אדורה

אדורה ../images/Emo45.gif

אני יודעת שהיו לפניי רבים וטובים שהמליצו על המסעדה, אך מכיוון שזו הפעם הראשונה שהיינו בה, החלטתי לרשום ביקורת ראשונה בפורום. אתמול אני ובן זוגי הזמנו מקומות ל 21:00. כשהגענו, המסעדה היתה חצי מלאה, והושיבו אותנו בקומה העליונה. למנה ראשונה הזמנו סלט ירוק (29 ש"ח)- הרוטב היה מצויין והקרוטונים הוסיפו לו טעם מיוחד- אהבנו! בנוסף, הזמנו את מנת ה"בלו" (34 ש"ח)- פרוסות דקיקות של פילה בקר שנצרבו קלות על סלט של לוביה, בצל סגול, כוסברה וחומץ שמפניה- מנה מעולה, מיוחדת בטעם ופתחה את התיאבון למנה העיקרית. הבחור הזמין מרטיני מלון(34 ש"ח)- בחירה שהוכרזה כהצלחה! למנה עיקרית הזמנו את הקבב הטורקי (64 ש"ח) (מנה שלא מופיעה בתפריט של REST)- המנה מכילה 3 מקלות קינמון שעטופים בקבב- הקבב קיבל את הארומה של הקינמון... ליד המקלות היו 3 חצילים קטנים, שרופים "על האש" ומעליהם טחינה. המנה היתה מפתיעה, טעימה וחוסלה עד סופה (המלצרית טענה שזוהי מנה שמספיקה לאדם אחד- אנחנו שבענו עד מאוד) לקינוח- הוזמנה מנת ה- בוריק (28 ש"ח)- עלה בוריק ממולא בקרם שוקולד בלגי, מוגש על קרמל בננות- חוסלה עד תום... סה"כ מאוד נהננו, השירות היה ברמה מעולה, האווירה רומנטית (שירים צרפתיים ברקע) ואולי חיסרון אחד שיש לומר- בעיית החנייה. במשך כ-15 דק' חיפשנו חניה, עד שנשברנו והחננו בחניון מציצים (שהוא אגב, לא כ"כ רחוק וזאת גם דרך להוריד קצת מהאוכל...) אנחנו בטוח נחזור לשם!
נועה

תלתלית

New member
ביטון מבטיח ומקיים

כשהיינו שם ביום הבחירות היתה לי איתו שיחה די ארוכה על שינוי התפריט. הוא סיפר לי שמתוכנן שינוי בתפריט, ואיימתי עליו שלא יעז להוריד את הסלט עלים ולא את הניוקי המעלפים, ואני שמחה שהסלט נשאר.אני מקווה שמנת הניוקי גם היא עודנה חיה וקיימת. בכל אופן נשמע מדליק הבלו הזה. אנסה בקרוב. תודה

Merav B R

New member
החנייה שם בהחלט יכולה להיות סיוט

אבל האוכל בהחלט מפצה

mereng

New member
בתור מי שגרה ממש קרוב לשם,

אני יכולה להציע 2 פתרונות - 1) בדיזינגוף פינת בזל יש חניון קטן, שבערב (אולי גם ביום) גובה 20 ש"ח ללא הגבלת זמן. 2) חניון בזל - גובים 7-8 ש"ח לשעה, כך שגם אם אוכלים 3 שעות זה לא נורא. נכון שזה לא ממש צמוד למסעדה אלא במרחק הליכה קצר, אבל עדיין....

כנראה צריך להמנע שם ממנות מתוקות...

ואז ההנאה גדולה יותר. בינתיים לא היה לנו החשק לנסות שוב...

למעלה