אדון מנהל פורום...

שי ©

New member
אדון מנהל פורום...

ראיתי את אפסילון לא מזמן, נוסעת לכיוון צפון ברח´ ירושלים ברעננה (ע"י בית לווינשטיין). אם אינני טועה, האורות האחוריים לא פעלו, אך הווינקר דווקא כן. שי, פעם שלישית גלידה

שי ©

New member
ושכחתי...

היא מקסימה
שי

© DrorZi

New member
ידעתי שזה יקרה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אתמול בלילה אפסילון הבהילה אותי לרגע... חשבתי שהאלטרנטור הלך או משהו בסגנון, אז סגרתי אורות לאורך כל הרחוב המדובר כדי לראות אם יש לי מספיק חשמל להגיע הביתה, מסתבר שזה לא היה מדוייק ומה שהלך זה האוטומט של הוינקרים (פעם אחרונה שהיה חסר חשמל ברכב הדבר הראשון שהפסיק לעבוד זה האוטומט של הוינקרים) ולמה הוא הלך ? כי שטפנו האוטו ומשום מה הגיעו אליו מים והרבה, אז אחרי שבודדתי את התקלה החזרתי את כל האורות והמשכתי לנסוע (לפחות האוטומט הלך ככה שיש לי וינקר קבוע ולא אין וינקר) מרפי עושה שעות נוספות .... 200 מטר אני נוסע בלי אורות דווקא אז רואים אותי
דרור זי, תודה למי שעזרה לי לרחוץ אותה.

be_roo

New member
בטח בטח, כולם יודעים

שאתה מכבה אורות בכוונה כי אתה לא אוהב למשוך תשומת לב לאפסילון
וזה ממש מבאס כי שחושך לא ראו כמה היא נקיה, בעיקר מבפנים ! אינקוגניטו.

dw2322

New member
באמת לא ברור המכסה האחורי המחורר

1. מדוע חיררת אותו, לקירור? ברוב החיפושיות הוסיפו מכסה שחור מאחורה נגד המים. 2. מקווה שאתה שוטף עם דלי, ולא צינור. חוץ מזה שצינור לא חוקי היום, גם יש פחות סיכוי שיכנסו מים למנוע.

© DrorZi

New member
אז ככה

המים שנכנסו נכנסו מקדימה. המכסה האחורי יותר מגניב ככה לדעתי והוא מוסיף קירור מסויים (יש לאויר החם לאן לעלות), בוודאות. יש לי מכסה נוסף אטום לחורף
דרור זי, בשם אפסילון

למעלה