אדיסון..

ח ר ו ב

New member
אדיסון..

17.00 שניים על הבר. אוירה נינוחה. גינס מהחבית 25 שח וויכנשטפן מהחבית 25 שח . מעניין , היא טעימה יותר בטמפרטורה חמה מהרגיל. עיסקית 65 שח ראשונה פטה כבד ,עם ריבת בצל וטוסטונים. טיפה מלח ופ.שחור איזנו אותה. טעים. המבורגר אדיסון עם הום פרייז. ההמבורגר טוב . זכרתי אותו גבוה יותר. הום פרייז טעימים . שרות טוב . סה"כ מקום חביב . בתחושה נראה ,שבדגימה נכונה ובלי ציפיות גבוהות. מהווה אופציה סבירה. אדיסון. אחוזה \ שד ירושלים . רעננה .

ננה f

New member
לפי שנאמר... בלי ציפיות גבוהות.

מזכיר לי את ההיא שתמיד אומרים עליה שהיא... נחמדה.

ח ר ו ב

New member
אחדד.....

היה טעים , נהננו. חושב , שבמנות אחרות ובזמן אחר , אהנה פחות. לימוזין , קופי , ועמבורגר . לא שוכנים בעירי . לכן בשיקלול , קירבה ונגישות . עיצוב מיוחד ונעים. מנה טובה ומספקת . סה"כ חיובי
זה לא מעט. אכלת במקום ?

איריסג

New member
אכלתי שם פעם אחת

ולא עוד... אוכל סתמי, מחירים גבוהים מדי (היינו במסגרת המבצע אבל נחרדתי מהמחירים בתפריט הרגיל) - והכי נורא - מעשנים שם!!!! וההפרדה בין המעשנים ללא מעשנים עושה חוכא ואיטלולא מהחוק נגד עישון במקומות ציבוריים....

ח ר ו ב

New member
אם זיכרוני עדיין טוב...

חגגת ב 9.7 יום הולדת. גם אני. מזל טוב לך.

ננה f

New member
ככה:

1. לא. אבל מספר אלה שקטלו היה רב מנשוא. 2.לימוזין- אנטריקוט רק בסדר, בקושי (לא להאמין, מה?) כל השאר כולל הקוקטיילים (כאילו מה כבר אפשר...) היו ממש ךלא. כלומר באמת רק בשר וגם זה לא. על הקופי בר כבר אמרתי את דברי- אני לא הולכת לאן שעושים ממני כסועד צחוק. עמבורגר- וואלה. תוכנן אבל נסראללה חירבש לי את החופשה החודשית האחרונה. בדיוק היום הייתי אמורה לחזור נו...

ח ר ו ב

New member
ננה , הסברים ופירוט בבקשה

קופי בר - צחוק מהסועד ?? תפרטי ובהכי קטנה שאפשר. לימוזין משמשת כספק בשר הבקר העיקרי שלנו, מזה כ 7-8 שנים . לפני זה לא אכלנו בקר במשפחה. במסעדה ,במעט שאכלתי שם , הטיפול שלהם בבשר היה מעולה וסופר מקצועי. השאר לא באותה רמה . וחבל. בתור קצבים ,הם לעולם לא מכרו לי נתח שלא יושן מספיק ואפילו לא בהפרש של יום . תנסי סינטה מיושנת היטב , פיקניה מרגשת. אנטרקוט רק מהחלק הקדמי בצורה הקטנה שלו.המבורגר המילניום. אוכף טלה מדהים. את הקבב טלה שלהם .אני שם על פיתה חצויה ,אופה בתנור . קוביות עגבניה מתוקות , טחינה גולמית היונה זירזוף עדין. מנה מנצחת.

ננה f

New member
חרוב?חרוב....הנה לימוזין זוטא רק לך

ק.ב.? - בבקשה. לא יכולה בקטנה, מגיע להם ביקורת כהלכתה וזה מה שהם קיבלו. ולגבי לימוזין, באמת חבל שלא רשמתי את הביקורת כמו שצריך. משהו כמו חודש וחצי... ובפעם הזו הייתי לבד, כל תשומת ליבי לשולחן ולשיירה שהתנהלה באיטיות על כביש אורך נדמה לי 77. בגדול לא היו לי מעולם תלונות לאיכות הבשר ושינעתי הביתה משם לא מעט (כן כן הבשר טעים יותר בדרך חזרה...) מפונק בשקיות ענק של קרח כשלא היתה לי צידנית. באמת אין תלונות. באשר למסעדה עצמה, חתולי שפע משולחים ללא רסן. וגברים בכפכפים עם רגליים ... נו לא חשוב, אין לבוש פורמלי בלימוזין,רק השילוב היה מחריד. סליחה על הפרוטרוט הפלסטי. קוקטיילים- היו מתוקים באופן גורף. אחרי הראשון פיג'לינג שהתבקש להיות מאוד לייט(אם שותים לא ...) אבל עם חיזוק חזק בלימון כי אני לא אוהבת מתוק, הגיע סירופ שבנות תשחורת לא היו מוכנות לשתות, הוחלף לקמפרי אשכוליות מחוזק , כאילו הכי מר שמר (חוץ מהראסטי ניילס ששאבתי בטרסה השבוע) היה ממיץ אשכוליות מתוק(!). לזכותם יאמר שהקמפארי הגיע בניפרד מהמיץ. ככה גם קלטתי את המתיקות של האשכוליות( נקטר??). החמוצים היו פריכים וחביבים והאמת קרן האור המזערית של הארוחה.(כרוב גזר פלפל וכרובית), סלט הכרוב בנוסח אסיאתי היה סתם שנות ה-80, חמאת השום המתובלת היתה בסדר וקצת ממנה הלך נהדר על הבשר. הטחינה ליד היתה רגילה, בסדר. האנטריקוט, שהיה גוש שומן הוחלף , לזכותם יאמר, בסינטה 250. 3 רטבים טובים אך רגילים צ'ימיצ'ורי,חרדל מיונז, פלפל שמנת. אבל הסינטה הגיעה קצת יבשה(הוזמן מדיום רייר, אתה יכול להיות בטוח) אם כי טעמה היה בשרי וחזק, אין לי הסבר כי דרגת הצלייה היתה מדוייקת ובכל זאת הבשר היה יבש לא אדום ולא נוטף . כך שאני מאמינה לעניין היישון אבל אני לא מבינה מה עבר עליה... צ'יפס עבה חם בחלקו פריך, אך בחלקו קשה ולא עשוי (מקפוא על בטוח). הצטרף לטענה שבשר ורק בשר בלימוזין. בפעם הבאה, פריזמן בטח ישמח לדעת, תהיה דוריס, אולי אפ]ילו באיזור ה'.

prizman

New member
אני לא מקבל אחוזים ../images/Emo13.gif

אבל אשמח אם תהני.

למעלה