אדוני ראש העיר

*neta*

New member
אדוני ראש העיר

אתמול הייתה בעיתון מעריב כזו פינה שהכותרת שלה זה אדוני ראש העיר, ומי שרצה יכל לצלצל ולהצביע עבור המועמד המועדף, אתמול היה לעיר פתח-תקווה. היום יש על הרצליה
אגב יש לנו 94,744 תושבים בעיר, האמת, הייתי בטוחה שעברנו כבר את ה100 אלף.. אבל "רק" 76,144 מהם בעלי זכות בחירה. המועמדים שיש שם הם: יוסי גבעתי, יעל גרמן, דני פלטי, עוזי לבצור, אורית רשפי, הראל ניסנוב ויהודה אוריאלי. מס' טלפון להצבעה הוא 057441100 (בתקווה שזה לא ישבש את המס'..) מחר נראה את התוצאות,לא שזה מדגם מייצג או משהו אבל יהיה נחמד לראות עוד סקר.

*neta*

New member
היום התפרסמו התוצאות..

יעל גרמן במקום הראשון עם 73%.

drarie1

New member
הפוסל המומו פוסל

אני משתמש בדבריו של מר בן אליעזר יועץ התקשורת של יעל גרמן כפי שפורסם העיתון כתשובה לגב רישפי ותשובה למתמודדים אחרים : אני לא משיב לכסיל בעוולתו!!

drarie

New member
לא יעזור לך?

אני מאושר : 1. סוף סוף בפנמתה מי אתה. 2. כל מה שאתה כותב באתרים מועבר הלאה!!!!!!!!!! 3. אל דאגה עוד תלמד הרבה בבית ספרי! 4. דרך הגב מתאים לך מאוד הבעת הפנים של התפוז!

תגיד ההודאות שלך באות גם עם תרגום?

"1. סוף סוף בפנמתה מי אתה"-סלח לי על בורותי אבל:מה זה "בפנמתה"? וד"א אתה חושב שמשפט כגון:"כל מה שאתה כותב באתרים מועבר הלאה!!!!!!!!!!" מפחיד פה מישהו?! מה תעשה תגיד אותנו לאימא ואבא? הכותבים פה בפורום הם לא ילדים קטנים שנבהלים בקלות מסיסמאות כאלה.

drarie

New member
מוג לב

גם אם תחליף את שמך אתה תמיד אותו פרצוף! בזמן הקשה ה ה נמצא ליד ה ב . המילה היא - הפנמתה -כלומר,כאשר כתבתה כסיל הפנמתה מיה אתה,וכזה תישאר כל ימי חייך גם עם תחליף את השם ותופיע במסכה (אין צורך כי באופן טבעי ובמסכה אין שינוי - מכוער). תתחיל להתפלל ולבקש סליחה אולי ביום כיפור הבאה לאחר קבלת עונשך יסלח לך מישהו! אין מה להגיד להוריך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון אינך ילד קטן אתה גרוע מזה הנך סוג מיוחד הזקוק לחינוך מחדש דרך בית המשפט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

demona

New member
אני בת(זאת אני ליאן)

ולא החלפתי את הכינוי שלי כדי להסתתר מאף אחד, פשוט התחשק לי להחליף את הכינוי הלא ממש מקורי שהיה לי, שגם היה כבר ישן.

drarie1

New member
לשזב"ן

כיצד הצלחתה לאכוף את צנצנות פרופ' היס?ספר לחבר'ה

למעלה