אדורה נפילה

בולזור

New member
אדורה נפילה

הלכתי אני ואחותי כדאי לחגוג את היום הולדת שלה . החלטנו "להתפרע" יחסית בשביל חייל וסטונדטית .
אך שהגענו למקום ביקשנו מים וקיבלנו מים פושרים / טיפה קרים מה שהתברר כמאכזב ביותר , אי אפשר להגיש מים קרים במסעדה כזאת ? ובעוד ים כזה חם.
הגענו בשעה 4:00 והזמנו את העסקית ב69 .
המלצרית הייתה הגרועה ביותר שנתקלתי אי פעם במסעדה . למרות שהינו רק 4 אנשים במסעדה המלצרית נראתה מדוכאת / אפטית קשה , ולא זכור לי שחייכה פעם אחת .
היא לא התעניינה הסבירה או שאלה שום דבר , למעשה היא הזכירה לי בול עץ .
לראשונות היא הזמינה פלאפל חצילים(תוספת 7) ואני הזמנתי מסבחה של חצילים עם קלאמרי .(תוספת 9)
ה"פלאפל" היה מצוין לדעתי ולדעתה . המסחבה הייתה חביבה ביותר .
הזמנו גם לחם שואר . אופס הזמנו ? , בערך 10 דקות אחרי שהזמנו את האוכל נזכרתי בביקורת של אנשים שהם רושמים שהלחם לא כלול בעסקית ושמומלץ להזמין אותו . לכן קראתי לה במיוחד והזמנתי את הלחם.
הלחם היה חביב ביותר והגיע עם מתבלים מצוינים(עגבניות מיובשת , כדורי חמאה ועוד כמה)
לשתיה היא הזמינה כוס יין(30+-) ואני סיידר יין אדום (28) , הסיידר היה חביב ביותר .
לעיקריות שנינו הזמנו מנת רזיטו תרד שהייתה ממש נחמדה . אחותי אמרה שהיא מדהימה .
קינוח פה כבר הייתה נפילה בכול קנה מידה לדעתי , הזמנו את הקינוח המפורסם שלהם זאכר הל(43) וזה היה פשוט נוראי , קינוח של 2 ביסים בערך חסר טעם , ומעפן . אחד הקינוחים הכי גרועים שאי פעם הזמנתי במסעדה . יש לציין שהמלצרית לא המליצה על הקינוח הזה , חבל שלא הקשבתי . אחותי אמרה שהיה טעים .
קיבלנו בנוסף גם יין שהמסעדה מכינה שבא בכוס צייסר . היין הזה היה ממש טעים ומתובל מעניין .
יצא 277 ואחותי אמרה שזה המסעדה הכי טובה שהיא הייתה בה , לצערי הרושם שלי פחות חיובי והתאכזבתי . בהחלט לא אחזור . מתגעגע לעסקית הראשונה של המזזלה . למרות שאז קטלתי את העסקית עכשיו בהשוואה לפה במזללה היה פשוט מדהים .

mereng

New member
לא הבנתי על מה התרעומת...

המנות הראשונות קיבלו את התיאור "מצויין + חביבה ביותר
הלחם חביב ביותר, המטבלים מצויינים
סיידר חביב ביותר
עיקריות - מנה מדהימה + ממש נחמדה
קינוח- אחותך חשבה שהיה טעים, אתה חשבת שהיה נפילה וציינת שהמלצרית לא המליצה....

סכה"כ למעט הקינוח האוכל נשמע ממש בסדר אם לא יותר מזה, רק השירות כנראה לא הלם את הציפיות שלך.

salo22

New member
באדורה

נתקלתי גם כן בשירות טוב מול שירות שהרגשתי שעושים לי כמעט טובה, אבל זה תלוי מאוד באינטיליגנציה ובמצב הרוח של איש השירות, למרות שראוי שמקום כזה יחדד את נהלי הצוות שלו.
מים פושרים זו בעיה במסעדות רבות, אבל זה כנראה מה יש, והם יוצאים מידי חובה. התכוונת לפונץ' חם מיין אדום ? כי המושג סיידר כמובן קשור רק לתפוח, ואני חושב שבארץ כבר קוראים לכל מיץ תפוחים סיידר, ואולי ראוי לקרוא ככה רק למוצר האלכוהולי הקל שמופק מתפוחים

תודה על הביקורת..

salo22

New member
או גם פירות אחרים

ואולי לא רק אלכוהולי ? אפשר לקרוא קצת על סיידר..

יויו13

New member
מקריאת הפוסט פלוס דעתה של אחותך אני

חושב שהכותרת גם לא הגונה וגם לא הוגנת.
לא מזמן דובר כאן על מינימום של חמלה בביקורת...

בולזור

New member
סורי

זאתי דעתי ואין לי אפשרות לשנות אותה , אתם יכולים להגיד שהיו לי צפיות גדולות מידי ולכן זה לא אשמת המסעדה , וזה סבבה לגמרי ואני מקבל את זה אבל זה לא ישנה שום דבר בביקורת שלי .
בנוסף עוד דברים מעצבנים שהיו זה שהשולחן היה פשוט לא נוח בשיט , היה קטן מידי והכוס יין כמעת נפלה .
ועוד משהוא ששמו לנו 2 סכינים ו2 מזלגות כבר מהתחלה , עוד משהוא מעצבן . למה לא מחליפים לך אחרי הראשונות ? זה לא נוח ככה .

RandS

New member
סורי, אבל הטענות שלך חלקן ממש סתמיות.

שירות חמוץ- טענה לגיטימית. שולחן לא נוח בשיט- גם כן. אבל זה ששמו לך שני זוגות מזלגות ושני זוגות סכינים מההתחלה? באמת?
כמעט את כל המנות אהבת חוץ מהקינוח, שאגב, אחותך אהבה. האם דעתה של שותפתך לארוחה אינה נחשבת בבואך לכתוב שהמסעדה נפילה.
בניגוד ליויו, אני אפילו לא חושבת שמדובר בקצת חמלה בביקורת, אלא במינימום של הגינות. ואין את זה כאן.

זו דעתך? מה בדיוק דעתך, מה שכתוב

בכותרת או מה שכתבת בתוכן הפוסט? אגב, אני אף פעם לא מבינה מה פשר השימוש נחמד או חביב ביחס למנת אוכל. אוכל יכול להיות טעים, לא טעים, חמוץ, מלוח וכו'. אז יכול להיות שכשאתה כותב על אוכל 'רק' חביב או נחמד במושגים שלך זו נפילה.

בילבי8

New member
הביקורת שלך ממש מוזרה

העובדה שהמים היו רק "טיפה קרים" -"מאכזב ביותר"? (אין שום בעיה לבקש קרח אגב).
נשמע שאכלתם ארוחה ממש טובה ואחותך אפילו הגדירה את המסעדה כ"הכי טובה שהייתה בה",
אי אפשר לבוא למסעדה ולצפות שהכל עד הפרט האחרון יהיה מושלם וקולע בדיוק לטעמך האישי. לפעמים זו המלצרית ולפעמים הטמפרטורה של המים, המוזיקה או מנה פחות מוצלחת (יש מקומות שהמים מהברז מגיעים עם טעם לוואי מזעזע,זה הרבה יותר גרוע וממש לא הייתי חושבת על זה כעל אכזבה מהארוחה).

החתולית

New member
נראה שהחלטת שתהיה נפילה

ולא נתת לכל הדברים הטובים עליהם כתבת, לשנות את ההחלטה שלך.

אתה מתאר חוויית אוכל טובה שלך, חויית אוכל מצויינת של אחותך, ובכל זאת מתאכזב.

כתבת גם שאתה מתגעגע לעסקית של המזללה, למרות שגם אותה קטלת. קשה להנות ככה.

CANDY MAN

New member
רק אצלי עלה בראש ש....

אחותו נתנה למסעדה מחמאות כאלה רק בגלל שהוא הזמין אותה ליום הולדת ו"אין לה זכות" להתלונן.. סתם מחשבה שעלתה בראשי...

בילבי8

New member
אם כל המנות היו בינוניות-רעות

מה שאתה אומר יכול היה להיות הגיוני

למעלה