אדי וודר הומו!!!

brass monkey

New member
אדי וודר הומו!!!

הגיבור שלי!! לא!!!!!!! אני לא מאמין... החשש הגדול המוזר שהיה לי("למה אדי וודר לא מתחתן?? הוא מיליונר! מי לא תרצה אותו?!!?") התממש! הוא הומו!!!!!! טוב קיצר הסיפור הוא ככה... אדי וודר התעורר בוקר אחד, גילה שהוא בארון, יצא ממנו...ויצא עם משהו עם קול גבוהה (שהזכיר לו קצת נשים) בשם כריס קורנל.... אח"כ מת חבר שלהם הסולן של mother love bone (אנדרו ווד)... הם הקימו את temple of the dog , הוציאו דיסק מרגש על חברם שמת...חשבו על להמשיך, אבל אז אדי וכריס נפרדו בריב גדול, וקורנל החליט שהוא עוזב, כי הוא לא יכול יותר לראות את אדי.... וכך קמה פרל ג'ם.... מה עם סאונגרדן שאלתם? אז ככה, כריס הקים את סאונדגרדן, והקים 3 שנים בערך אחרי סאונדגרדן את temple of the dog. בשביל להתחיל עם אדי(החבר בעל הקול המיוחד והיפה), הוא הציע לו לשיר באחד מהשירים (hunger strike), וקולות רקע בעוד שלושה שירים....ואז כשהתפרקו temple of the dog בגלל שכריס עזב, הוא הלך חזרה להמשיך עם סאונדגרדן... הדבר שאף אחד לא ידע(גם אני עד עכשיו) זה שאדי כתב את black המרגש על כריס קורנל!! black - בגלל שערו שחור!!(כריס עזב את אדי...) הנה תמונה...

Jagged chaos

New member
וואי איזה חוש הומור גרוע

o_O "black- בגלל שערו שחור!! (כריס עזב את אדי...)" - שניה תן לי לגמור ת'צחוק... שעה 3 בלילה, יש מצב אתה על לפני הנגאובר?...

brass monkey

New member
תוכיחו שאני טועה!!

קל לדבר.....ואני אשמח אם תוכיחו שהגיבור שלי לא הומו... תוכיחו ראבק!! תוכיחו!!!

nothingman1

New member
הוא היה נשוי!

ולאחר 6 שנים של נישואים התגרש, מצא חברה חדשה ועשה לה בת!

brass monkey

New member
קרני תחזור לישון....

הוא התחתן אחרי כמה שנים...בערך אחרי 3 שנים! הוא בינתיים חזר בתשובה(נוצרית) והבין שאין לו ברירה אחרת אלא להתחתן, ואז הוא לא אהב את אישתו והתגרש!! הנה הבאת הוכחה לטענה שלי... תחזור לישון קרני...

nothingman1

New member
ואחרי אישתו הייתה לו עוד חברה

ואפילו הם עשו בת ביחד, מה תגיד על זה הא?! ומדובר על השנים האחרונות, הבת שלו סה"כ בת שנתיים וקצת...

brass monkey

New member
שמע קרני...

לך לישון! מחר אולי השכל יפעל
תחשוב בהגיון! הוא הצליח להתחתן!! הוא הצליח כאילו לעבור מלהיות הומו גמור, והמשיך עם חייו... אח"כ הוא נפרד מאישתו... ואז יש לו חברה....(מה הוא התחתן עם אישתו לשעבר לפני שהיא היתה חברה שלו?!?!)...ביג דיל! אז הוא כנראה השתנה, אנשים משתנים... וגם זה עדיין לא הוכחה לכך שבעבר שלו הוא לא היה הומו.... מי יודע, אולי הוא דו מיני
.....ה' ירחם!

nothingman1

New member
לך אתה לישון, מתן!

חוץ מהתמונה ההיא שהם מתנשקים אין לך כלום, וגם יכול להיות שהם הגיעו למצב של נשיקה על השפתיים בטעות! חוץ מזה הכל בראש הקטן והמעוות שלך!

brass monkey

New member
טוב אני הולך לישון!!!

אחרי שאני אענה לך.... יא טמבל! יא חביתת חול! (סתם רציתי להוסיף את ההערה הזאת) תראה....חפש באינטרנט.... אבל טוב טוב....תמצא חומר על זה... ותאמין לי, לא כולם כמוך ש"בטעות" מגיעים לנשיקות בפה.....במיוחד לא כשיש צלמים בסביבה... ויא טמבל! אלה הגברים שבגברים! האמא של כל הרוקיסטים! אם הם לא היו הומואים, הם לא היו מנשקים אחד את השני אפילו על הלחי!!! אני לא יודע מה איתך.....אני לא מנשק חברים שלי....במיוחד לא "בטעות" על השפתיים.... (יא חולה אחד! ).... יאללה קרני לילה טוב.....אני הולך לישון.... ותחשוב על הנקודות האלה, ותסתכל במראה...אולי תבין שאתה שונה....אממ..."מיוחד" ולא כל העולם.... תחשוב על זה..... ל"ט (בוקר טוב)!

nothingman1

New member
אני לא חביתת חול!!!! ../images/Emo46.gif

וזה ברור שאתה רואה שאני צודק ובגלל זה אתה סוטה מהנושא ומתחיל לרדת עליי... ועוד קורא לי חביתת חול בלי בושה!! חיפשתי באינטרנט טוב טוב ולא מצאתי, אולי תאיר את עיניי? אני בטוח שבבוקר כולם יראו את השטויות שלך ויסקלו אותך, can't wait

brass monkey

New member
קרני אתה מת!!!!! ../images/Emo13.gif

אמרתי לך, מצאתי בו הוכחה ושם הוכחה... אתה לא מאמין לי?? כנס לגוגל, תעשה חיפוש "אדי וודר" (באנגלית כמובן) ותתחיל לקרוא את כל מה שכתוב עליו.... ולך תמצא חיים יא תחנת רוח!!

nothingman1

New member
אין שום דבר, י'מישמיש לעוס!

תעתיק לפה את מה שאתה טוען שכתוב...

brass monkey

New member
אוקי קרני.....הבאת את זה על עצמך...

תתחיל לחפש... http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=+eddie+vedder+gay&meta= תראה כמה חומר!!! רק חפש!!! יא מלווח!! פשוט חפש!!

nothingman1

New member
מתן יא אפרסמון רקוב!!!!

סתם הבאת עוד אנשים דפוקים כמוך שמפנטזים על אדי ודר בתור גיי...

brass monkey

New member
חלש...

יש כל כך הרבה... וחוץ מזה....הלוואי והוא לא היה!! הוא הגיבור שלי
.... קיצר....אין לך מה לומר אז כמו מקודם אתה אומר "כולם טועים" נכון קרני?? נכון?? לך לישון! אתה טועה לא כל העולם....אתה מוזר!! :p

nothingman1

New member
כי גם הם סתם שזיפים טחונים כמוך

הם זורקים לאוויר "אדי הומו!" בלי הוכחות, בלי כלום... אין לך שום הוכחות טובות לזה!

brass monkey

New member
כן? רוצה הוכחה?

קבל... המתופף הראשון והשני שלהם, הועפו, בא השלישי, ולו ולאדי היו קשרים טובים...(יותר מדי טובים)... ואז המתופף המעולה הזה הועף, הגיע מתופף גרוע בשם ג'ק... והמתופף השלישי(דייויד) הועף מסיבה לא ידועה!!! מה כבר יכלה להיות הסיבה??? כולם רואים שהמתופפים האחרים גרועים ביחס אל דייויד!! וכשהוא הועף אדי אמר בגלל "שוני בכיוון האומנותי שלו ושל השאר".....ממש!......

I am Cornholio

New member
זה דווקא הפוך..

בגלל שהוא כל כך בטוח במיניות שלו, אז אין לו שום בעיה להתנשר עם כריס קורנל מול צלמים... הוא יודע שהוא לא הומו, אז מ'כפת לו? הוא לא מהגברים האלו שאומרים "אייייייייייכס מה אני הומו.!?!? לכו!!!".... שמנסים להוכיח שהם לא הומואים, כי בעצם בתוך תוכם הם נושכי כריות!!! אלא גבר אמיתי שעל הזין שלו מה יחשבו עליו... הומו, לא הומו... וההודעה מיוחסת לכל השרשור, לא ההודעה הראשית... רואים לא??

cold metal ass

New member
כפיים כפיים כפיים , ילדה חכמה יש

לנו פה . אחותי לקחת לי את המילים מהפה .. רק מי שבטוח במיניות שלו במאתיים אחוז ירשה לעצמו להצטלם מנשק גבר אחר .. כי הוא יודע טוב מאוד מי הוא והוא לא צריך חיזוקים מהסביבה , וחוץ מזה זה שראית תמונה שהם מתנשקים , זה אומר שהם הומאיים ?? מה לעזאזל הקשר - למה מדונה ובריטני הכפרה שתחיה לא עשו זאת קודם ? (אדי וכריס יקיריי אני מתנצלת מראש על ההשואה אבל הילד לא מבין .. )

למעלה