלך . .

אצל אחרים מסתבר שלא . זה שאחרים לא עושים את אותם דברים שאתה עושה ולא רואים את אותם הדברים שאתה רואה באותו אופן לא הופך אותם למוזרים .. וואו איזה שיחה הזויה ..

nothingman1

New member
יש לי חברים שמנשקים אחד את השני

ואל תהיו דפוקים ותגידו "היי כי הם הומואים"...

cold metal ass

New member
גם אני מכירה בחורים

כשהם נפגשים אז הם נותנים נשיקה בקטנה בלחי .. זה לא כזה נדיר למצוא גברים שמתנשקים . גברים סטרייטים ! שמתנשקים .

brass monkey

New member
והם גם שומעים אמינם ואת כל

הראפרים הגועליים האחרים.....נכון?? אלה לא רוקיסטים!! לא לשכוח!! רוקיסט אמיתי לא היה מנשק אף אחד חוץ מאת החברה שלו!..(ואת האמא והסבתא
)

cold metal ass

New member
שתי מילים יש לי להגיד לך :

אישה למטבח !!! וכן יש מצב שהם שומעים היפ הופ וכאלה .. לא מכירה אותך אישית ומזל כי הם קצת ערסים .

אגב תמונה מפוקפקת:

יש גם פוטושופ!! אני לא יכולה לשפוט כי התמונה הזאת נורא קטנה ומטושטשת,אבל הכל יכול להיות...

למעלה