אדון ליאון

tshornym

New member
אדון ליאון

עליי לציין שזה משעשע שלא הצלחת להיכנס לפורום כמשתתף פעיל , אפילו בלונדיניות כמוני צלחו את הקורס ! נפלת למלכודת העתיקה ביותר (אם לא שמת לב) שבד"כ אלו ילדי הגן הזכריים הנוטים להציק ולקלל כדי לזכות בתשומת לב חמדת ליבם . הנמשל הוא : אתה ומריצה . מאיפה הנטייה הזו של בני האנוש להגיב ולרצות למצוא חן דווקא בעיניי אלו המלגלגים להם ? אל תשית ליבך להגיגיה הזנוחים של מריצה (רמז ! חכמה היא לא ! מי בכלל רואה המורדים????????) . אבל עליי לציין ואנא הפנם זאת - כול הכבוד על נאמנותך ! יש מעט מאוד גברים שנאמנים למישהי אחת . אני מקווה שאני אמצא יום אחד את המשלים שלי (חצי שני זה אידיוטי כי שני החלקים מעולם לא היו אמורים להיות זהים) ! אז קבל ח"ח ! ומריצה סתם דלוקה עליך קשות ! עובדה שהשיטה שלה עובדת כי השבת לה שחור על גבי אי-מייל והזנחת אוהדים כמותי מתגעגעת , ואין מה לעשות, הבנות באמת צנוניות יבשות !!!!! די ! נמאס שאנשים נבחרים בשביל היופי ! אם באמת רוצים להעלות את הרייטינג שימו את הפוסטרים שלהם ברקע ודי !!!!!!!(עם קרקור צפרדעים ברקע , וזה עדיין ישמע אינטיליגנטי יותר) וחוץ מזה , ליאון זה מליאוניד ???(סתאאאם !).

למעלה