אדישות

Auntie Gizmo

New member
אדישות

כן. אני בנאדם אדיש. אני לא מתייחסת להערות מעליבות, אני לא נעלבת מקריאות גנאי. אני פשוט עושה את עצמי כאילו לא שמעתי או שאני פשוט מתבדחת עם הבנאדם שמצא לנכן להעליב אותי. כן זה קצת מוזר אבל זה עדיף מאשר להחצין רגשות. אני חושבת שבגלל שאימצתי את הגישה האדישה, התחלתי להיות אדישה גם לגבי דברים בתוף המשפחה ובכלל, רגשות כלפי אנשים. זה לא טוב, אני יודעת. אבל אז מגיעה איזה שהיא נקודה שפוגעת בי ואני פשוט לא יכולה להתעלם ממנה, איזו שהיא הערה פוגעת שמאוד לא מתאימה לבנאדם כמוני, כמו למשל: את כמו דלת של ידית, כולם מעבירים סיבוב. זה מעליב. מזה כבר לא יכולתי להתעלם, כי אני לא כמו דלת של ידית ואף אחד לא העביר ולא קיבל סיבוב עלי או ממני. זה נשמע די מצחיק ואפילו אידיוטי ואני בטוחה שחלק מכם אפילו גיכחו לעצמם לשמע ההערה הזאת. אבל כשאני שמעתי אותה לא דיכחתי לעצמי ולא צחקתי. אני מאוד נעלבתי, כי אותו בנאדם שאמר את זה בכלל לא מכיר אותי, הוא רק יושב מאחורי בכיתה, לא מסתובב איתי בהפסקות ולא בא אלי אחרי הצהריים. מה שהכי מעליב היה כשאמרתי לו שהאמרת שפר שלו פגעה בי. מה הוא ענה לי? ``את לא נפגעת מכלום, את סתם אומרת עכשיו...`` אני כן נפגעתי. זה שאני הייתי אדישה, לא אומר שאין לי רגשות...

וזה בעצם

מוכיח שאת לא בן אדם אדיש... אולי בתת מודע את וצה להיות אבל מה לעשות בני אדם אדישים לא נמצאים לרוב מחוץ למוסד הסגור....(לכי תראי את fight club) בכל מקרה כמו שאומרים הייתי שם עברתי את זה ועדיין עוברת אנשים שלא מכירים אותי שופטים אותי רק ע``פ הלבוש שלי והמוזיקה שאני שומעת לכן מה שעושים(מתכון בטוח): תזכיר לי איך קוראים לך..(הו.יא אומרים את השם) מתי בפעם האחרונה ניהלת איתי שיחה כדי להכיר אותי!? (הו.יא עונים אף פעם בדר``כ) אז אל תגיד משהו אם אתה לא יודע והולכים הבינות? בהצלחה לך... ד``א אל תפגעי מאנשים שלא איכפת לך מהם אחרת החיים יראו אחרת... תני כבוד למי שמכבד אותך ותתיחסי רק לאנשים שאת מכבדת מהשאר תתעלמי (זה גורם לפחות כאב ראש:])

למעלה