"אדון הסליחות"

"אדון הסליחות"

בדיוק עכשיו.....נשמעת לה המנגינה הזו מבעד לחלון שמתנגנת לי "חטאנו לפניך רחם עלינו" ובשקט הזה עם המילים הנוגעות והמרטיטות האלה בא לי לבקש סליחה סליחה אמא ואבא יקרים שלי-שכל שנה אני פוגשת אתכם פחות אבל אוהבת יותר סליחה אח ואחות אהובים שלי - שאני עוקצת לפעמים. אתם כבר מכירים את הכוונות שלי. סליחה ילדים נהדרים שלי - שאני מחבקת חזק מיידי לפעמים ....זה רק מאהבה ענקית שלי אליכם. סליחה בעל שלי,חבר שלי אהוב - שרוב הזמן אתה בעלי ואני רק לקצת,לפעמים אתה כבר כל כך מכיר אותי ויודע - גם כשאני שם אני כאן. סליחה בוס תומך שלי - שתמיד אני כמעט כמעט.......אבל בסוף מצליח לי זה הכל בזכות "הגב החזק שלך" סליחה מתמחים שלי - שאף פעם לא תדעו כמה אני חצי בנאדם בלעדיכם "זה רק בכדי שיצליח לכם" סליחה חברים וחברות שלי - שאפפעם לא מספיק לנו השעות של הביחד - ותמיד כל קשה לנו להיפרד סליחה גיסים וגיסות שלי - אתם אפפעם לא חייבים לסבול אותי - ואתם עדיין נהנים לסבול . סליחה חמותי וחמי - שאני לא שוכחת לכם.....ואתם כבר שכחתם לי. סליחה שכנים שלי - שתמיד אני זו שתופסת תחניה הכי הכי.....זה תכף יגמר לכם.......מבטיחה! סליחה גברברי הצט למיניהם- שאני מגעילה אליכם ולא תמיד נחמדה זה בגלל שאני.............<אופפפפ לא מגלה מה אני> ולך..... סליחה אם איכזבתי סליחה שהלחצתי סליחה שאני לא מושלמת סליחה שאני רק אני סליחה שאכפת לי שנה טובה מתוקה ומבורכת יקרים שלי שוקולדה לא מרירה

sahr12

New member
אני כל יום דוחה תטלפון לאימא שלי..

כי אני יודע מה מחכה לי......חחחחח אני סלחתי לך...

י פ ע ת

New member
"זה הזמן לסלוח..לוותר לשכוח"../images/Emo24.gif

אהבתי!!!אפשר קוביה?

sahr12

New member
אז ששחר33 יסלח לנו.....ויחזור...

אני מתגעגע אליו.....היה כיף לקרוא אותו...חרייאן כזה.... חשבתי יום יומיים אבל המלעון עקשן.....

LIRI שלירי

New member
בהזדמנות זו אבקש סליחה מכולםם...

אבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו במקרה והאחל לכולם שנה טובה ומאושרת שנה ניפלאה ושנה מקסימה כמוכם אחלה שנה לכולם והכי הכי חשוב שנה של שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה