אדוני

«Spider»

New member
אדוני ../images/Emo151.gif../images/Emo13.gif

אני הסברתי לאדוני שהשירותים כרוחים בתשלום ושיחה עולה 180 ש"ח ואין מה לעשות, ואם אדוני רוצה יפרד ממני כרגע כי אני באמת אין לי כוח לריב עם התיק הזה. אוקיי? זה אני רוצה שתשלם... כן ואם על זה אתה לא חייב לשלם תוגש כתב תביעה ותמלא כתב הגנה ונפקיד את הבשר שלנו בבית המשפט. מי שמזמין את המלחמה מ.. מ... מקבל אותה בחזרה <משפט זה נאמר תוך כדי תקתוק אגרסיבי במחשב>. גם הדיבור שלך בטלפון לא מצא חן בעני! [למה?] למה? כי אדוני ידע איך מדברים עם אנשים. [אתה לא יכול עוד טיפה לבוא לקראתי?] אם אדוני חושב שפה זה מסחרה... או שזה שוק? [מה זאת אומרת?] חשבת שפה זה ב.. ב.. שאם תגיע אלי אז שזה שוק? להפוך את זה למגרש של שוק? זה הכל ואני לא יגיד יותר מילה, עכשיו שהסברתי את עצמי. טוב.. כל טוב לאדוני [חבר שלי אמר לי שאני יפנה לאמנון לוי.. לתוכנית טלויזיה] אז תפנה לתוכנית טלויזיה ולכלבוטק ולאמנון לוי ולרפי ולמי שאתה רוצה ולידיעות אחרונות ולמי שאתה רוצה, לא בבית ספרי. [ומה אתה תגיד?] זה לא מעניין אותך. אדוני יעזוב את המקום! כל טוב לאדוני. אתה ליצן החצר פשוט<גיחוך קל> ליצן. טוב.. אתה רוצה לעזוב את המקום? [אני רוצה לעזוב את המקום] צ´אלום. <מרים טלפון ועושה את עצמו מחייג> תזמיני לי משטרה בבקשה לפה מצוין!<נאמר עם חיוך מרושע והראש מציץ מבעד לדלת> ישן אבל טוב
המילים המדויקות של עמי פלד המוכר בכינויו "אדוני" (וכן... אני משועמם
)

משעשע כל פעם מחדש... ../images/Emo6.gif

אני חשוב שהיות וגם בראיון שעשו לו ברב"י בסוף, הוא גם התנהג ככה, הוא פשוט לא קלט על מה כולם צוחקים

f o x g i r l

New member
אני מציעה...

שתכניסו את זה למאמרים של הפורום, כי לא כל יום כותבים פה את זה

עמיתוש

New member
אם תפרסמו את זה, אז...

יש כמה תיקונים קלים בעברית...
(אגב, זה אני ליצני החצר עם הסרטון פשוט עם כינוי אחר): כרוחים = כרוכים לא מצא חן בעני = לא מצא חן בעיניי אני לא יגיד = אני לא אגיד וזהו, סלחו לי, אבל הייתי חייב

«Spider»

New member
../images/Emo51.gif על התיקון

לא ממש שמתי לב מה אני כותב פשוט הרצתי את הסרטון והתחלתי לכתוב

אומרים "אני לא אגיד" (א´ תחילית

בגוף ראשון עתיד), אבל השאלה היא האם אדוני אמר "אגיד" או "יגיד". לעולם לא נדע

למעלה