אדון יואב

ליטלי6

New member
אדון יואב

הפורום הזה הוא פורום על עיר רחובות לא פורו פוליטי. אין לך שום זכות לדבר ככה על ראש העיר. העברתי תלונה להנהלת הפורומים. אתה תשמע מהם בקרוב

יוֹאב

New member
גברת ליטלי6

נתראה בשמחות. הפורום הוא פורום על העיר רחובות, וראש העיר המושחת של רחובות הוא חלק מהנוף הפוליטי בעיר. ראש העיר שלך מבלה ימים כלילות בחדרי החקירות של המשטרה, מפזר ג'ובים לחברים, דואג לעתיד ילדיו (כמו הבן שלו למשל שמועסק במכללה של עפרה אלול. מעניין), ומעסיק סגן ראש עיר בשכר, למרות שהוא הבטיח שלא יעשה זאת. אם את מעוניינת, תעשי משהו יותר יעיל - ותפני לשוקי פורר. הוא עו"ד, והוא ודאי ישמח להגיש תביעת דיבה כנגדי אם הדברים שאני אומר אינם נכונים, הלא כן? אני שמח שהעברת תלונה להנהלת הפורומים. כך,להבא, יהיה תקדים לטיעונים נגד תלונות שווא כמו שלך. את מוזמנת במקום זה, להשאר בפורום ולטעון נגד הדברים שכתבתי. אולי תצליחי להסביר לנו מה לא נכון במה שאמרתי. יואב

בזיק172

New member
../images/Emo45.gif תני טיעונים כנגד. זה הכי נכון.

סתם לזרוק דברים בחלל הפורום, זה כמו לא להגיד כלום. ראש העיר נחקר במשטרה: עובדה. ראש העיר חילק ג'ובים: עובדה. ראש העיר הפר הבטחותיו, ונתן שכר (אפילו רטרואקטיבית) לסגניו: עובדה. וזה רק בשליפה, ואפילו כתוב במקומונים.

PePener

New member
לא אמרו לכם לא להאמין לכל מה שכתוב

...במקומונים. אני רוצה לראות את ראש העיר שלא משתמש בתפקידו כדי "להרוויח" מזה לעניינים האישיים: חברים, כסף וכו'. אחרי הכל יש לו כוח, אז למה לא להשתמש בו. אין מה לעשות, ישראל זאת ארץ בעלת בעיות שחיתות ושלא תבינו אותי, אני לא מעודד או מסכים עם מעשיו של פורר, בתחום השחיתות, זאת אומרת, אבל הוא ביצע תפקיד חשוב בעיר במהלך 5 שנות כהונתו ואני מקווה שימשיך כך.

יוֹאב

New member
ואגב

תמסרי לו שזה יואב, ההוא שארגן למענו את כל פעילי הנוער בבחירות של 1998. אחחח...איזה טעות זאת הייתה...

גב' ליטלי6 משועממת...

1)בכניסה לפורום מצד ימין, בין טלר ליעקב נכתבה הודעת המנהל: "אוריה בגוגואים!! מי שתופס - תופס!!" מי מאיתנו לא שמע את הקריאה הזו לפחות כמה פעמים בילדותו? מי שלא שמע, כנראה שלא גר ברחובות בילדותו. אז אתם שם, רחובותים גאים , יותר ופחות, מוזמנים לקחת חלק בחיי הפורום החדש שלנו. כל שאלה,טענה, ובקשה ניתן לכתוב כאן. כל נושא שמרגיז אתכם בנוגע לניהול העיר, ושאר דברים, כתבו לנו וקבלו דעתם של אחרים על המצב. אם אתם סתם רחובותים שרוצים מקום משלכם ורוצים להכיר חבר´ה כמוכם, זה גם המקום בשביל זה. ...."
הדברים הנכתבים כאן הם ברוח הודעת המנהל. יפה מאד וקולהכבוד, 2)הפורום לא בדיוק רכושו הפרטי של פורר, והמנהל אינו עובד שלו ולא מעוניין להיות כפיף שלו. 3)תמהני, אם אמת כתבת כי הינך בת מזל מאזניים? 4)דפי הפורום אמורים לשקף גם תמורות ושינויים ונקודות ציון בחיי העיר רחובות וקהילתה, הידעת? גם אם צריך לכתוב פוליטיקה עכשיו... 5) גב' ליטלי6, אנא ממך אל תנווטי את רוח הפורום, משום שהודעה אינה תואמת את הלך רוחך. 6) אם הנהלת הפורומים תשמיע ליואב, כולנו נעבור מכאן לנס ציונה, או לטירת שלום ולהתראות, כל טוב היה נחמד, ותתחילי לסרוג,סתם הצעה. 7) סיימתי. 8) דברי אליי יפה.

למעלה