אדי גררו כן ואוון הארט לא?

נתחיל מזה

"שורה תחתונה: תירצו או לא" - אז למה פתחת את הטופיק אם אתה שם פס על כל הדעות של אחרים ? הרבה אנשים מדברים על בוב אורטון אבל הם לא באמתי יודעים מי הוא ומה הוא עשה ומה הוא היה. גם אני אגב שעד קראתי מאמר אחד ששם בוב אורטון הוצא כאחד המתאבקים הבולטים של שנות ה80 בזמן מלחמת הארגונים בשנות ה80 כשוינס מקמהון גנב מתאבקים בולטים מכל הארגונים בוב אורטון היה אחד מהם, הוא היה אחד המתאבקים הפופולאריים באזור שלו ובכלל בכל מערכת ה NWA דאז. אליפויות עולם לא היו לו, אבל הוא היה רוקי השנה לפי PWI בשנת 73. והנה רשימת התארים שזכה בהם, מרשים מאוד בשביל התקופה ההיא:
ICW Televison title; NWA (Georgia) Wildside Tag Team titles (2); NWA (Florida) Tag Team titles (3); NWA (Florida) Heavyweight title; NWA (Amarillo) Southwest Heavyweight title; NWA (Mid-Atlantic) Tag Team titles; NWA (Southeastern) Tag Team titles (4); NWA (Georgia) Junior Heavyweight title; NWA (Ohio) United States Tag Team titles; NWA North American Tag Team titles; NWA Missouri Heavyweight title; NWA (Florida) World Tag Team titles (2); AWA (Omaha) Midwest Heavyweight titles (2); NWA (Missouri) Heart of America Heavyweight Title (2); AWA (Omaha) Midwest Tag Team title (3); American Wrestling Federation Heavyweight title defeating Tito Santana;​

hirshfe

New member
אתה צודק

כי אתה לא ממש עונה למה שאומרים לך לא אמרתי מעולם שלאדי לא הגיע להכנס להיכל התהילה אדי היה חייב להכנס להיכל התהילה והשנה! בשנת 200, היכל התהילה לא היה פעיל לא הכניסו אנשים חדשים בין 97 ל 2003 לא אדי לא מת מפעלול שלא יצא טוב, אדי לא מת ב-PPV אדי מת ממחלה, שהוא הזניח לטפל בה בוב אורטון בתחילת שנות ה-80 נחשב לאחד מן המתאבקים הטובים בעולם! אתה צריך לזכור שאז היו פחות תארחם, והם שינו ידיים הרבה פחות, כי היו פחות אירועים גדולים לשנות אותם. כמו שאתה בטוח שלולא אוון היה מת, אז היה לו תואר עולמי אחד שניים (מה שסביר להניח שנכון) תהיה בטוח שאם בתקופה שבוב ארוטו היה פעיל היו כל כך הרבה תארים וכל כך הרבה PPV או אירועים גדולים. אז אורטון היה אלוף עולמי. צחי, יד על הלב, מה אתה יודע על קריירה של בוב אורטון? אתה נולדת (מבלי לזלזל) אחרי שאורטון סיים את הקריירה שלו אני שמעתי את השם בוב אורטון, שהתחלתי לעקוב אחרי האבקות שהאבקות לא שודרה בארץ שלא היה אינטרנט ששלמתי הרבה כסף טוב של ההורים שלי כדי לקנות קלטות וידאו. זה אומר הרבה, על כמה מתאבק טוב אורטון נחשב. ועזוב את בוב אורטון, נניח לרגע שאתה צודק שלאורטון לא הגיע להכנס. למי עוד בהיכל התהילה לא הגיע להכנס? (ואני מזכיר לך שפיט רוז ווילאים פרי בהיכל התהילה במעמד סלבריטיז) אני מנסה להזכר בקרבות טובים של אוון נגד מתאבקים בינונים ואני לא נזכר. לאדי היו קרבות טובים נגד אקס פאק, נגד קידמן. אני מוכן להמר כסף רב, שאם שם המשפחה של אוון לא היה הארט, ואם הוא לא היה מת מוות טרגי שכזה,, היית אתה ורבים אחרים מחזקים ממנו הרבה פחות (ושוב אני לא אומר שהוא לא מתאבק טוב) אתה טוען שאוון המתאבק האנדרייטד ביותר בהיסטוריה לדעתי הוא קרוב יותר לצד השני

וורן גאנייה הפסיד לWWE במלחמת

הארגונים ב91. וברצינות, גאנייה לא עשה כלום ב WWE, אני חושב שהוא לא היה אפילו יום אחד ב WWE, כרנאה שה HOF של מקמהון הפך להיות יותר כולל מאשר WWE בפרט.

בוקר טוב מתיתיהו

ועדיין לגאנייה מגיע להכנס לכל היכל תהילה יהיה אשר יהיה, הל אפילו לביג בוס מן מגיע להיות בהיכל תהילה יותר מאוון הארט.

angle1985

New member
אל תגזים

ביג בוס מן לא מתקרב לאואן לא מבחינת היאבקות, כריזמה, יכולת מכירה או פופולריות

kendog keds

New member
וכאן הבעיה

אני גם חושב שמגיע מאוווווווד לגאניה להיכנס. אבל... אם הוא נכנס והוא לא היה אף פעם ב-WWE, כלומר שיש התייחסות לעולם הרסלינג בכללי, ואז אפשר לשאול למה אד לואיס לא נכנס? וכל הגיבורים היפניים למיניהם שעשו חיל שנים רבות ביפן? ואנשים כמו סטינג למשל? או ויידר? טוב, אולי הזמן הוא התשובה לכל אלה ובסופו של דבר לפחות חלקם באמת יקבלו כבוד בהיכל.

angle1985

New member
כי וינס נותן עדיפות לכוכבי WWWF

מהארגון של אביו, בקשר לגאנייה כנראה זאת סגירת מעגל ולא יותר.

כפי שאמרתי לבחור ההוא למעלה

שמנסה להאשים אותי בציניות במקום להתייחס לעניין, HOF לא נגמר מחר, ואף אחד לא נכנס על חשבון אף אחד, לכל אחד יש מקום, זה לא מוגבל. נעזוב את היפנים נגיד, הם אף פעם לא היוו חלק מרכזי כלשהו במסגרת ארה"ב ואירופה, הם תמיד ביפן, חוץ מאינקוי אולי, אבל הוא לא ממש ביחסים טובים עם מקמהון. לעומת זאת המתאבקים האמריקאים היוו חלק די גדול ביפן. אד לואיס ללא ספק, לו ת'אז ועוד המון המון המון אחרים, אבל שוב, זה לא נסגר וזמן באמת הוא התשובה לכל זה.

mortis

New member
דעתי

הסיבה שאדי נכנס השנה היא הפופולריות שלו...הWWE כבר מלא זמן מנצלים את מותו של אדי בצורות לא אתיות...הסיבה שאוון לא נכנס עדיין היא כי הפופולריות שלו לא הייתה גבוהה כמו של אדי....הWWE לדעתי האישית עשו את זה לא מתוך כבוד לא מתוך הערכה אלה פשוט מתוך תאוות בצע מגעילה ודוחה...לדעתי האישית אוון כבר מזמן היה צריך להיכנס להיכל התהילה ואדי היה צריך להיכנס השנה בכל מקרה הדבר היחיד שאני לא מסכים איתו זה הסיבה...עם אוון היה כל כך פופולרי כמו אדי אז גם הוא היה נכנס ישר אחרי מותו ....ודרך אגב בנושא פיט רוז ושאר מתאבקים שאין להם מקום בהיכל התהילה רק רציתי להגיד שזה בושה שהם בכלל נכנסו ורק העובדה שהם נכנסו להיכל התהילה ביישה את כל הטקס והמתאבקים שנכנסו ואלה שהגיע להם להיכנס אבל נשארו בחוץ

Raz Bob Marley

New member
הוא לא יכל להיכנס ישר אחרי מותו.

כמו שצחי כתב, באותם שנים ה- HOF לא התקיים. זה חזר רק ב- 2003.

mortis

New member
אוקי

אבל זה לא משנה את העובדה שהיה מספיק זמן עד עכשיו כדי להכניס אותו להיכל התהילה

pasiava

New member
אני תמיד אהבתי את הרעיון שעופר פעם

כתב פה. לעשות שנה שבה יוכנסו כל משפחת הארט אל ה-HOF. כמובן שזה כבר לא יתממש, כי ברט נכנס, אבל אפשר לעשות שנה הבאה שיוכנסו, אם לא כל משפחת הארט, לפחות כמה מהם, שלדעתי שלושה מהם חייבים להיות אוון, בריטיש וסטו.

angle1985

New member
כמה סיבות

1 אדי מת ב2005 שזאת שנת HOF וWWE ניצלו את המקרה הטרגי להכניס אותו להיכל התהילה 2 אואן מת ב99 שבשנה הזאת לא היה HOF היכל התהילה מתקיים רק בשנים 4-6 בכל עשור (למעט המקרה של אנדרה) 3 לדעתי לפחות לאואן לא היה מגיע להיכנס להיכל התהילה בעשור הזה ואני בספק אם בעשור הבא זה יקרה 4 הטיעון שלך שאם אדי כן אז למה אואן לא?-מגוחך כי אפשר להגיד אותו דבר על מתאבקים אחרים כמו פרפקט, בולדוג או ריק רוד 5 אואן היה מתאבק מעולה והוא באמת היה אנדרייטד שלא הגיע רחוק מבחינת תארים אבל ככה גם פרפקט ובולדוג אז למה הוא כן והם לא?

favor

New member
תגובה

בחרתי באואן מהסיבה שהוא התאבק ב-WWF באופן יותר רצוץ מהאחרים, לא התאבק ב-WCW, כלומר היה פטריוט של ה-WWF והסברתי את זה על גבי האישיות שלו, העבודה הסולידית ובלה בלה בלה.. גם הקטע שהוא נפטר בזירת ה-WWF. ובלי קשר, לדעתי הוא הכי מתאים לדילמה הזאת. בעקרון אתה צודק, אפשר להגיד גם על האחרים, אבל כשזה עובר את ה-5..6 צריך לבחור אחד. יש עוד כמה מתאבקים שנפטרו שגם אתה לא הזכרת. אגב, אמירות כמו "מגוחך" תשאיר איתך.

Gordberg

New member
למען הסדר הטוב כדאי לציין

שאוון בעברו התאבק בWCW בתחילת שנות ה90.

favor

New member
זה היה 2-3 קרבות

זה כמו שאני אגיד שאיי ג'יי סטיילס היה ב-WWE.

למעלה