אדון פטר היקר!!!

mulon1984

New member
אדון פטר היקר!!!

תודה רבה על הגיליון של MFM ששלחת לי. כמה נקודות: סחטיין!!! 1. אתה מתחיל לגבש סביב העיתון חבורת אנשים סופר מוכשרים (אוראל, טדי) וזה נהדר. 2. העיתון גם נראה הרבה יותר טוב מהראשונים! הוא שומר על אותו הקו והאופי אבל הוא פשוט הרבה יותר חזק! ומצחיק! 3. אתה הומו.

Peter MFM

New member
אדון מולי היקר!!!

שמח שאהבת. תשלח חומרים לגליונות הבאים ותקבל עוד הפתעות כאלו בדואר. 1. אוראל היה חלק מהעיתון כבר מהגיליון ה6, דווקא עכשיו (בגיליון האחרון, ה14) אחרי שהוא עבר לת"א הוא התחיל לעשות פחות דברים. טדי "הצטרף" מהגליון ה13 ומעבר לזה שהוא הביא אחלה קומיקסים, הכי כיף זה לדעת שויסמן רצה את הקומיקסים האלה לחוברת המסריחה הזאת שתיים. לעצבן את ויסמן זה כיף חיים. חוץ מזה שיש עוד די הרבה אנשים שמשתתפים באמאפאמ כמעט כל גליון. 2. סבבה תודה. 3. אבא שלך הומו. נ.ב. יש לך סורק? אתה יכול לסרוק לי את השער של האמאפאמ, בלי הדיסק (יעני, לתלוש ת'דיסק)?

mulon1984

New member
קבל

אני יודע שאוראל חלק מאמאפאמ כבר הרבה זמן, אני רק טוען שעכשיו אתם חבורה גדולה ומגובשת.

Hubert Hubert

New member
מניאק!

חכה חכה לפעם הבאה שתרצה שאני אצייר לך כרזה לאוגנדהפסט המסריח שלך\שאני אכתוב לך ביקורות קומיקס לMFM המסריח שלך\שאני אחדור לפי הטבעת הריחני שלך!

Peter MFM

New member
זאת נטע חברה של עמית

הוברט! שני דברים יש לי לומר לך: 1. יא מגעיל! אמא שלך פי טבעת אחד גדול 2. התקבלתי לצילום בבצלאל אז נתראה בבית ספר שנה הבאה

Peter MFM

New member
הוברט, אמרו לך פעם שאתה אובססיבי לחורי תחת?

זה פטר, ד"א

ailag

New member
בבקשה להרגע קצת עם הגסויות (לא רק אתה, בכלל)

תחשבו איך זה נראה לאנשים שפחות מכירים אתכם וקוראים פה.

Peter MFM

New member
איך זה נראה?

נראה שמי שלא מכיר אותנו צריך להיות די סתום ולחוץ כדי לפספס שזה בצחוקים.

ailag

New member
האמת, אתה תתפלא..

(ואני מדברת יותר על הקטע של גסויות - שאתה נכנס לפורום והדבר הראשון שאתה רואה זה החדירות של וייסמן לאזורים מוצנעים) אני לא אומרת "תתפלא" סתם בתור ביטוי, אלא באמת כשאתה מאלו שמשתמשים בגסויות בשרשור, זה די לא צפוי פתאום לגלות איך זה משפיע על אחרים. היו לא מעט פעמים במשך חיי הפורום שהיו פה ירידות גסות - סטייל השרשור הזה - ואמנם לא השתתפתי, אבל גם אני חשבתי שטוב, בסדר, אנשים עושים שטויות, בטח רק לי זה קצת לא נעים אז לא נורא. בטח כולם רואים בזה "רק שרשור אוף טופיק", לא? ואז דיברתי במסנג'ר עם חברי פורום שדי נעלמו באותה תקופה - והם אמרו שממש לא נעים להם לכתוב בפורום כשהוא ככה, אז הם לוקחים הפסקה. חלקם חזרו, חלקם לא. הם מבינים שזה בצחוקים, הם לא סתומים ולא לחוצים, ועדיין לא נעים להם להסתובב במקומות שהז'רגון בהם מורכב מביטויים כמו "חורי תחת". הפעם עוד לא יצא לי לקבל שיחות כאלו במסנ, אבל זה לא אומר כלום. בד"כ הם אומרים את זה בחצי מילה - כי כמוני, כל אחד בטוח שרק לו זה לא נעים. (וזו הזדמנות טובה להזכיר לכולם שיש לי מסרים, מייל, מסנג'ר וקצת ICQ, אז מי שרוצה לתת תובנות על הפורום לאן, שיכתוב חופשי)

ר י י ך

New member
אדון מולי היקר יקר יקר יקר חיוך שלי שלום

1.מאז שעברתי לת"א, עמית "פטר" קצת מאבד כיוון וכועס מאוד. עמית "פטר" נח לו בירושלים וזולל כל היום מני משמנים שהחיים הגישו ללועו, חי בגדול ובעצלות, וזונֵה בחוגים עסקניים לעתיד במעגלי הקומיקס המקומי. ככה שבכללי הוא לא באמת כועס על שום דבר, מה שגורם לו לשים פחות דברים נהדרים שאני עושה, שמקורם בשנאה עיוורת לכל. אני עדיין שותה עד לאיבוד הדעת בגפי לא מטפל כראוי בריקבון שאוחז בשיניים שלי שמתפוררות אחושרמוטה אל עבר החידלון, כאילו בוצעים מהן שכבות בכל יום שעובר. אני מצייר קומיקס עם הרבה פרטים ומדגיש אותו בעט שחור 02, פעולה קדחתנית ומתישה, (לעיתים רחוקות אני חוטא בעט 05, גם לא עסק מי יודע מה כיפי, תן לי להגיד לך), עדיין משרבט בלילים לא מובנים בכתב ובאיור ובגדול פורס את פיני בפני המתבונן בכל הזדמנות, בתכלס אני בכלל רואה את עצמי כמו סוג של דיויד נבראדה של הקומיקס בארץ, ובקיצור פשוט עדיין מגניב נורא, עול שעמית "פטר" שכח כבר שזנח, וחבל. 2.אני באמת מגיליון 6 כבר, על מה אתה מדבר, מה התגבש, הוא פשוט מתמיד עם זה אז אנשים קונים את זה, וקונים את זה שמשהו מתגבש פה. אל תלכו שולל אחרי אחיזת העיניים, מדובר בילד עם דבק uhu וקומבינות שהוא סוגר בירידים נוראיים של קומיקס וכל מני שטויות שמסתפחות לזה. ירדתי לשפל חדש. אני רץ לעשות על זה קומיקס, אני גם הולך לעשות פיפי ואז לשתות את זה דרך המצח. עט שחור 02. ביי.

Peter MFM

New member
אדון אוראל "חיי" רייך היקר שלי שלום

1. מה זה אומר "חוגים עסקניים לעתיד"? אתה סתם מצרף כל מני מילים שנראות לך יפות למשפטים? או שיש כוונה מאחורי זה? "דברים נהדרים"? אפשר לחשוב. ישבתי לך חודשיים על הראש עד שהצלחתי לסחוט ממך שני עמודים של קומיקס שמתוכם עמוד אחד נכנס. עמוד אחד שמצא עצמו על לא עוול בכפו על ריצפת חדר העריכה הוא לא בדיוק "דברים נהדרים", במקרה הטוב זה דבר נהדר. אני זוכר ימים ששני עמודים היה ההספק שלך אחרי ערב אחד שאני יושב לך על הראש באוגנדה. אני לא אומר את זה כדי לרדת עליך, פשוט חבל לי שאתה לא מצייר הרבה כמו פעם. סתם כי אני אוהב את הציורים שלך. אז תגיד תודה, תשתוק ותחזור לצייר. בואנה לא שמעתי על דיויד נבראדה הזה, אבל קראתי כרגע את זה: http://64.233.183.104/search?q=cache:AERKHtMsIBwJ:www.nrg.co.il/online/10/ART/793/900.html+%D7%93%D7%99%D7%95%D7%99%D7%93+%D7%A0%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%93%D7%94&hl=en&ct=clnk&cd=1 והוא נשמע אחושמוטה משעמם. צלם שמאוד אוהב את עצמו וכל העבודות שלו נשמעות כמו איור חסר השראה לסיפור מוצלח במיוחד של קפקא. לדבר הזה אתה משווה את עצמך? 2. אני משתמש רק בדבק נייר שקוף ואתה יודע את זה. או שפשוט שכחת שכבר זנחת שידעת את זה.

ר י י ך

New member
זה הכל בצחוק של חברים

אני אוהב אותך נו מה אתה עונה לי בכלל מה לא מובן ב"חוגים עסקניים לעתיד". באמת וכל השאר די נו תבין את המסר ואם הוא צלם אז מה קשור פה "איורים", זה "צילומים" וגם כאן, מה אתה שואל שאלות כאלה כמו שאתה שואל גם על הדבק די עמית D:

Peter MFM

New member
הכל שעשוע אחד גדול בשבילך

מה כן מובן ב"חוגים עסקניים לעתיד"? יעני, תסביר. איור יכול להיות גם צילום. אם זה יצירה שבאה הסביר/לפרש/להוסיף לכתב, אז זה איור. זה לא משנה באיזה אמצאי זה. תכתוב איור בבילון ותראה בעצמך. כל העבודות שלו נראות כמו איור בנאלי לסיפור 'אומן התענית' של קפקא.

ר י י ך

New member
למדת את זה במוסררה?

לא, פשוט נתקעת ובדקת את זה במילונים ואנציקלופדיות באינטרנט. אבל זה באמת נכון, מדהים! איזה שימושים דקדקניים יש עליך. הקטע היה שהוא מסכן. היום- סתם כל מני מני ציירים של קומיקס מחר- חוגים, עסקניים וזה וזה

למעלה