אדוני השופט

אדוני השופט../images/Emo88.gif

באיזו תוכנית ריאליטי הייתם רוצים לראות את אמיר כשופט
א.כוכב נולד ב.נולד לרקוד ג.רוקדים עם כוכבים ד.קרב סכינים(שבה הוא שפט באחת התוכניות בעונה הקודמת) ה.המטבח
סמנו באייקון
את תשובתכם

oOosapiroOo

New member
רוקדים עם כוכבים אבל

אבל לא רוצה שהוא יהיה שם שופט אני רוצה שהוא ישתתף בתחרות ואני ישלח מיליוןןןן אס אמ אסיםםם חחח

הלוואי שיזמינו אותו לעונה הבאה../images/Emo57.gif הוא כ"כ

מתאים לזה,פשוט תענוג לראות אותו רוקד. הוא יכול לנצח שם ובגדול

אני אשתדל להסביר זאת בצורה שלא תפגע באף אחד

הכוכבים שמשתתפים בתוכנית בכל שלושת העונות הם בסדר גודל קטן יותר מהכוכבים הגדולים בארץ אליהם אמיר משתייך.מלבד זוהר ליבה(שאני חולה עליו) שהוא יחסית הכי אטרקטיבי מבין כל המשתתפים בעונה הנוכחית כולם כוכבים "קטנים".אתם לדוגמא לא תראו את נינט,שירי מימון,מירי מסיקה,הראל סקעת,רן דנקר,וקרן פלס ועוד... משתתפים בתוכנית הזו ואמיר משתייך לקבוצה של הכוכבים הגדולים לכן אני אומרת שהשתתפות שלו בתוכנית הזו לא תהיה נכונה.

oOosapiroOo

New member
גםם נכוןןן

זוהר ליבה הכי חמוד שמהה!!!3>> חח הוא גם הכי חתיך שמהה3>

מסכימה..אבל מה עם עודד פז? חוץ מזוהר../images/Emo99.gif

כפרהה אני עליו עודד הוא הפייבוריט שלי בעונה הזאת.. אבלל זהררר....
דיי איך אני אלך לישון עכשיו? חח.. אווו קרן פלססס אמן שהיא תיהיה בעונה הבאה! מעניין לראות איך היא רוקדת...מה שבטוח..אם היא רוקדת כמו שהיא שרה וכותבת...היא יכולה בקלות לנצח שם!! ואמיר..טוב נו אמיר...חח.. בהופעה ביום העצמאות כל פעם שהוא רקד כמעט קרסה לי ריאה..חח

חח נכון!!! אוףףף איך אהבתי אותו בשמיניה..חח

חצי מהסיבה שאני כ"כ מתגעגעת לשמיניה זה בגללו..
השמיניה ז"ל
איך בכיתי בפרק האחרון.. חח קצת הגזמתי.. אבל הוא כ"כ חמוווודד שם!!! עמרי..חח כלבה נטשה היא לקחה אותו לעצמה..ניראלי שאני היחידה בפורום שראתה השמיניה..חח

oOosapiroOo

New member
עודד?!?!

חח אותי הוא לא מעניין יש לי ילד בכתה שכל היום רואה פיג'מות חח ילד מה זה מפגר כל החיים שלו אומר צ'ינצ'ילהההההה כמו שעודד אומר חחח

Jen74

New member
תפרידי בין הפיגור של הילד מהכיתה

לבין צפייה בתוכנית הפיג'מות. הפיג'מות זאת תוכנית שהרבה בני נוער צופים בה ויוכיחו כל ההזמנות ב- VOD. אחת הסיבות שעודד לא עף עד עכשיו היא בעיקר ה- SMSים ששולחים כל המעריצים שלו ודואגים שהוא ימשיך לרקוד כדי שהשופטים יראו שהוא עושה מאמץ ולומד את הצעדים והוא בהחלט משתפר מתוכנית לתוכנית. זה נכון שבהתחלה הכוכבים שמופיעים הם כאלו שפחות מוכרים לבני הנוער של היום ואפשר לתת קצת כבוד לאנשים כמו מיקי קם וניצה שאול למשל שהשתתפו בעונות קודמות והן כוכבות אפילו יותר מנינט שאולי היום היא ידועה ומוכרת אבל מבחינת כישרון הייתה מתה להתקרב לניצה שאול ומיקי קם. אני בטוחה שבעונה הבאה כבר יתחננו כוכבי הנוער של היום להשתתף ברוקדים עם כוכבים. אמיר הסביר במפגש איתו שהוא לא מתאים לתוכנית כי הריקוד זה חלק מהעבודה שלו לעומת הכוכבים האחרים שמשתתפים בתוכנית שהם לא רקדנים מקצועיים ואם הם רוקדים זה רק חלק קטן מתפקידים שהם מקבלים והם יותר שחקנים, זמרים או ספורטאים וקחו לדוגמה את החזאית שרון וכסלר שהיא וריקוד מבחינה מקצועית לא קשורים בכלל. על ויקה קראתי באיזה מקום שמלבד זה שהיא דוגמנית, היא למדה כמה שנים ריקוד, לא זוכרת באיזה תחום, ככה שלא מפליא שהיא מסתדרת בתוכנית.

או,טוב לדעת שהוא נתן לזה גם הסבר,עכשיו זה..

נשמע באמת הגיוני כשאני קוראת את מה שאת אומרת. לא היה לי מושג שהוא דיבר על זה במפגש...תודה ג'ני
ובקשר לעודד פז,את בהחלט צודקת,זה רק בזכות הילדים והנוער הוא נשאר שם וזה לא כ"כ נורא.

נכון אבל גם אם נגיד

והתוכנית הייתה מבוססת על כוכבים שכן מגיעים מרקע הריקוד הייתי מעדיפה שאמיר ישתתף רק אם יופיעו בה כוכבים גדולים יותר מאלו שמופיעים בה עכשיו.

oOosapiroOo

New member
רגע רגע רגע

חחחחחחח גם זוהר ליבה משתתף שמה וגם הוא שווה חחחח

למעלה